OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje X
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Potpuno novi koncept Svjetla
 

Tko su Donosioci Svitanja i koja je njihova uloga?

Donosioci Svitanja su oni koji nose zrake Sunca i donose Svjetlo i Znanje. Oni imaju jednu prastaru organizaciju, jedno prastaro društvo, jednu prastaru spiritualnu povezanost na osnovu koje oni izvršavaju odredjeni posao u izvjesnom zvjezdanom sistemu.

VI STE ČLANOVI OBITELJI SVJETLA, jer inače ne bi nikad bili privučeni k ovoj knjizi.

Članovi ove elitne organizacije dolaze na Zemlju u različitim vremenima da bi obavili svoj posao. Ovo se dešava kada je postavljen jedan krug i kad su dogadjaji perfektni za njih da dozvole da se energija iz višeg svemira i energija Zemlje stope unutar njihovog vlastitog bića.

Energije iz svemira uvijek dolaze na Zemlju i energije sa Zemlje se uvijek podižu prema svemiru. Čovječanstvo stvara sveti most izmedju neba i Zemlje koji neki zovu “dugin most”. Donosioci Svitanja dozvoljavaju tim energijama da se stope, tako da se Svitanje, odnosno SVJETLO probudi u njima. Tako oni onda donesu to Svitanje civilizacijama. To je tko ste vi. To je ono sto vi radite. Vi ste Donosioci Svitanja.

Kao Donositelj Svitanja, vi imate jedan odredjeni stav, koji olakšava ono na što ste se obavezali. To je stav “dozvoljavanja”, oslobadjanja od lijenosti i nemarnosti i oslobadjanja od obezvrijedjivanja vaših iskustava.

Za Donositelje Svitanja svaki dio predstavlja Cjelinu, bez obzira kako je konstruiran, bez obzira kakvu slabost ili jakost ono ima ili koliko velika ili mala je njegova uloga. Jakost, slabost ili utjecaj se ne moraju po svaku cijenu usporedjivati, oni su jednstavno stanje/stav svijesti na koje se Svijest u njenom vlastitom plesu stvarnosti koncentrira.

Mi vas učimo o vama samima i pomažemo vam da otključate ono što je u vama, ne ono što leži zvan vas.

Kao Donositelj Svjetla, vi ste sada u vašem najtamnijem momentu prije Svitanja i pitate se hoće li ikada zasjati zraka Svjetla. Onda će Svjetlo doći i zasjati kao iz ničega. Od kuda ce doći to svjetlo? Kako će promjeniti vaše razmišljanje? Kako je moguće da je Postojanje u jednom trenu mračno koliko to mračno može biti, a onda u slijedećem trenutku dodje svjetlo? Kao Donositelj Svjetla vi donosite Svjetlost snagom vaše volje. Vi ste za ovo bili trenirani, ovo je vaša jakost i sposobnost.

Vi, Donositelji Svitanja, takodjer znani kao i Obitelj Svjetla šte se složili da kroz mutacijski proces evoluirate sebe u viša bića s namjerom i svjesnom suglasnosti s tim. Vi donosite Svjetlost natrag na planetu, donosite novu evoluciju čovječanstva i stvarate novi kozmički kvantni skok u svjesnosti i inteligenciji, koju omogućavate time što prvo usidrite frekvenciju unutar vaših tijela i živite je.

Obitelj Svjetla dolazi iz jednog Operacionog Centra – jednog izvora unutar vašeg svemira koje služi kao odašiljać. Postoje Centralna Sunca u vašem galaktičkom sistemu i jedno centralno sunce u ovom svemiru. Maje su zvali ovo centralno Sunce: Alcyone (Alkione, Alcione).

Drugi imaju druga imena za to sunce. Sunce zrači Svjetlom i Svjetlo sadrži informacije. Da izrazimo to skroz jasno: Obitelj Svjetla dolazi iz centralnog skladišta za informacije u ovom svemiru.

Vi idete ciklički ili spiralno od ovog Sunca prema van i nosite informacije kroz različite sisteme svemira, vi projektirate, planirate i putujete.

Vi ste u ovom pogledu jendostavno unikatni i vi to znate. VI znate kad pogledate na ostatak populacije da ste vi drugačiji.

Vi ste rado “buntovnici” i vi volite da prodirete u sisteme i da ih razbijate. Kad negdje piše “zabranjen prolaz”, to onda vrijedi za sve druge, ali ne i za vas. Vi idete svugdje gjde su sistemi zatvoreni, da bi ih vi otvorili. Vi to radite tako da separirate sebe u mnoge multidimenzionalne identitete i onda odete u sistem i promjenite ga.

Vi se ponekad inkarnirate u te sisteme stotinama tisuća godina da bi se pripremili za ono vrijeme kad ćete biti pozvani da “razbijete” sistem. Vi svi imate jedan bogat rezime. Na primjer: vi se inkarnirate na Zemlji bezbroj puta i onda kad zatutnji poziv da se stvari na Zemlji promjene i da se paradigme moraju promjeniti, vi možete reći: “Ja sam 247 puta bio u toliko puno varijacija ovdje i jednom sam čak bio u stanju da sa sobom uzmem i svoje tijelo. Onda sam napravio još i to i ovo i ono. Kad se sada zagrijavam za plan, da razbijem sistem, onda sam i siguran da ću osvježiti svoja sjećanja, prisjetiti se svega, prkositi zakonima i postaviti se iznad njih, te ispuniti moj zadatak.”

Nekad se desi da kompletan plan mora iz jednog odredjenog razloga biti bačen u vodu. Onda je to jako frustrirajuće iskustvo za vas. Ali ako se sve stvari budu razvijale prema planu i ako vi uspješno razbijete sistem i stvorite jednu novu paradigmu svjetlosti, to je za vas kao jedan kozmički orgazam.

Članovi Obitelji Svjetla rade u timovima. Vi ne idete u jedan sistem sami. VI TREBATE jedni druge da bi obavili ovaj zadatak, jer vi nemožete držati frekvenciju sami. Kad dolazite u timu, vi jednostavno povećavate šanse da taj plan i bude uspješno izveden. VI ste kao inteligentne zrake i spirale svjetlosti centralnog sunca i vi svi ste vodjeni od jedne velike inteligencije unutar centralnog sunca.

Svjetlost je jedno kraljevstvo svjesnosti i ono ima svoju svrhu u postojanju. Priča, koju vam mi pričamo danas, je priča koju vi možete razumijeti. Svaki put kad mi pričamo sa ljudima i svaki put kad vi možete razumjeti više, mi vam i dajemo više. Mi ne želimo da vi vjerujete: Svjetlo je plementije nego bilo šta drugo. Nešto u srži vaše duše vas povezuje sa ovim izvorom svjetlosti i nagoni vas na ovaj posao, ali ovaj posao nije ništa bolji od bilo kojeg drugog. Postoje i drugi koji koji imaju drugačije izvore i koji se na spiralnom kursu kreću sa drugim namjerama i ti omogućavaju ovu igru. Vi učite o ovome.

Mi vas podsjećamo da PraStvaratelj kreira sve i sve ispunjava sa samim sobom. Kao što vi tražite samospoznaju, tako i Prastvaratelj. On želi da postane svjestan sebe u svim stvarima i da one stvari koje on obdaruje sa svjesnosti postanu svjesni toga da je Prastvaratelj u njima i u svim stvarima.

Svjesnost je kao jedno ogledalo, koje reflektira izmedju Prastvaratelja i svega što je stvorio napred i natrag, sve do i najmanjeg kukca ili mrava koji puzi po zemlji. Kao što je Prastvaratelj u svemu što je svjetlo, tako je i on u svemu što je takozvano zlo, znajući da zlo takodjer ima božansku ulogu.

Postoje mnoga kraljevstva svjesnosti. “Kraljevstvo svjesnosti” je jedna velika riječ za koncept koji vam mi hoćemo približiti. U jednom kraljevstvu svjesnosti postoji sličnost energija i postoje mnoge vrste ovakvih kraljevstava. Obitelj Svjetla dolazi iz jednog specifičnog kraljevstva svjesnosti.

Kad vi naučite zakone stvaranja, održavanja i manipulacije stvarnosti, za vas je vrlo jednostavno da se manifestirate u bilo kojoj formi vi to poželite. Za one od vas koji su aktivirali sjećanje na njihovu šamansku prošlost, znaju jako dobro, da se kod urodjenika može naučiti kako da se ide u različite stvarnosti i kako da se promjeni forma. U nekim kulturama su Šamani zbog toga cijenjeni i obožavani. Oni su nosili genetičko kodiranje i oni su bili manjina u poredjenju sa drugima. Oni su držali magiju i misterije i držali su proces živućim.

Oni su bili u stanju da pretvore svoju formu u formu životinja ili da uzmu razne druge forme i maske. To je bila jedna jako dubokumna znanost, u svakom slučaju.

Budući da ova znanost postoji na ovom planetu, ona takodjer postoji i izvan planeta. Zemlja je upravo sada “Mjesto dogadjanja”, jedno jako “vruće i poželjno” mjesto. Zemlja je takodjer kodirana da prodje kroz njenu vlasitu revoluciju i to ne samo neophodnu revoluciju životnog stila u Sj. Američkim Državama , nego jedan dimenzionalni pomak, koja će promjeniti kompletan svemir oko Zemlje.

Mnogi vanzemaljci koji se interesiraju za životne forme, razumiju kako da njihovu molekularnu strukturu nanovo organiziraju i oni dolaze na planetu “maskirani” kao čovjek. U vremenima ovako velikih promjena, kada dimenzije imaju potencijal da se stope i kolidiraju – kao što vi upravo tu na Zemlji sada imate u planu – tu se skuplja velik broj energjia koje žele učestvovati u ovom velikom show-u.

Ovaj veliki show se dešava na mnogim nivoima, ne samo u 3D. Lančana reakcija se kreće kroz sve dimenzije postojanja i svjesnosti. Neka bića se teleportiraju u ljudskom obliku na zemlju ili se inkarniraju i tako ostvare šansu za ovu specijalnu priliku u ovoj realnosti. Kod nekih, vi ćete imati osjećaj, da takodjer nisu “urodjeni” ovoj planeti, ali vam ni ne djeluju kao razbijači sistema, oni su ovdje jednostavno samo da bi posmatrali, učestvovali i razumjeli i da bi tako prenijeli informaciju natrag u njihove sisteme, koji se permanentno razvijaju.

Postoje inteligentna bića koja su u stanju da se manifestiraju kao ljudi i igraju tu ulogu do perfekcije, ponekad je njihovo sjećanje netaknuto, ponekad je i pred njima jedan zastor na sjećanju. Zbog kontrole frekvencije za ova bića nije uvijek jednostavno da dodju ovamo sa kompletnim sjećanjem o tome tko su na tom drugom mjestu.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.2235 sek. Broj pronadjenih pojmova: 14;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA