MOLITVA ...

Vazno je da svakoga dana posvetite izvesno vreme molitvi ili meditaciji ili kontemplaciji,ne samo da biste culi unutrasnje vodjstvo,vec i da bi ste svoje telo snabdeli vecom energijom i odrzali ga u vasem prstenu svetlosne vibracije.Sto je energija veca,to je vas sjaj jaci i verovatnije je da ce vase telo presti kao dobro nastelovani motor automobila.Energija je kljuc srecnog i prijatnog zivota.Energija je zdravlje.
One kojima nedostaje energija,cesto muce najrazlicitije tegobe,bolesti i na kraju smrt.Jer,ukoliko su delovi tela zloupotrebljavani iznutra,uticajem negativnog nacina misljenja na celije propadanje postaje brze od priliva energije i dusa na kraju resava da napusti telo u kom je zivela.
To napustanje izvora energije je smrt za telo.Imajte na umu da "vi od duse" i "vi od Boga" niste time nista izgubili, jer se energija vraca visim sferama, ili nebeskom domu,radi novih iskustava.To je ciklus koji je isplaniran davno,kada su vasa duhovna tela dosla kao Čuvari Zemlje i napustila secanje na Boga radi zivota u fizickoj gustini vibracija smrti.
Dobro zapamtite da je vase pravo "Ja"neunistivo i da je pojava,koju na zemlji nazivate smrt,jednostavno oslobadjanje i vracanje zivotne energije sa privremenog puta u svoju visu postojbinu.Smrt je prelaz iz jednog stanja u drugo.Kada je jednom razjasnjen ovaj ciklus dolazaka i odlazaka,lakse je shvatiti smrt.Ukoliko ste ikada putovali od jedne do druge kuce,od jednog do drugog grada, možete shvatiti smrt.Krecete iz jednog u drugo mesto,potom se vracate ili stalno idete dalje.Poput putovanja,zivot je samo poglavlje knjige ciji je naslov "Vreme na Zemlji".To nije cela knjiga.Ona,medjutim,ima svog autora,tu sustinsku snagu koja pise knjigu,a to je vase ja ili vasa dusa.To je kao da ste napisali dramu,scenario za televizijsku seriju ili film,a zatim zaboravili da ste to ucinili i otisli u pozoriste da igrate glavnu ulogu u drami.
Oče,
Ti si moja unutarnja svest!
Sveta i mocna je tvoja vecna ljubav.Kroz svest tvoga Sina Isusa Hrista spoznajem tvoje sveto bice i tvoje osobine u sebi.Tvoje "Neka Bude" struji kroz moju dusu,da bih postao ono sto od prapocetka jesam.
Dopusti da postanem molitva,dopusti da budem potpuno Tvoj.Moja duso,uzdigni svoj glas u slavu onoga koji te je stvorio.Neka moja dusa slavi i hvali Gospoda,i neka zahvaljuje Njemu,mocnome,koji je sve i koji je u svemu.
Njegovo ime je sveto,njegovo ime slavim da bih postao Bozanski kroz njegovo ime Bog.
.