vasudeva napisa:Znate, kada ste stari kako i koliko ste stari, onda tu i tamo dođete do stvari koje davno ste pospremili i zaboravili i koje u prvi mah ne izazivaju nikakovu emociju ili sjećanje ali kada ponovo pogledate onda vidite.
Jučer bijah u jednom od domova svojih, uzeh u ruke dosta stvari i odlučih neke ponjeti tamo gdje sada jesam.
Pogledah, sjetih se, no, ne pridodah nikakovu pažnju, jer to se podrazumijeva samo po sebi.
No, kada pokazah to svome drugome „ja“ suze kanuše, ja iznenađeno pogledah jer nije mi jasno u čemu je štos i ponovo pročitah što napisano jeste.
I ne samo napisano nego tu je i crtež.
Pa, s obzirom da skener nemam da vam prikažem crtež prenjet ću vam samo tekst.
Moja draga omama/baka napisa u spomenar, sjećate se tog pojma?, slijedeće :
„
Tek pupoljak si u Božjoj cvijetnoj bašti.
Kad ruža budeš
ljepa, ponosita,
i mene davno više neće biti, ponesi listić uspomene name,
ki njegovala sam Tvoj cvijetni vrt.
Tvoja baka Anica“
A.D. 7. VII 70. Zg.“
I te iste godine, 24. IX moj tetkić u istom napisa, naravno uz crtež slijedeće :
„ Sipaj svud cvijeće kud god se krečeš, jer istom stazom vratiti se nikada nećeš!“
Jedna mala digresija, tiće se Tebe Rale.
Će si toliko u „stvari“ onda si mogao razumijeti i percipirati da se svakom obračam sa Dušo, jer jesmo svi duše i moja komunikacija je uvijek sa Dušom, naravno da smo u tijelu, ali ja se ne obračam tijelu. Znam da Znaš, no ovo je za one koji još uvijek imaju sumlju.
I tako ja danas ponovo evocirah uspomene na meni drage, drage Duše, neke su još uvijek u tijelu ove 3D, neke su u paralelki neke D, no mi se savršeno razumijemo.
Zašto ovaj post?
Samo zato da se svatko od nas sjeti tko smo, zašto smo i od kuda Jesmo.
Već sam rekla i ponovit ću, Budite Ponosni na to Što Jeste, od kuda Jeste i dozvolite svom Umu da bude otvoren i ne dozvolite da vas/nas se sprema u nekakve košare tipa zavjera ovih ili onih, jednostavno Dozvolite si SLOBODU.
Uživajte u zalascima i izlascima Sunca, jednostavno Vidite koliko je to PREKRASNO.
No, mi „živimo“ tu gdje živimo, nečemo zatvarati oči i vrata od stvari koje nam se ne sviđaju, ima i onoga što nam se dopada, pa onda dajmo najbolje od sebe da ono što ima kvalitetu po našoj osobnoj prosudbi to i živimo.
Nemojmo biti licemjeri.
Živimo Sebe.
Jai Ram
p.s.
Odoh na forum, vidjeh puno lipih stvari i svima vama/nama uključujuči i Tebe Kelt, moja poruka je :
Ljudska civilizacija tek sada ima susret sama sa sobom , ovo što si parafrazirao stoji, ali Imajmo povjerenja u „sebe“.
Može?
Dozvoljavate?
Uradit čete nešto po tom pitanju?
Sve sto bitise u prirodi drzi se nepisanih pravila od pocetka svijeta. Ljudi su svjesna umna stvorenja i kao takvima pripadaju im i nepisana i pisana pravila. Nepisana pravila zapisana su na srcu svakog novorodjenog covjeka, pisana pravila u svetim su spisima.
U sta bi se pretvorilo umno bice bez pravila? Pretvorilo bi se u neprirodno bice i priroda bi ga eliminisala svojim nepisanim pravilima i tako ce biti, jer su ljudi u svom srcu izbrisali nepisana pravila, a pisana pravila svetih spisa zanemarise i odbacise vladajuci se po svojim pravilima tjelesnih zelja.