Sara napisa:"I nikada nemojte da se plasite da stavite ruke na one koje volite "-Barbara En Brennan ,Ruke koje lece .(Pomenuti autor, leci bioenergijom i na osmom nivou .Ne sama vec ima pomoc vodica ,andjela ...).
Majke to instinktivno znaju i tako i rade i ne znajuci ni sta je energija ,bioenergija ,reiki .....
Pozdrav Caco !
Drago mi je da te vidim ,i cujem .![]()
Sta mislis ti o ovome ?
i meni je drago da je i Caca sa nama, pogotovo na ovim temama, gde ima dosta znanja i iksustva.
Ono sto bih jos dodao onom mom ogromnom postu , a ima veze sa Sarinim textom je pitanje LJUBAVI!
Moja iskustva su da ljubav leci.
i to daleko duze i pre nego s epojavio reiki, barem pre 15 godina sam prvi put cuo, ili 12, i bio iniciran, a lecio rukama pre 25 - 30.
bukvalno ljubavlju.
i to je nesto sto se oseca ili ne oseca, bez ikakvih prethodnih, da kazem vezbi ili simbola.
sto ne znaci da sve to ne pomaze.
dakle UCI U TELO MAJKE koja voli svoje dete, i sl, i tu je ta energija koja sugurno isceljuje.
neko moze svesno, neo nesvesno, ali svekedno.
isto je to, kha kha...
i sa velikim sisama.
nemojte da se ljutite, ali energija, po mojim spoznajama i iskustvima, ipak odlazi od NEKOG - IZVORA cak i kada u razdvajanju Acynta beda abeda u isto vreme i isto i razlicito, ne vidimo izvor od emanacije njegove, t.j. energije, bezlicne.
sto nikako ne znaci da - ne postoji.
u Univerzumu, ovom barem, postoje zapisi i ucenja o tome, mozda tacni, mozda lazni, ali se kaze da je vrhunski IZVOR
ENERGIJE
SHIVA,
guru, cika Shiva,
od koga je, preko bezlicnog vela i sam Usui primio Reiki,
a preko
SHAKTI PARVATI.
Mozda je ona nama daleko, nepoznata, ne verujemo u to, ali eto i adrese, pa ko hoce da pokuca, otvorice mu se.
A, kh kh, kao sto rekoh, ona Shakti i Shiva su bas ponekada u jako zestokom ljubavnom zanosu,
pa tako i Zosimova opaska sa velikim sisama moze da ima svoju tezinu.
Ljubav, majke prema detetu,
i ljubav ljubavnika
LECI.
i mnogo je lakse voleti OSOBU nego nesto bezlicno.
eto, bejah skracen.
ali, volim i ja vas, pa da osetite tu energiju.
evo ruke...
ona ide u MOJ UNIVERZUM, a ko ga primi, bio je otvoren da primi.
Ko nece - nece.
i u tom dualitetu je cela prica bezlicno - licno.
NIKOME licno nije upuceno, ali jeste SVIMA, LICNO.

hahaha
ps. malo sam odlepio, izgledi su da sam se opet zajubio.
zagubio.
ili zaljubio.