...
,, VEOMA NEOBIČNI UČITELJ REIKIJA ,,
( Preuzeto sa bloga Krešimira Mišaka - Preko ruba znanosti )
Stvarnost kakva jest
Tankam ja tako auto na pumpi (onoj prvoj iza Rotora, prema Karlovcu) i pritom telefoniram. Odjednom, krajičkom oka spazim kako me jedna gospođa spazila i bila vrlo uzbuđena zbog toga te je krenula prema meni. Zastala je pokraj mene, skoro pocupkujući od nestrpljenja, i čekala da završim razgovor. Kad sam ga završio i okrenuo se prema njoj, prvo mi je rekla kako je upravo nevjerojatno kako me je srela jer me baš jučer htjela negdje naći ili nabaviti moj broj telefona i kako me, eto nekom nevjerojatnom slučajnošću, danas srela. Dobro, na sinkronicete sam se već naučio, događaju mi se skoro svakodnevno, a tako i drugima.
Malo ću opisati gospođu, da steknete bolji uvid. Nekih 55 godina, naočale, rudlava sijeda nepreduga kosu, po zanimanju diplomirana ekonomistica, vrlo vitalna, simpatična i potpuno normalna u svakom pogledu. Model svačije susjede.
Pitam je što treba, a ona veli da joj je neka prijateljica rekla da je prije koji dva ili tri tjedna u Na rubu znanosti bio neki tip koji je nešto pričao o nekim ljudima koji na trenutak promijene oblik u gmazovski. Ja joj velim da je bila jedna takva emisija, intervju koji sam preko satelita radio s čovjekom koji se zove David Icke te sam je upitao želi li možda emisiju na dvd-u, jer to je ono što me većina ljudi upita kad mi priđu u vezi neke određene emisije. Ona veli ne, ne, ne treba, nego da joj malo ispričam što taj čovjek govori. I potom je ona meni ispričala događaj koji joj se zbio prije desetak godina.
Upoznala je svog tadašnjeg UČITELJA REIKIJA, inače psihijatra iz Čakovca (ili tako nešto). Prilikom upoznavanja se sva šokirala jer je on izgledao kao gmaz. Zainteresiran, upitao sam je za detalje, pa mi je opisala i da je imao krljušti i da se neka sluz cijedila s njega i slično. Užasno me zanimalo kako bi to moglo izgledati, je li to bio holografski prikaz preko čovjeka, ili doslovce gmaz u odijelu tog čovjeka i slično, pa sam je tako nešto zapitkivao.
http://blog.vecernji.hr/misak/
.
Misak - Blog