A dok ja naučim astrologiju,ima Reptili već da naprave lažnu invaziju na Zemlju,a onda ima da zabrane svako astrološko znanje i razmenu mišljenja,a Starcy i Marija će morati da se povuku u katakombe (kao rani hrišćani :lol: ) i da odatle subverzivno deluju :P
His sword of steel was valiant, of adamant his helmet tall, an eagle-plume upon his crest, upon his breast an emerald.
[quote="Marija"]Vas dvoje ste ludi skroz :razzz:[/quote]
Ja sam lud,što je i dokumentovano položajem Antaresa sa Neptunom :wink:
Ne bih da se u to uvlači Starcy,ona je samo kolateralna šteta ispoljavanja moje neuračunjivosti :veselo: :razzz:
His sword of steel was valiant, of adamant his helmet tall, an eagle-plume upon his crest, upon his breast an emerald.
[quote="Marija"]
Znas da vladar 12-e kad ode u kvadrat sa Neptunom i to egz. nije dobar? Pogotovo, sto je tebi i Me u kvadratu sa njim i u konjukciji sa vl. 12 i Mesec ti je u konjukciji sa Nepturnom...[/quote]
Marijanče,nekako sam ispustio ovu tvoju rečenicu.
Pa ako ti nije teško da pojasniš šta si pod ovim mislila i šta to znači ?
Eeeee Uran na regulusu... Pa, ako si astrolog, eto neke dobre simbolike. Pogotovo, ako Uran vlada vecinom planeta, kao sto je to slucaj kod Starcy. :wink:
[quote="Dejjan"][quote="Marija"]
Znas da vladar 12-e kad ode u kvadrat sa Neptunom i to egz. nije dobar? Pogotovo, sto je tebi i Me u kvadratu sa njim i u konjukciji sa vl. 12 i Mesec ti je u konjukciji sa Nepturnom...[/quote]
Marijanče,nekako sam ispustio ovu tvoju rečenicu.
Pa ako ti nije teško da pojasniš šta si pod ovim mislila i šta to znači ?[/quote]
Ja o "ludilu" nemam opste narodno misljenje, tako da se strecas na to sto pisem o aspektima, koje posedujes ti, ali i vecina na ovom forumu, garantujem, jer nisu otisli u "ludilo", vec u duhovnost i "dublji uvid" u zivot uopste... :wink: Tu su i Mars-Neptun, ali ni Uran ne spava...
:D
Što bi se štrecao ?
Ako sam dobro razumeo,imam predispozicije za ludilo :P
To i nije daleko od istine s obzirom da se igram , koketiram sa svojom ludošću :mrgreen:
[quote="Dejjan"]:D
Što bi se štrecao ?
Ako sam dobro razumeo,imam predispozicije za ludilo :P
To i nije daleko od istine s obzirom da se igram , koketiram sa svojom ludošću :mrgreen:[/quote]