Plavi zrače ja sam danas počeo da isčitavam tvoje knjige! Hvala ti što si nam omogućio da ih čitamo,prava si duša i :herc: i neka te Bog čuva i prosvetli!!!
cestikte i pohvale na trudu. Pocela sam iscitavati tekstove o ucenjima koje si postavio, mozda cu naci odgovor kasnije, maozda i ne.
Nestrpljiva kakva sam, imam potrebu razmijenit misli odmah i ovdje:
taj Ego, to je dosta vraska stvar... Nije mi jasno, kako funkcionira anuliranje Ega u suodnosu s drugima?
Mislim, mi postojima i funkcioniramo u ovom drustvu, nesretno kakvo je, ali izabrali smo da budemo tu.
E, sad, meni se cini da bez Ega ne bismo mogli opstati...on ima i funkciju štita od drugih, tudjih Ega.
Kako pomiriti onda te struje?
Znam, lisiti se Ega je nesto sto slijedi, jasno mi je, nisam ja ovdje opozicijski nastrojena, da ne bi bilo zabune.
Samo razmisljajuci o tome, zapitala sam se, stavila primjer u konkretnu situaciju zivota...
Mislim da uz krocenje Ega, moras imati paralelno enormne rezervoare energije, da mozes amortizirati i postojanje tudjeg Ega.
I drugo, moguce je da se pritaji i prevari nas da je pobijedjen.
Pretvara se da je ukrocen, ugladjen...
Zdravo.[/quote]
Zvončice izvini što upadam ovako nepovezano u ovu temu,no setio sam se da bi ti mogla da mi pomogneš ako si iz Hrvatske! Naravno ja bih ti na tvoj devizni račun uplatio novac a ti ako bi mogla da mi uzmeš nastavke knjiga o Anastaziji od četvrtog dela pa nadalje jer kod nas u Srbiji su objavljene samo dve!!! Ako neko još ko pročita ovo može da mi pomogne neka mi se javi bio bi mu puno zahvalan!!!
[quote="Litlneks"]Plavi zrače ja sam danas počeo da isčitavam tvoje knjige! Hvala ti što si nam omogućio da ih čitamo,prava si duša i :herc: i neka te Bog čuva i prosvetli!!![/quote]
Litlneks, hvala na podršci!
U prethodnom periodu sam se zaista bio posvetio ovim dvema knjigama, jer sam ubeđen da ima dosta toga duhovno korisnog u njima, [b]nezavisno od toga ko je kojoj religiji ili duhovnom učenju okrenut.[/b]
Sustigao me je i neki zamor, pa sam ulaganio sa tempom (jer svi mi, naravno, uz ovaj forum imamo još stotinu profesionalnih i porodičnih obaveza), moraću i da napravim pauzu od desetak dana...
Ima laganih pravila koje kada bi ljudi znali ... bilo bi mnogo lakse svima
Pozdrav[/quote]
Hvala, Istina!
Možda, kad uđemo u dobro duhovno učenje, ono samo od sebe počne da nas nadahnjuje. Možda nije samo stvar u pridržavanju određenih pravila, nego u postupanju i razmišljanju nadahnutom dobrim duhovnim učenjem.
Ima laganih pravila koje kada bi ljudi znali ... bilo bi mnogo lakse svima
Pozdrav[/quote]
Hvala, Istina!
Možda, kad uđemo u dobro duhovno učenje, ono samo od sebe počne da nas nadahnjuje. Možda nije samo stvar u pridržavanju određenih pravila, nego u postupanju i razmišljanju nadahnutom dobrim duhovnim učenjem.[/quote]
Rekao sam pravila ... ili ucenje ... od kojih zavisi sav nas zivot i daljni napredak bez kojeg ucenja nema.
Neznam da li si procitao sta sam ovdje juce napisao
Zvončice izvini što upadam ovako nepovezano u ovu temu,no setio sam se da bi ti mogla da mi pomogneš ako si iz Hrvatske! Naravno ja bih ti na tvoj devizni račun uplatio novac a ti ako bi mogla da mi uzmeš nastavke knjiga o Anastaziji od četvrtog dela pa nadalje jer kod nas u Srbiji su objavljene samo dve!!! Ako neko još ko pročita ovo može da mi pomogne neka mi se javi bio bi mu puno zahvalan!!![/quote]
Ok.
Pogledat cu sutra po knjizarama.
ja nazalost ili na srecu nemam devizni racun, ali dogovorit cemo se vec za placanje nekako...moram vidjeti koliko kostaju uopce.
Mozda ti ih uskoro i donesem osobno, ako zivis u Beogradu.
Zvončice izvini što upadam ovako nepovezano u ovu temu,no setio sam se da bi ti mogla da mi pomogneš ako si iz Hrvatske! Naravno ja bih ti na tvoj devizni račun uplatio novac a ti ako bi mogla da mi uzmeš nastavke knjiga o Anastaziji od četvrtog dela pa nadalje jer kod nas u Srbiji su objavljene samo dve!!! Ako neko još ko pročita ovo može da mi pomogne neka mi se javi bio bi mu puno zahvalan!!![/quote]
Ok.
Pogledat cu sutra po knjizarama.
ja nazalost ili na srecu nemam devizni racun, ali dogovorit cemo se vec za placanje nekako...moram vidjeti koliko kostaju uopce.
Mozda ti ih uskoro i donesem osobno, ako zivis u Beogradu.[/quote]
Hvala ti puno bez obzira da li uzela ili ne knjige,nije problem lako ću ja doći do Beograda,a na ovom sajtu imaš spisak knjižara gde se mogu kupiti dotične knjige... http://www.anastazija.hr/
[quote="zvoncica"]Hvala Plavi zrače i na trudu i na pojasnjenju.
pratit cu ovu temu ( na zalost, ne mogu isprintat, pa moram radit pauze dok citam preko neta).
Samo jos jedna stvar...vjerojatno je banalno, ali podsjetio si me, neki dan sam bas razmisljala o magnetizmu:
ja sam mislila da plus privlaci minus i obratno, tj. suprotno se privlaci, jednako odbija...kad sam izazivala kurslus gdje god se pojavim, ne zbog svoje bajoslovne pojave,premda :P , nego rijecima, energijom samo bih otvorila Pandorinu kutiju, i - pras!!! Ljudi su pucali...
ja sam analizirala. Mislila ovako: moguce je da se ja praznim i kako sam na onom forumu, pa radim magnified healing i opcenito 100 posto vise na sebi u pozitivnom smislu nego do sada, onda privlacim, izvlacim negativu iz ljudi.
Hm, mozda je u vezi karme suprotno...
Thanks anyway[/quote]
Zvončice, imaš neka dodatna objašnjenja u poglavlju (br. 27) koje sam upravo dodao knjizi "Učenje Bića Hijerarhije Svetlosti".
Pozdrav!
Hvala ti puno bez obzira da li uzela ili ne knjige,nije problem lako ću ja doći do Beograda,a na ovom sajtu imaš spisak knjižara gde se mogu kupiti dotične knjige... http://www.anastazija.hr/[/quote]
Litleneks, knjizare su sve u zagrebu, kako vidim iz ovog popisa.
ukoliko prije puta u bg odem do zg, onda cu pogledat, moze?
Hvala ti puno bez obzira da li uzela ili ne knjige,nije problem lako ću ja doći do Beograda,a na ovom sajtu imaš spisak knjižara gde se mogu kupiti dotične knjige... http://www.anastazija.hr/[/quote]
Litleneks, knjizare su sve u zagrebu, kako vidim iz ovog popisa.
ukoliko prije puta u bg odem do zg, onda cu pogledat, moze?