Najviše korisnika OnLine bilo je 581 dana 07 Feb, 2019 06:15 am
Nije greška vidiš da su navrli hahahha desi Boro

Moderatori: Svi aktivni urednici, Jiva
Shalom napisa:Same mi tako dodju reci i zapazanja ali ne zapisujem,a mozda da pocnemo da zapisujemo?
Mada vidim na FB da je izdata knjiga upravo necijih zapazanja na tu temu sa mnogo reci...
Shalom napisa:,neki dan mi pade na pamet WHIRL sto znaci VIR,vrtlog i vrteti se - VRTI ,vidis slicnosti?
Pa u nemackom IST,odnosno u latinskom ES sto je u nasem
A pro po imena ,pisalo se ranije a tvrde i sada da je naziv Srbi nasto od Servi kao sluge (to serve) medjutim pogledaj titulu
SER u Engleskoj? Pa SERBONA univerzitet .Sve mi se cini da naziv nije od slugu...hm
Rajko napisa:Zanimljive su te veze između različitih jezika. Mada ne verujem da je prvi narod ili jezik bio srpski. Koliko je srpski jezik sličan ruskom, ukrajinskom, češkom i svim slovenskim? Bolje je reči da postoje veze između slovenskih jezika i zapadno evropskih. To je sve bela rasa, tako da sigurno ima poreklo u jednom jeziku.
Shalom napisa:A pa da,i Bryan ili Brian je strao srpsko ime Brajan u znacenju brat,i dan danas ces cuti ono "Brajane moj" u smislu "rode moj", itd.,samo sto se kao ime vise ne koristi.
Ryan od Raja srpsko ime Rajan,pa imaju planine Rujan (naziva se jos i Rujen) i Rajac..
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju