videh ovo zaboravljeno mesto i nadam se da ovde povremeno svratiš da vidiš ima li nekih pitanja za tebe koja su se podvukla pod tepih.
Dakle, primećujem u zadnje vreme da mi je tastatura slabo pokretljiva, jedino se miš odaziva na klik sledeće stranice, a tastatura ništa! Ti si dao neki recept o podmazivanju kantarionovim uljem, pa te molim da i meni kaneš malo ulja ne bi li mi se prsti nekako razradili. Ili da mi daš kakav drugi savet ne bi lli mi pomogao.
Zahvalna sam do neba što si zavirio pod tepih i pomogao mi u ovim presudnim trenucima
U pravu si, Starcy, ima se, što bi Elementica rekla, za kaj zapitat... Sve dok, dosta mutni, živimo u mutnom vremenu...
Hvala na podsećanju...!
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
baš si pravi za naši problemi, da nam nie teb ne znam di bismo se devali od problemi
[color=blue]pravo da ti kažem baba anđu u poslednje vreme muči postanak sveta[/color]
ne da počo taj postanak da me muči, nego ne mog da spavam od njega
i tumbam se noću, tumbam, da prostiš, ka sprasna krmača, al ne vredi
popiem i po pola kila bronazepani, al ne vredi, samo mi postanak sveta u glavu
el moš ti da mi pomogneš
a eve, šaljem ti i sliku, da vidiš kaka sam bila u moju mlados, pre tries godine, kad me nie mučio postanak sveta, nego sam samo jurila momci i oni jurili mene
kaki postanak sveta, tad sam bila zdrava i prava ka dren
a sad me strefijo taj postanak sveta
tvoja baba anđa iz kametovice kod golupca, zadnja pošta čačak, zagazila sam u 87. godinu, al džabe, kad nemam mira
[/b]
Poslednji put menjao plavizrak dana 06 Okt, 2009 00:24 am, izmenjena samo jedanput
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
Muke vezane za analizu postanka sveta deo su naučnog fenomena zvanog "šaumbra-simptomi".
Ti simptomi se javljaju kada se svest neke osobe vrtoglavo razvija, brzinom svetlosti.
Dakle, uživaj u svojim mukama,
ne brini, znaj da si u dobrim rukama...!
Starcy, bojim se da je stvar OZBILJNA. Mislim da tvoja tastatura prolazi kroz Šaumbra fazu.
Moraš da joj pomogneš!
Obloge! Komovica! Tako drži 2-3 dana, pa onda polako skidaj, vidi dal radi, ako ne, ponovo. I sve tako dok ne proradi.
Hvala na savetu Lepi Cvete, taman da očistim pepeo koji se zavuko negde izmedju, a i ostatak boje sa slova da skinem. Šta ima da gledam gde je koje slovo kad ih do sada znam napamet :razzz:
Naime, ja sam devojka iz fine prodice, ne bih otkrivala identitet svojih roditelja, on je i nebitan. Jednom rečju - navikla sam na prefinjene razgovore u krugu porodice, na ozbiljne teme, na sve što je dolično jednoj ozbiljnoj intelektualki XXI veka.
U poslednje vreme, međutim, počele su da mi se priviđaju... prilično mi je neprijatno i da priznam... razne perverzije na sve strane. To je takvo mnoštvo raznih tipova perverzija, da ja ne mogu da vam ih opišem.
Ponekad se zaista ne snalazim... Da li je nešto oko mene objektivno perverzija, ili je perverzija u mojoj glavi, pa mi onda to što vidim deluje perverzno.
Juče, na primer, posmatram sa terase komšiju kako iz kofe prosipa... izvinite na izrazu... đubre u kontejner. Bože, kakva je to perverzija! Trpati smrdljivo đubre u kofu... fuj! Pa iz kofe... fuj! Normalan svet đubre stavlja u crne plastične kese, onda otmeno odnese te kese i spusti ih u kontejner.
Dakle, šta da radim sa svim tim perverzijama oko sebe?!
Anonimna intelektualka sa perverzijama[/b]
To što si opisala, da tebe muči - opšti je problem svih nas koji smo na određenom intelektualnom i duhovnom nivou.
Svima nama se priviđaju perverzije na sve strane!
Prostake takvi problemi ne muče. Oni čak i ne znaju šta su to perverzije.
Takav je svet u kojem živimo,[b] i mi tom svetu ne možemo da pomognemo.[/b]
[b]Plavi, ja radim u opštinskoj komunalnoj inspekciji, u sektoru za deratizaciju, to je ono... tamanjenje pacova i drugih štetnih glodara.
Pa ti se javljam u vezi sa nekim mojim razmišljanjima...
Mislim, pratim ja "Objave", koliko stignem.
[color=blue]Da li se planira neki konkurs za mesiju?[/color]
Mislim, ako su "Objave" ozbiljan forum, trebalo bi da to urade.
[color=blue]Ima tu kvalitetnog kadra, i među vama, i među nama, srpskim narodom.[/color]
Mislim, neću sad da tu nešto prejediciram stvari... ali... samo kao primer...
Tačno je da se ja bavim deratizacijom. Ali imam i ja neke kvalitete.
Pod 1: u srednjoj školi sam jedanput osvojio prvu nagradu za literarni rad.
Pod 2: u vojsci sam imao značku "primeran vojnik" i dobio sam za gađanje deset dana nagradnog odsustva.
Pod 3: bio sam davalac krvi, i to dobrovoljni, tri puta.
Pod 4: bio sam dva puta predlagan za majsku nagradu naše opštine, za zalaganje na poslovima tamanjenja pacova i glodara.
Ima tu još da se nabraja.
[color=blue]I tako, mislio sam... da bi bilo dobro da se na "Objavama" raspiše neki konkurs za mesiju. Mislim... imamo mi kvalitetne kadrove.[/color]
Pera (dali mi neki glup nadimak - "Žderač", nije to zbog pacova, nego zbog crtanog filma, znate ono - "Pera Ždera"), opštinski javni deratiozator
[/b]
Pretpostavljam da se od strane Uprave foruma tako nešto i planira, mada, da budem iskren - [b]prilično se kasni sa tim!
[/b]
[b]Jer, mesijanske promocije su se uveliko zahuktale,[/b] priličan je broj kandidata započeo sa izlaganjem svojih programa i svojih sposobnosti.
Ja sam jedan ljupka cakana Plavuša sa osmog sprata. Sva sam umiljata i, iako imam 35 godinica, osećam se kao da mi je 10.
I živela sam svoje bezbrižno detinjstvo zrelih godina, sve do pre nekoliko dana. Kada se na vašem forumu pojavio Strašni Čika sa bradom i haljinom na faltice...Uh, kako me je on presekao, jer je počeo da ide po forumu i da plaši narod: "Buahahaha!, ja sam Strašni Čika, kad ja dunem i vatru sunem, doneću vam Strašni sud, i svi ćete da propadnete u paklu, samo ću ja da preživim. Buahahaha! Ja ću da preživim, samo ja i još nekoliko njih koje ja odaberem!"
Mili moji, toliko me je presekao taj Strašni Čika, koji jeste u duši dobrodušan, vidim ja to po cakanim sandalama koje nosi, ali ja... ja ne mogu... oprostite mi, opet mi se plače...! Ja jednostavno ne mogu da svarim taj Strašni sud! Ne mogu, to je jače od mene! To mi je možda genetski po očevoj liniji, niko iz očeve familije nije voleo Strašni sud.
Mene svako može vrlo lako... neprijatno mi je da kažem... svako može da me... prevede žednu preko vode, mnogo sam lakomislena... Zato i vrlo teško primam... te strašne sudove...
Dragi Plavkiću, mogu li ja nekako da izbegnem taj Stračni sud, mogu li ja da se učlanim u stranku u neku stranku u kojoj nema strašnih sudova...? Nisam ja za te sudove, ja sam ženskica za livade, za kućno cveće, za romantične španske serije, a ne za Strašne sudove.
Vaša zabrinuto-uplašena Plavuša, koja nije fan Strašnog suda...[/b]