Moderatori: Svi aktivni urednici, zvoncica
Alaemyrus napisa:Da li je neko uopste radio ovo kod kuce?
ili ce mi verovatno explodirati adapteri, iskociti osigurac i zavrsit cu u bolnici zbog trovanja..
Solare napisa:Saro,
srebrne vode ima u svakoj bolje snabdevenoj apoteci.Najbolja je (kažu) Ekosolar.Mi u kući je koristimo,ali meni se čini da to nije to ,na osnovu opisa ljudi na Galaksiji i ovde.Učinak je mnogo manji.Možda je problem procenat srebra,koji Griška pominje?
Izvinjavam se što idem off-topic,da li neko od vas što pravite u kućnoj radinosti ima 0,5l -litru,da proda ?
Sara napisa:Draga 5.element!
Vidim da se dobro razumes u proizvodnju i primenu SREBRNE VODE .
Mene interesuje koja bi koncentracija bila pogodna za ukapavanje u oko i za ispiranje grla .Imam cesto konjuktivitis ,koji ne mogu da lecim zbog alergija na kojekakve kapi i sl .,a i ceste upale grla .
Hvala ti !
Pozdrav !
5.element napisa:Sara napisa:Draga 5.element!
Vidim da se dobro razumes u proizvodnju i primenu SREBRNE VODE .
Mene interesuje koja bi koncentracija bila pogodna za ukapavanje u oko i za ispiranje grla .Imam cesto konjuktivitis ,koji ne mogu da lecim zbog alergija na kojekakve kapi i sl .,a i ceste upale grla .
Hvala ti !
Pozdrav !
Za kapanje u oči i sinuse ( nos) je dovoljno do 5-10 ppm. Kod kapanja u nos ako treba liječiti sinuse nagne se glava prema dolje i ukapa. prva reakcija za oko 30 sec je bol u predjelu čela ( ako su sinusi upaljeni) koja prestane za oko minutu. Treba kapati što češće jer nakon par kapanja kad pobije bakterije nema više boli.
Kod očiju nema nikakvih bolnih reakcija samo pojačano krmeljenje . uz kapanje dobro je i pobrisati oko vatom natopljenom u sr.vodu.Grlo ispiri istom samo zadrži bar 1 minutu u ustima,pa ispljuni i onda popij gutljaj.
Povratak na ALTERNATIVNE METODE
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost