IMANUELOV TALMUD - Poglavlje I
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Spoznaja
 

Prevod Aramajskog pisma napisanog od Jude Iskariotskog, Imanuelovog (Isusa) apostola, otkriven je 1963.g. od strane Edvarda Alberta Majera, unutar grobnice u kojoj je Imanuel ležao tri dana.

Prevedeno na njemački od strane Ise Rašid i Bilija – Edvarda Alberta Majera. Uređeno od strane Bilija – Edvarda Alberta Majera.Prevedeno na engleski od strane Džuli H. Zigler i B. L. Grina.

Dorađeno i revidirano, na engleskom jeziku, 2001.g., od strane Ditmara Rotea, Džejmsa Dirdorfa, Kristijana Frenera, Brajana Krajsija, Hejdi Lor i Roberta E. Pitersa.

Kolumbus, NC SAD 2001

Posveta: Posvećeno čovjeku koji je znao previše poput Isusa, ovdje poznatog kao Imanuel, u nadi da će se za istinu, koju je širio, danas čuti. – H.Z. i B.L.G.

Za ostvarenje ove male knjige želim izraziti najiskreniju zahvalnost Petalu i Arahat Arthersata. Zahvalnost takođe dugujem mom životnom učitelju i prijatelju Sfathu, Asket, Semjase, Quecal, Ptaah-u i drugima koji su pokazali interes za mene na najljepši način i naučili me velikoj spoznaji u cilju da me pripreme za moj važan i težak zadatak. Neka ih moja zahvalnost dosegne preko nemjerljivih azdaljina, što me ne sprječava da mi ostanu u vječnim uspomenama.

Ova knjiga je posvećena, bez razlike, svim ljudskim bićima unutar čitavog univerzuma. Neka im ovo bude uzorak spiritualnih vrijednosti kroz koji će istraživati i napredovati u evoluciji ka iskrenoj ljubavi od stvoritelja, harmoniji i istini i dosezanju istinite spoznaje, mudrosti i mira.

Takođe izražavam moju zahvalnost pronalazačima Imanuelove grobnice u kojoj je ležao kao i prevodiocu teksta koji sam pronašao, a takođe i mojoj dragoj supruzi Kaliope te mojoj djeci Gilgamešu, Atlantis-Sokrat i Metuzalemu, kroz čije sam društvo i ljubav bio u stanju da ispunim moj teški zadatak i nastavim ih ispunjavati u budućnosti.

Takođe zahvaljujem i slijedećim osobama koje su bile uz mene dok sam nosio ovaj težak zadatak, pomagali mi i omogućili da se ova publikacija ostvari:

g-đa Valder, g-đica Flemer, g-đica Steter, g-đica Mozer, J. Beršinger, porodica Vičter, H. Runkel, H. Proh, B. Brand, H. Šucbah, porodica Ventura, g-đica Rufer, E. I G. Mozbruger, g-đa Koj, S. Lihman, G. Kroh, PH. I W. Štauber, B. H. Lancendorfer, P. Petrićo, A. Šubiger, M. Broger, E. Deldi, S. Holer, A. Bijeri, E. Bijeri, H. Bent, E. Gruber, L. Memper, CH. Frener, CH. Gazer, B. Keler.

Bili – Edvard Albert Majer

Najiskrenije se zahvaljujemo Džejmsu Dirdorfu za njegovu detaljnu istragu geneze Njemačke verzije Imanuelovog talmuda od 1978.g. – 2001.g., koja je omogućila tečan prevod koji vidite pred vama. Dodatno se zahvaljujemo Edvardu Majeru za njegov trud i vjeru u naše osobnosti. Zahvaljujemo se našem sposobnom advokatu čija pažljiva priprema i analiza svih legalnih pitanja nam je omogućila da objavimo ovaj kontraverzan dokument.

Na kraju želimo iskazati našu zahvalnost svim osobama, njihovoj vjeri u nas i strpljenju s nama, kako bi ovaj rad uspio.

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0041 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA