NOVAC JE MOJ PRIJATELJ - Poglavlje I
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Svest blagostanja
 

Svrha ove knjige je da iskoreni siromaštvo u svetu i da život u izobilju učini društveno prihvatljivim. Najmanje što vi možete da učinite jeste da ovladate principima koji su ovde objašnjeni i da ih iskoristite da postanete bogati.

U poslednje tri godine ja sam vodio seminare i individualne konsultacije u vezi sa novcem. U ovu knjigu sam uključio najvrednije ideje u vezi sa novcem, koje poznajem. Ideje iznete u ovoj knjizi za neke čitaoce mogu da budu nove i da im isprva izgledaju neobično. Psiholozi su utvrdili da je neku ideju potrebno ponoviti najmanje šest puta pre nego što ta nova informacija postane deo svesti jedne osobe.

Zato je dobro da povremeno ponovo pročitate ovu knjigu. Videćete da će pojmovi, koje ste u prethodnim čitanjima propustili, iznenada iskrsnuti u vašoj svesti kao da nikada ranije niste čitali o njima. Ja vas ohrabrujem da iz ovoga izvučete pravu vrednost.

Dobar način za korišćenje ove knjige jeste da je s vremena na vreme ponovo čitate i da napravite popis praktičnih postupaka, sadržanih u njoj, koje sada ne koristite. Izaberite jedan koji vam izgleda najbolji i počnite da ga primenjujete.

Ovo je knjiga o postizanju FINANSIJSKE SLOBODE. Finansijska sloboda je stanje kada radi novca nikada ne činite ništa što ne želite i nikada ne propuštate da učinite nešto što želite, zbog nedostatka novca. Finansijsku slobodu možemo opisati i kao situaciju kada novac radi za vas umesto da vi radite za novac.

Izgradnja SVESTI BLAGOSTANJA je način da osigurate svoj finansijski uspeh. Svest blagostanja je sposobnost da u materijalnom svetu delujete bez napora i prikladno bez obzira da li imate novca ili ne.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 60% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: gaon/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0066 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA