Moderatori: Svi aktivni urednici, Jiva
hehe ima bona malo ,ostalo je al su ga pregazili sve i svašta.Vidis riječ tren...(za voz) to ti je od trački starih i ujedno objasnjava pogon trake (puteve) i vuču...to je kod nas negdje i tačke.Malo je to pleme bilo da bi razvilo konkretno dalje al tu je negdje ....religija je to sve u red dovela ,neda majka... geografski položaj...to zrači jbt...made in ,šta piše? Made in kina.Ubice nas svi smogom ...odma se sjetim Sarajeva za smog...to nidje nema...kad pale one kontenjere još.užas.Vidiš šta se desi kad se sve proda u jednu zemlju ? Oblak ,strašno...Shalom napisa:Pa upravo to,taj jezik i ne lici ninasta
Shalom napisa:
Kako si ti Rajko,jel se jos uvek hranis vegetarijanski? I mleko i mlecni proizvodi su danas stetni od hormona i antibiotika koje daju zivotinjama,i tu treba oprez...
Rajko napisa:Shalom napisa:
Kako si ti Rajko,jel se jos uvek hranis vegetarijanski? I mleko i mlecni proizvodi su danas stetni od hormona i antibiotika koje daju zivotinjama,i tu treba oprez...
Dobro sam. Još sam vegeterijanac.Mleko i jogurt i jaja jedem. Šta da radim? Ako to izbacim onda bih izbacio skoro sve proteine iz ishrane i smanjio bih izbor namirnica. Znam da nije mleko potpuno zdravo zbog industrijske obrade, ali tako je kako je. I bilje se prska tako da danas nema potpuno zdrave ishrane. Ali u svakom slučaju se odlično osećam. Možda je vegeterijanstvo malo komplikovanije od mesne ishrane, ali ima svojih prednosti.
Kako si ti?
Shalom napisa:nocty,
Na onoj mapi se nista ne vidi sta pise.Vidim Rascia ali ne shvatam jel obuhvata ceo taj posvetljen deo?
Raska moze da bude i od reci "Rasejanje" oni koji su se odselili.I danas se kaze kod nas "U zemlji i rasejanju" gde se rasejanje odnosi na dijasporu.
Shalom napisa:Imala sam viziju da za nasu zemlju idu bolji dani...a takodje i da ce Logos pobediti..
Ali sta vredi,evo pogledaj,na danasnji dan,Uskrs,dakle uskrsnuce vise prirode coveka,viseg uma,Bozijeg u coveku,slikaju se sa pecenim prasicima i tako proslavljaju ovaj pobedonosni praznik.
Slave Isusa na taj nacin a Isus nije propovedao ubistvo i cerecenje zivotinja sisara kao sto smo i mi.Cela prica oko Isusa,ceo koncept je kontradiktoran jedenju leseva.
To je ono sto je strasno,neljudsko i nemilostivo.To je demonsko.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju