Videh temu,pa se sentimentalno prisetih meni mladalackih dana kada sam se uzdao u svoju volju i eksperimente koji su mi uvecavali sposobnosti voljne istrajnosti.
Mogu samo reci da je Licna Volja slepa ,ali i ima mesto u nasem svakodnevnom zivotu u granicama normale.Preko toga je umni fanatizam,koji se uvek opravdava nekim idealom i postignucem.....koje se u takvim momentima pricinjavaju kao uzvisenost i opravdanost.
Ali ,ali....Voljna fanaticnost,pogotovo okultna....nas moze na silu dovesti do odredjenih spoznaja......ali ih necemo RAZUMETI.I kao takvi mozemo sprovoditi kroz sebe "spoznajne" principe,kroz vise inkarnacija i u njima nalaziti utociste,kao naglaseni oblik naseg bica.Sto daljim upraznjavanjem,svakako uvecava nasu licnu moc i znanja u odredjenim oblastima.
Vremenom se volja pretvara u Licnu Moc i tu moze nastati prelomni momenat....u zavisnosti od zrelosti coveka i njegovog karaktera.Ukoliko se ona koristi egoisticki i nehumano,veliki su izgledi za stvaranje vecih karmickih posledica,koje ce se nivelisati kroz oprecna iskustva vise inkarnacija.
Ukoliko prevlada humani aspekt u ekspanziji licne volje i moci,tada ce se kao sledeci stepenik ......do koga je coveka dovela volja.....pojaviti VERA kao DUBLJA I ISTRAJNIJA AKTIVNOST covecija.
Istovremeno sa osvescivanjem Vere ,se desava dublja spoznaja sebe, istancanija percepcija i promena zivotne faze..........kao i naziranje vidjenje Licne Volje,kao oblik UNIVERZALNE VOLJE.......STVARALACKOG PRINCIPA.Koji bez DUSEVNOG KVALITETA VERE,stvara ,a vise razara u ogranicenim prostorima zivota.
Ukoliko se Volja i Vera udruze u daljem sagledavanju mogucnosti covecnosti,tada je velika verovatnoca da ce osoba fazu u kojoj se od tada nalazi,proci sa najmanjim mogucim losim posledicama.....posto je faza veoma teska !
.....ali i oslobadjajuca !!