[quote="jasna"]Narode urednički, SKONTALA SAM... :srca: :idea:
Dakle, pošto se teme ne mogu spajati, možemo bar djelimično izvaditi štetu, tako što ćemo: ako ima onih tema koje smo MI postavili na forum, a sad smo urednici u tom podforumu, IZBRISATI, a onda iz svog kompa izvaditi tu istu temu i samo je nalijepiti na onu veću temu pod koju smo i htjeli da je stavimo...Dakle, ponovno postaviti temu ali na drugom mjestu.
Ja, npr. imam par meditacija - kao posebne teme na podforumu Molitve i meditacije i sad ću da ih spojim pod većim pojmom npr. Osnovni pojmovi o meditaciji ili nekim drugim...još ćem da vidim... :wink:
Isto tako, ako ste vi postavili neke teme na podforume gdje neko drugi uređuje, onda mu samo prebacite taj svoj tekst iz svog računara na pp, izbrišete ga kao urednik i voala - smanjili smo prostor i saželi istorodne teme.
Valja l' ovo, ha?[/quote] Ima nešto u ovoj poruci - osećam to, ali nikako ne mogu sada ja da skontam i pored mnogobrojnih iščitavanja...
Odštampao sam na papir pa ću sutra sabjle da proučavam. :P
Ima ja molbu!
Imam četiri teme u Duhovitom putu sa fotkama...
Još mi je samo to ostalo da rešim.
Tajanstvene fotke su pročišćene od spama i rad sam da ih pokonim nekome - tema je "top" i za ozbiljniji forum, ali za koji?
A Caci bih prebacio temu f.o.t.o.g.r.a.f.i.j.e, ako se slaže i uskoro ću postaviti par umetničkih iz mog kućog albuma. Znam da ima fotke forumaša, ali ovo neka joj bude prilog za njen Umetnički forum. Može?
I promeni naziv kada ti stigne.