OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje I
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Izaslanici iz jednog drugog vremena
 

Mi smo Plejadanci, jedan energetski kolektiv i dolazimo iz vaše budućnosti. Iza nas je duga povijest. Naši preci su došli iz jednog svemira koji je već iskusio završetak. Vi sada radite na jednoj planeti koja upravo stoji pred završetkom jednog ciklusa, a mi smo tu da vam pri tome pomognemo. Ova transformacija se najavljuje već eonima. Ovo što se sada dogadja na zemlji odrazit će se na cijeli svemir. Završetak ciklusa znači da vi shvatite tko ste vi, da bi mogli nastaviti ovaj experiment

Naši preci su došli iz jednog svemira koji je iskusio završetak. Oni su spoznali da je Pra- Stvaratelj uzrok svega, odnosno da je uzrok svega iskustvo Pra-Stvaratelja kroz vrijeme. Oni su spoznali svoju pravu iskonsku prirodu, a to je MOĆ STVARANJA. Kad su to spoznali, shvatili su da smo MI svi STVARATELJ. Kao i uvijek, kad jedna kreacija dodje do kraja svog puta, naši preci su imali IZBOR da se vrate ka Pra-Stvaratelju – na jedan viši nivo ili da se jednostavno kreću dalje. Oni su se odlučili da dodju u ovaj SVEMIR, jer su spoznali da ćete i vi jednog dana biti spremni za završetak ciklusa.

Naši preci su bili jedni od originalnih stvaratelja planete Zemlje, stvaratelja koji su sa puno umijeća i ljubavi “sijali” svijetove i civilizacije. Zbog njihovih kvalifikacija, voljeli su kreirati svijetove, baš onako kako dirigenti vole dirigirati orkestrom. Naši preci su takodjer i VAŠI preci, i mi vas rado zovemo našom “starom obitelji”, što vi zapravo i jeste. Naši preci su dali dijelove svoje DNA originalnim stvarateljima Zemlje i ta DNA je postala dio čovječje genetike.

U jednoj verziji našeg “sada” postoji jedno mjesto tiranije i nemira. Mi smo vidjeli vjerojatne verzije zemljine budućnosti u kojima vlada ista takva tiranija i kaos. U trodimenzionalnoj stvarnosti vrijeme je jako krivo razumijeno. Vi vjerujete da se vrijeme mjeri u sekundama. Vrijeme je puno kompleksnije nego što vi možete zamisliti. Vrijeme zapravo kodira informacije i igra se s njima. Zbog toga se vi možete istovremeno kretati u različitim realitetima – ako vrijeme rastegenete, savijete, okrenete, uvinete. Vi možete takoreći, skočiti na jednu eliptičnu liniju i doživjeti bezbrojne realitete, jednostavno krećući se na toj elipsi i otkrivajući da vrijeme nije ništa “čvrsto”, kao niti stvarnost.

Kao što stvarnost nije čvrsta niti determinirana, tako nije niti budućnost determinirana – mi upravo zato vidimo sada tu mogućnost, da promjenimo “mogućnosti za budućnost” za jednu puno pozitivniju budućnost za Zemlju.

Mi želimo ponovo donijeti svjetlost na Zemlju i dovesti Zemlju do njene prvobitne SVRHE, a to je da postane veličanstveno intergalaktičko sjedište za razmjenu informacija. Tako smo došli natrag u vremenu, da posadimo “sjeme” koje će izazvati promjenu na bolje. Ova promjena neće utjecati samo na Zemlju, nego na vašu budućnost, našu sadašnjost i čitav svemir.

To su fantastične novosti. Vi ste inkarnirani na Zemlji u mjestu i vremenu u kojem slijedi značajna evolucija. Jedan veliki skok u razvoju će se desiti uskoro i vi ste došli da sudjelujete u njemu. Vi niste sami i prepušteni sami sebi, jer puno drugih “energija” dolazi sada, da sudjeluju takodjer u tom velikom projektu.

Oko Zemlje se sada skupljaju “matičini brodovi” koji služe kao transformatori energije. Na Zemlju sada dolaze svjetlosna zračenja od starih i prastarih zvjezdanih sistema, koji s vama rade već eonima. Ova zračenja svjetlosti odnosno zračenja informacija su usmjereni direktno na Zemlju. Kada se ove informacije šalju prema Zemlji, vaše tijelo mora biti u mogućnosti primiti to zračenje, mora ih moći transformirati i proslijediti dalje svima drugima oko vas u vašoj okolini. Mnogi od vas će uspostaviti direktnu telepatsku vezu sa tim «matičnim brodovima» i vi ćete moći primati raznorazne informacje – po želji.

Ovo što sada slijedi na Zemlji je jedna evolucija super-svjesnosti, VAŠA evolucija u najveći mogući aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svjesno biće, VI to već jeste, VI se samo morate toga sjetiti.

Od vremena Harmonične Konvergencije (1987) gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena razrijedjuju se i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani sa tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti. Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživjeli u prošlom stoljeću. Osjetite koliko ste već do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite tko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit će kao da ste živjeli sto godina u jednom desteljeću.

VI ćete biti preplavljeni sjećanjima kao i mnogim drugim stvarima. Mnogi od vas će poduzeti putovanja svemirskim brodovima u razne dijelove sunčevog sistema. Dok vi sada ulazite u “Doba Svjetla”, otvorit će vam se mnogi novi svijetovi o kojima niste ni sanjali da bi mogli postojati. Vi ste se kretali kroz mnoga druga doba: brončano, željezno, industrijsko, informatičko. Kroz sva ova doba učili ste lekcije o sadjenju, kultiviranju, uzgajanju - jednostavno o mogućnostima manifestacije života u trećoj dimenziji.

SADA se bliži jedan veliki PRIJELAZ, jedan dimenzionalni pomak, kroz koji se gustoća treće dimenzije smanjuje, tako da se možete kretati u višlje dimenzije u kojima tijelo nema takvu gustoću materije. VI ste došli ovamo, jer ste željeli ovladati svojim evolucionarnim procesom i jer ste željeli živjeti s njim. To će biti jako uzbudljivo, jer to znači da ćete istovremeno funkcionirati u različitim stvarnostima.

SVI mogući odgovori na vaša pitanja su zakopani duboko u vama. Pitanja koja vam sada naviru u vašu svijest, dolaze u vašu svijest da bi VI našli odgovore na njih u VAMA SAMIMA. DA bi VI dobili te odgovore, vi morate kao prvo vjerovati da su sve informacije pohranjene u VAMA.

Čovječanstvo uči sada jednu veličanstvenu lekciju. Ta lekcija je – da vi spoznate vašu BOŽANSTVENOST, vašu povezanost sa Pra-Stvarateljem i sa svime što postoji. Lekcija je da je SVE POVEZANO i da ste VI DIO SVEGA.

Postoji nebrojeno mnogo kultura i društava u širinama svemira i ove kulture i društva su od samog početka dolazili i odlazili na vas planet. Ne samo mi - Plejadanci – smo došli da vam pomognemo, mi smo samo jedna grupacija. Tu su mnogi i svi su oni tu iz različitih razloga. Većina ih je tu zbog podizanja razine vaše svijesti, ali mnogi su tu i iz drugih razloga.

U vašoj povijesti, vi ste se kretali kroz mnoga važna razdoblja. Mnogi od vas su prije eona dobili mogućnost, kroz rad sa višim nivoima upoznati Zemlju i raditi na Zemlji. Upoznati ste sa teškoćama kroz koje je Zemlja prolazila, kao naprimjer, koliko puta su se Zemljina kora i kontinenti pomicali i koliko puta je došla pomoć s neba.

Informacija je tada bila iskrivljena, kada se one koji su došli s neba i koji su vam pomogli u vašem razvoju pretvorilo u BOGOVE. Kao djeca koja idoliziraju odrasle, jer mogu nešto što oni ne mogu, vaše društvo je pretvorilo u Bogove one koji su bili tehnološki razvijeniji i koji su mogli raditi stvari koje vi niste mogli.

VI ste tu da promjenite upravo TAJ koncept, način na koji nastaju TAKVA vjerovanja. Trodimenzionalni svijet je svijet velikih izazova, koji dozvoljava fantastična ograničenja. Kroz ta ograničenja se formiraju strukture i kroz taj proces – ograničavanja i obez-graničavanja, vi učite da ste vi zapravo dio PraStvaratejla i da je PraStavratelj taj koji želi osjetiti to ISKUSTVO.

VI ste veličanstveni, članovi Obitelji Svjetla i vi ste došli ovaj put na Zemlju sa zadatkom da kreirate PROMJENU, POMAK, da pomognete pri prijelazu. Ljubav je pri tome ključni element. SVEMIR se sastoji od ljubavi. Sadašnja tehnologija na Zemlji će se moći razviti samo do jednog odredjenog stupnja, jer čovječanstvo još uvijek ne razumije – da je ljubav neophodno potrebna.

Energija može poprimiti sve moguće forme kreativnosti, ali kad je pri tome osnovni motiv pohlepa ili mržnja, ili bilo koja druga emocija koja ne teži prema svjetlu, može se napredovati samo do odredjenog stupnja razvoja. Za ovaj stupanj vibracija (vodjeni npr. mržnjom ili pohlepom) stoji na raspolaganju samo jedna ograničena mjera informacija. Ako je netko u stanju da osjeća ljubav, ljubav prema svemu postojećem, njemu su sve mogućnosti otvorene.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0049 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA