Moja majka je imala tezak porodjaj i posle porodjaja sam bio neko vreme na aparatima.
U lekarskoj papirologiji je kasnije pisalo - da se sporadicno pojavljivao blazi oblik epi napada.
Ovo se manifestovalo na sledeci nacin:
Kao vrlo mali u toku igre,imao sam obicaj da se "zamrznem".Jednostavno,kao da sam se skamenio u delicu sekunde.
Isprva je okolini ovo predstavljalo "pricinjavanje",ali onda su resili da me prate.
Dobio sam odgovarajucu terapiju i poceo piti lekove.
Lekove sam pio do sedme godine-jedna tableta dnevno.
U ovom periodu,sanjao sam konstantno isti san.
Dakako,verovatno je tu bilo i drugacijih snova,ali je ovaj bio preovladjujuci,jer se konstantno ponavljao.
Tada sam sa roditeljima ziveo u potkrovlju jedne kuce,stan je bio nekih tridesetak kvadrata velik.
Jedina prostorija u stanu koja se izdvajala bila je kuhinja,koja nije imala vrata,vec je umesto njih bila okacena zavesa.
San bi pocinjao uvek ispred kuhinje,u zamracenom stanu,tako sto bi se zavesa mrdala i pomerala,kao na laganom vetru.
Osecao sam cudan,nedefinisan strah,kao da je to "mrdanje" nagovestavalo dolazak necega sto se sakrivalo iza.
To bice koje me je progonilo izgledalo je kao vukodlak,grubo receno.Bila je to tamna prilika.
Sustina sna je bila da me je to bice konstantno jurilo u zelji da me uhvati.A ja sam bezao i sakrivao se.
San je bio toliko realan,da sam u jednom trenutku kada me je bice konacno uhvatilo,prebacilo na rame i krenulo da me nosi,dozivao majku u zelji da je probudim,kako bi ona probudila mene.
I dan danas sam zadivljen koliko sam bio svestan da sanjam i da me samo budjenje moze spasiti.
Snovi su bili razliciti,ali scenografija i radnja je uvek bila ista.
Napominjem da sam ovaj san sanjao kao jako mali,dakle sa tri-cetiri godine i sanjao sam ga do sedme godine.
U jednom snu sam se cak sprijateljio sa tim bicem,dok sam sedeo ispod stola i nesto crtao.
Ne bi mi ovo bilo toliko interesantno,da taj san nije trajao tako dugo i onda prestao.
Sve vise verujem da postoji neko dublje znacenje,koje prevazilazi granice psihologije.