[quote="plavizrak"]
Androgin
[b]A kada sam napisao da je Staza prema Bogu preko seksa brza mislio sam na to da rezultati dolaze mnogo brže nego kod uobičajenih duhovnih praksi. Hrišćani, muslimani i budisti mogu po čitave dane da se mole i da ne dožive spajanje sa Bogom, da ne dožive prosvjetljenje. To su spore staze. [/b]
11) U kojem smislu istrajnog partnera? Partnera koji je spreman satima svakodnevno da da bude sa nama u seksualnom odnosu? Pitanje je da li bimo pre stigli Bogu ili u bolnicu.”
12) A ovo ostalo što si napisao – jedino mogu da shvatim kao šalu. Jer ne verujem da si ozbiljno mislio da staza seksa vodi ka Bogu, a posebno ne da je ta staza brža od staze sa molitvama i drugom duhovnom praksom. … [/quote]
Neznam sta je on mislio ali ja cu izneti svoje vidjenje iz prakticnog iskustva iako nisam istreniran u ovoj praksi,jer me ne privlaci toliko...
Seksualnom magijom se nazalost mogu baviti samo oni koji su razvili "duhovni vid" jer bi inace seks na slepo bio bezveze,cisto gubljenje vremena,jer jednostavno nevidite energije koje tada nastaju i kojima treba manipulisati...naravno i partner moara biti isto duhovno razvijen,tako da moze da vidi...
Postoji ogranak u okultnoj praksi koji put do prosvetljenja dostize kroz seks....ali odma na pocetku treba da izbrisete sebi iz glave pojam "seks radi seksa" i "seks iz zudnje"....u seksualnoj magici se na seks gleda kao na SJEDINJENJE muskog i zenskog....polazi se od tacke da je BOG BIPOLARAN da je musko i zensko u jednom, stoga muskarac predstavlja njegov muski aspakt a zena zenski...kada su oni sjedinjeni olicavaju BOGA...
U seksualnom okultizmu je jako bitan pojam STVARANJA to jest ENERGIJE STVARANJA ili ti PREOBRAZAJA....onaj ko ima otvoren duhovni vid i posmatra sta se u seksu desava primetice da se u toku orgazma javlja svetlost i sjedne i sdruge strane polnog organa to je ta ENERGIJA STVARANJA...koja treba da stvori novi zivot(dete) ALI ukoliko se seks radi radi prosvetljenja ta energija se ne kanalise u matericu....nego se vrsi "povlacenje" energije iz polnih organa kroz kicmu u mozak...tada ta stvaralacka energija dospeva u mozak i u pocetku imate osecaj svetlosnog udara....sve vam bude belo...kao de se kupate u svetlosti.....
Ukoliko se zeli biti okupan tom svetloscu duze vreme onda je bitno da sa suprotnim polom budete spojeni i u predelu donjih polnih organa i u predelu usta(jezika)...tada dolazi do kruzenja energije...ona povlaci energiju iz mojih polnih organa kroz njenu kicmu do mozga pa kroz jezik je prenosi meni a ja radim obrnuto,iz njenih polnih organa povlacim energiju kroz svoju kicmu do mozga pa kroz jezik predajem njoj i tako STVARALACKA ENERGIJA kruzi nasim telima i tako postajemo jedno i nema musko-zenske razlike...tada smo jedno,kroz nas struji ista energija,energija stvaranja...
Sobzirom da se radi o energiji stvaranja,ta se energija moze iskoristiti i u lose i u dobre svrhe...moze se pretvoriti u bilo sta....ja i devojka smo tu energiju transmutirali u energiju ljubavi...tada ta energija tokom odnosa struji kroz telo......desi se nekad da u takvim situacijama bukvalno izletite iz tela jer su te energije stvaranja izuzetno jake...pa uhvatite sebe da vise nevodite ljubav na fizickoj ravni nego na astralnoj....
---------------------------------------------------------------------------
Dali ova praksa moze dovesti do prosvetljenja, moj odgovor je jedno veliko NE, ono sto ona moze doneti jeste da na trenutak osetite bozanske energije i da sa njima manipulisete.....
Prosvetljenje koje donosi ova praksa je TRENUTNO ali ne i TRAJNO...jer prosvetljenje traje samo dok traje orgazam i dok uspevate da kruzite energiju stvaranja.....dakle dopusta vam da na tren dotaknete nebesa...ali ne i da vecno ostanete u njima..
---------------------------------------
Ako je neko od forumasa posmatrao seksualni odnos sa astralnim pogledom nek me dopuni ako sam nesto izostavio...
Ima tu jos mnogo procesa koji se odvijaju u toku seksa kada se gleda astralnim pogledom a oni su isto toliko stvarni koliko i mi na materijalnom planu...samo sto se nemogu videti fizickim ocima....ako nekog jos zanima nesto nek pita..
Ustvari, otvoricu temu u vezi ovoga da se ne bi zagadjivala ova...
evo ovde je:
http://www.objaveforum.com/phpBB3/viewtopic.php?p=29989#p29989