Ovo je njen sajt Anita Moorhani, žena koja je imala after death expirience .
Doctors at the hospital had given Anita just hours to live when she arrived at the hospital that morning, unable to move as a result of the cancer that had ravaged her body for over three years.
Anita shares her experience of entering another dimension and being given a choice of whether to return to life or not. She experienced great clarity and understanding of her life and purpose here on earth.
Anita subsequently chose to return to life when she understood that “heaven” is a state, and not a place. This subsequently led to a remarkable and complete recovery of her health.
Doktori u bolnici su joj davali samo još nekoliko sati života kad je stigla u bolnicu tog jutra, nesposobna da se pokrene, što je bio rezultat kancera koji je slamao njeno telo skoro tri godine.
Anita je podelila svoje iskustvo o ulasku u drugu dimenziju gde joj je bio dat izbor da se vrati u ovaj život ili odustane od povratka. Ona je iskusila veliku jasnoću i razumevanje svog života i njenu svrhu ovde na Zemlji . Izabrala je da se vrati u život KADA JE RAZUMELA DA JE RAJ - STANJE, A NE MESTO . TA SPOZNAJA USLOVILA JE KOMPLETNI OPORAVAK NJENOG ZDRAVLJA.
http://anitamoorjani.com/
Ovo stoji u zaglavlju njenog sajta, a da sve to ovde postavim kao zasebnu temu koja se neće utopiti u ostale objave podstakla me je njena priča koja teče na nekom gostovanju, jer se ona posvetila širenju svojih spoznaja iz tog iskustva posle smrti ... gde je boravila nekoliko sati ( ako sam dobro razumela ) tog jutra kad su je doneli u bolnicu u nesvesnom stanju... Ima i linkova na you tube u kojima takođe govori o svojim uvidima i postmortalnom iskustvu, ali je na engleskom sve .
Video koji je postavljen na naslovnoj strani ima neke smetnje od osmog do desetog minuta - nema tona - ali od 10:40
ona kaže ovo što ću prevesti naniže i što me je ganulo...čini mi se da sam njene reči doživela nekim posebnim receptorom ...
U TOM STANJU OSETILA SAM SE IZUZETNO SNAŽNOM, IZUZETNO VELIČANSTVENOM. I OSETILA SAM DA JE PREDODREĐENO DA DOĐEM U OVO TRODIMENZIONALNO TELO,TRODIMENZIONALNI SVET, NA OVU PLANETU , I DA BUDEM U TOJ OSOBI . ALI JA NISAM BILA U TOJ OSOBI ( U SVOM TELU) JA IZ ČETVRTE DIMENZIJE NISAM BILA U SVOM TRODIMENZIONALNOM TELU.
NISAM DOZVOLJAVALA TOJ ENERGIJI DA PROSTRUJI , TOJ VELIČANSTVENOJ " MENI" IZ ČETVRTE DIMENZIJE DA PROSTRUJI I ISPUNI MOJE TRODIMENZIONALNO TELO. A MOJE TRODIMENZIONALNO TELO JE POKUŠAVALO DA MI TO KAŽE, PRENESE (TU) PORUKU NA SVAKI MOGUĆI NAČIN : - MOLIM TE, DOZVOLI DA TE ISPUNI TA VELIČANSTVENOST ! MOLIM TE, ISCELI DUŠU !!! JER JEDNOM KAD JE DUŠA ISCELJENA, KAD VOLITE SEBE DOVOLJNO ...
..KAD SAM SEBI DALA DOZVOLU DA VOLIM DOVOLJNO SEBE, DA DOZVOLIM SVOJOJ PRAVOJ SEBI DA POSTANE STVARNA, MOJE TELO SE SAMO ISCELILO, SAMO TAKO.
Možda je ovo najvažnija poruka iz cele njene priče, emisija , gostovanja i knjige koju je napisala, ali je svakako korisna i mi je svi podsvesno nosimo u sebi ... i ta spoznaja je deo buđenja koje se dešava i širi , ovde među nama ...