Auuuuu! Pa tebi nije problem što vas je četvoro, nego što si Vaga!
Oko mene same vage...vi ste toliko simpatični da vas čovjek mora voljet; stalno pazite šta jedete, uvijek vam se hvata, čak i običan zrak, a pritom ste bonvivani...sjećam se kad mi je dečko kupio čokoladu, bijelu ( a zna da ne volim bijelu čokoladu) i dok mi je objašnjavao zašto i kako je opet na dijeti, on je pojeo tu istu čokoladu, CIJELU, i to sve dok je vozio!!!! Nesvjesno...za vage su iluzije pitanje identiteta.
Šta ću...samo sam rekla, sva sreća da si na dijeti...
Unutarnji dijalog je za.ebana stavka, ali vjerojatno nužna u procesu. tumačim ga kao izostanak mira u sistemu; ko nema reda u glavi, nema ni u rečenicama, i tako dalje a i vice versa, bogami.
Ne znam...ja sam prije godinu i pol dana ili malo više uletila u neke duhovne strukture i vježbe, pa sam se na kraju uključila i u Magnified tehniku.
Zaista nemam ništa protiv toga, stvar je odlična, trenutno te opusti (slična je reikiju, samo rad na mirnijim valovima i puno je brži transfer energije).
Ali, nakon par mjeseci rada sa MF-om, prestala sam.
Ne znam ima li to posljedičnu vezu, ali događale su se samo loše stvari, ali STVARNO LOŠE.
Sad, pitanje je isto tako bi li se one događale i da nije bilo MF vježbi, odnosno - tko zna kako bi loše bilo da nismo radili MF.
Frendica koja je bila na istom tečaju kad i ja, nakon par tjedana saznala je da ima sarkom; onda je krenula na operacije, pa liječenje i sad je fala bogu dobro: No, u tijeku liječnja, javili su joj da će dobiti otkaz jer se ide na otpuštanja. Nekako se iskobeljala iz svega, promijenila grad u kojem živi i sad je dobro.
Ja sam imala niz groznih i profesionalnih i privatnih situacija...
Vježbe sam radila ispravno, to smo provjerili.
Nije mi to sve skupa jasno. Sad me malo strah početi ponovo sa njima jer se bojim da opet ne uspijedi val negative, a opet u srcu ne vjerujem da je MF odgovoran za to.
I tako se klackamo nas dvoje "bi-ne bi"...već skoro godinu dana....