Da, ja sam riba koja jedva čeka da te rasčereči i upropasti ti karijeru.
Čovječe imaš priliku da objašnjavaš možda divno učenje.
Odrasti malo. Radi još nešto. Biće sunce stalno tu.
Ali ti nećeš.
U svakom slučaju lijepo je što si smršao.
Moderatori: Svi aktivni urednici, zvoncica
Petar iz Podgorice napisa:Da, ja sam riba koja jedva čeka da te rasčereči i upropasti ti karijeru.
Čovječe imaš priliku da objašnjavaš možda divno učenje.
Odrasti malo. Radi još nešto. Biće sunce stalno tu.
Ali ti nećeš.
U svakom slučaju lijepo je što si smršao.
PANTER napisa:Naveo sam da primer koji si izneo nije dobar za javnost i to izneo na nasim forumima gde su ljudi na duhovnom putu i razumeju da svi gresimo ,
ne znam zasto si doziveo kao izdaju to sto sam ti skrenuo paznju na to kako to ne bi nastavio da iznosis pred masama.
I naravno da niko od nas nije svemoguc i da dok smo na zemlji il uopste dok god smo u postajanju smo podlozni cinjenju greski,to nista nije cudno.
A ono sto je covek potvrdio i sto sam prvobitno izneo je jednostavna cinjenica koju vidi vecina ljudi,
Dakle jednako kako to vidim ,ja,ili Petar tako vecina primeti da to nije bas u redu.
ta cinjenica bi ih odbijala u smislu:"gle ,pricaju o dobroti a voze ko ludi kroz mase ljudi..."
ja sam to radio kao mlad,ali posto sam malo sazreo to vise ne radim i ne ponosim se time,to bi bilo kao kada bih hvalio kung fu klub brojem lomova ruku,il iskopanih ociju(srecom tako necega nije bilo...)
Svako dobro.
Povratak na TEHNIKE ISCELJIVANJA
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost