KOSMIČKO OTKROVENJE
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Predgovor
 

Često se na kraju putovanja ponovo prisećate događaja i začudite kako je vreme brzo prošlo i šta se sve zbilo.

To isto biva sa iskustvom bilo jednog ili više života. Istorijski posmatrano, može da prođe na stotine, hiljade ili više miliona godina, ali u stvarnosti to su samo zgode u iskustvu večno postojeće duše.

Zbog toga ćemo pokušati da putem ove knjige pružimo informacije koje će omogućiti da potpunije shvatite realnosti života, kako bi vaše duhovno opažanje postiglo što veći sklad sa vašim životom kao fizičkog tela.

Vi ste mnogo značajniji nego što mislite. Vi ste jedinstveni, važni, nit u tkanju, značajni deo slagalice božanskog porekla. Sve rečeno je istinito. Imajte naumu da je svako od vas nežno voljeno dete, dete Svemira, dete Tvorca. Vi ste dragoceni entitet, i zbog toga onaj koga nazivate "Ocem" brine o vama. Mnogi od vas o Bogu govore kao o Ocu. To je razumljivo, zato što vam pruža osećaj sigurnosti, osećaj da više biće velike moći i autoriteta motri na vas, vodi vas i stara se o vašoj dobrobiti.

Zato dozvolite višoj sili da vas na Zemlji podržava tokom ovog perioda nazvanog Doba Buđenja, dok planetu okružujemo našom energijom. Tokom ovog perioda suočićete se sa mogućnošću značajnih promena na Zemlji, do kojih će doći zahvaljujući zalaganju ljudi. U okviru mogućih fizičkih promena doći će takođe i do značajnih emocionalnih čišćenja svakog pojedinca, kao posledice više energije koju smo usmerili na Zemlju. Ove pojačane vibracije energije uticaće na svakog pojedinca na nivou ćelije, kao i na duboke emocionalne i duhovne nivoe. Mnogi neće razumeti promene koje osećaju, ali sva živa bića osetiće podsticaj, bilo da su u to upućena ili ne. Budite mudri! Svesno uplovite u vreme promena. Cilj nove energije, koja je prisutna od 1. avgusta 1985, jeste da vas uzdigne ka višoj ravni mira i obezbedi pozitivan ishod događaja na vašoj planeti C-ton. U najvišem carstvu pravo ime vaše planete glasi C-ton. Neke od informacija iznetih u ovoj knjizi neće značiti novost. Neke od njih ste možda pročitali, primili tokom meditacije ili za njih saznali preko ljudskih kanala koji vam neposredno prenose informacije. Možda će sadržaj poruka samo potvrditi ono što ste već naslućivali ili ono stoje najtananiji deo vašeg bića znao -informacije poznate vašoj duši ili višem sopstvu.

Međutim, većina informacija koje ću objaviti biće potpuna novost! Zahtevam da ne odbacite nijedan podatak odmah pošto ga pročitate, već da o njemu dobro razmislite i razmotrite mogućnost da se tom porukom ozbiljnije pozabavite. Svaka informacija sadrži element podučavanja na najvišem duhovnom nivou. Vi Zemljani postajete svesni da su neki od vas prvobitno došli sa nekih drugih mesta, a tokom Doba Buđenja moguće je da vam se javi želja da napustite planetu i njene jade. Međutim, vaša duša će vas nagnati da ostanete da se pomogne, iako ste u iskušenju da pobegnete.

Razlog zbog kojeg ćete osećati potrebu da popravite prilike na Zemlji jeste što se vaša duša odlučila da dođe i upravo se time bavi! Prava svrha vašeg postojanja na planeti jeste da joj budete od pomoći. Iz tog razloga ste došli, pojedinačno i kolektivno. Vi ste došli da menjate stvari. To osećanje je deo obaveze duše da služi i, ako to čini, omogućiće vam da imate koristi od mnogobrojnih fizičkih, emocionalnih i duhovnih promena do kojih će doći. Ovo vreme krije mogućnost postizanja ispunjenja, oproštaja za sva negativna dela tokom proteklih života i nastavljanje puta ka višim carstvima na povratku kući.

Kad pogledate prema zvezdama i noćnom nebu, možda osećate čežnju da se vratite kući. Možda ste svesni odvojenosti od nekadašnjeg zavičaja u Svemiru. Mi znamo za čežnju vaše duše i srca i došli smo da pomognemo. Ujedinite se sada sa svojom duhovnom porodicom u zemaljskoj ravni, a takođe i sa vašom nevidljivom svetlosnom porodicom. Te nevidljive sile su ovde, noseći blagoslov i darove energija koje pripadaju samoj Božjoj sili. Radujemo se što simbolično pružamo ruke da vas utešimo, pomognemo i vodimo na putu kroz zvezdani prostor.

Dozvolite nam da proširimo vaše znanje i ispravimo predstave čovečanstva, otkrivanjem informacija izgubljenih u kapijama vremena.

Srebrni Zrak

Poruka čitaocima

Shodno Božjoj prirodi, mnoštvo jeste u stvari JEDNO, pa prema tome sva bića visokog stanja svesti to često izražavaju govoreći "mi", "nas" i "naše" - umesto "ja", "mene" i "moje".

Prema tome, kad te razvijene energije razgovaraju sa nama Zemljanima, one često koriste zamenicu "mi", čak i kad jedna pojedinačna energija izlaže svoje misli ili razgovara sa nama. Imajte to u vidu dok čitate Kosmičko otkrovenje, koje je Srebrni Zrak preneo čovečanstvu putem ljudskih posrednika. Međutim, može se dogoditi da jedan sagovornik upotrebi reč "ja".

Takođe vas molimo da ne shvatite korišćenje zamenica "on" i "njegovo" kao isključivanje ženskog aspekta "ona" i "njeno". Ova duhovna bića i zraci su hermafroditi. Molimo vas da uvažite jezička ograničenja po pitanju roda kad kažemo "on" ili "njegov", smatrajući da smo obuhvatili na taj način i ženski i muški aspekt. Nije nam namera da umanjimo Žensku prirodu ili osobinu!

Delovi knjige koje nije pisao Srebrni Zrak, kao Što je Isusovo poglavlje ili komentari Zlatnog Zraka, jasno su obeležena.

Radujte se, dakle, pojednostavljenoj poruci koja stiže sa samog prestola života i namenjena je svima koji žele da iskažu dublje poštovanje i steknu jasniji uvid u istinske tokove procesa stvaranja.Korisna adresa: http://www.esotheria.com/STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0027 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA