OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje XVII
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Jezik Svjetlosti
 

Avatari i majstori su sada proželi mrežni sistem ovog svijeta, donoseći sa sobom njihov lični alat za podučavanje. Alat koji se koristi na ovoj planeti spada u artifakte koji nisu iz vaše dimenzije, simbolične forme koje bukvalno imaju svoj vlastiti život. One tvore ono što je poznato kao Jezik Svjetlosti.

Vi ste implantirani s jednom strukturom, geometrijskom formom, koja podstiče određene informacije unutar vas. Ona takođe potpomaže, za one koji rade s vama, slanje informacija direktno u vaše biće. Velika većina vas je implantirana, a ako niste sada onda ćete uskoro biti ukoliko izaberete to da se otvorite i uskladite. Nitko nije implantiran ko to nije izabrao. Ta struktura jezika svjetlosti je jedan način primanja informacija i energije da bi se potpomogao vaš razvoj. To je jedna metoda učenja bez potrebe da se to čini uz pomoć knjiga ili vašeg intelekta. Ona uključuje otvaranje sebe vjerovanju da stvarno postoji jedna hijerarhija, ogromna i izvan vaših mogućnosti shvatanja, koja radi sa čovječanstvom još od njegovog početka.

Ta hijerarhija radi s ljubavlju, ona njeguje ono što vi jeste i u stanju je da vidi kroz vremenske mehanizme koji su šifrirani u planeti da je svijest spremna za evolutivni skok. Postoji oko 144,000 članova ove duhovne hijerarhije koja je upletena u mrežni sistem ove planete u ovom vremenu. Svaki majstor ima svoj vlastiti pečat koji predstavlja jedan dio Jezika Svjetlosti, a vi imate 144,000 energetskih pečata koji će na kraju biti uljeveni u unutrašnjost vašeg bića.

Na početku, vi ćete raditi sa dvanaest formi koje je tijelo u stanju da izdrži. Mnogo kasnije, kada dođe do transformacije, doći će i do infuzije cjelokupnih 144 000 simboličkih jezičkih struktura kroz vaše biće. To će biti jedan razvoj koje se ne može objasniti u ovom životnom vijeku.

Ta mutacija predstavlja jedan proces koji se odvija unutar vas koji će vam dozvoliti da se prebacite u jednu drugu doživljajnu oblast.

Svaka osoba na ovoj planeti ima potencijal da se pokrene kroz ovu mutaciju. Mnogi će zaustaviti ovaj proces zato što oni žele da se usklade sa višom sviješću. Kad ste svjesni toga ko ste vi, to je jedna stvar. Kad postanete svjesni božanske svijesti koja sije svoje sjeme na ovoj planeti – jednog ogromnog intelekta, koji voli i koji radi s vama – i kada prizivate tu svijest sa željom da postanete jedan njen dio, tada vi budete implantirani sa geometrijskim oblicima.

Te forme koje se implantiraju dolaze u raznim oblicima kao što je piramidalna struktura. Zašto je piramida toliko važna? Na ovoj planeti i kroz cijeli kosmos, piramidalna struktura se koristi kako bi predstavila jedno ogromno jedinstvo svijesti. To je struktura koja je najteža za napraviti sa svim svojim mnogobrojnim aspektima, a to je i struktura perfekcije. To je jedna struktura koja skuplja energiju sa Zemlje i šalje je napolje.

Geometrijski oblici lopte i spirale takođe će biti implantirani u vas. Spirala je omiljena kod mnogih od vas zato što ste vi boravili unutar mnogih kultura i društava gdje je spirala korišena kako bi se saopštile mnoge ideje. Takođe će biti implantirane strukture paralelnih linija i prizme. A, naravno, tu će biti i struktura Merkaba vozila, koja je jedna peto-strana figura.

Ta petostrana figura predstavlja figuru ljudskog bića u svom najneograničenijem stanju, potpuno slobodnog čovjeka. Neki od vas poznaju to kao simbolični oblik po imenu merkaba vozilo. To je crtež čovjeka bez ikakvih ograničenja. To je ljudsko biće koje je sposobno da leti, što je nešto što većina vas misli da vi to ne možete. Taj implant dolazi onda kada se istinski posvetite nečemu što prethodno nije bilo moguće.

Koji će implant biti implantiran u vas zavisiće prije svega od vašeg zahtjeva za usklađivanjem. To će takođe zavisiti od vašeg vjerovanja u to da su ti entiteti odlučili da vam stoje na raspolaganju ukoliko vi odlučite da stojite njima na raspolaganju. Kad počnete da se otvarate i dozvolite onome što nazivate čudima ili veličanstvenim događajima da se manifestuju u vašem životu, oni će to početi.

Mnogi od vas će početi sa implantom kruga zato što on predstavlja Božju-formu jedinstva i cjelokupnosti. Neki od vas će izabrati da implantiraju piramidalnu strukturu jer ste imali mnogo životnih vijekova sa otkrivenim ili još uvijek neotkrivenim piramidama na cijeloj ovoj planeti. Vi mislite da je ova realnost poznata, međutim, postoje mnoge stvari koje su još uvijek neotkrivene zato što se one kližu iz jedne realnosti u drugu. Duboko u džunglama, postoji mnogo zakopanih piramida iznad nasipa zemlje. Postoji još mnogo čuda za otkrivanje.

Oni od vas koji su voljni da povjeruju da granice stvarno ne postoje biće u stanju da uzmu merkaba strukturu i pokrenu se van ove planete dok još uvijek žive na njoj. Želja da učinite to mora postojati u vama ukoliko ćete biti implantirani sa Merkabom. Neki od vas su već pokušali da putuju s tim i vi znate kako se to može koristiti u vašem biću.

Kada vi iskreno pozovete Merkabu k sebi i voljni ste da dobijete osjećaj šta to stvarno znači – biti neograničena svijest koja putuje s vašim tijelom, a da pri tome vaše tijelo ne napušta ovu planetu – to je momenat kada će doći do implantiranja. Merkaba nije najviši implant, kao što ni ne postoje najviši i najniži implanti. Do implantiranja dolazi onda kada to odgovara vašem ličnom razvitku. Jednom kad postanete implantirani, doći će do jednog neprekidnog procesa dolaska novih formi u vaše biće.

Vi ne izabirete svjesno te forme koje će biti implantirane u vas. Međutim, vi izabirete život kojeg imate i koji vas otvara ka strukturama Jezika Svjetlosti. Vi svakog dana izabirete ono što je za vas važno. To je vaš pristup tim formama. Kroz taj brak energija, na kraju ćete svi vi sadržavati ovaj alfabet svjetlosti unutar vaših bića i taj alfabet svjetlosti će vas podučavati. Ako ste sanjali geometrijske oblike, onda je to indikacija da ti oblici rade s vama. Ili ste možda voljeli proučavati geometriju u školi. Ako želite znati čime ste implantirani, onda vidite koji vam oblici najčešće padaju na pamet ili vam izgledaju većim od ostalih. Postoje i mnogi oblici koji čak nemaju ni svoje ime. Biće i takvih oblika koje ćete moći prepoznati i koji će kasnije promijeniti svoj oblik u formu koju vaša svijest neće biti u stanju prepoznati.

Spirala je jedna od osnovnih formi geometrije Jezika Svjetlosti. To je jedan most, učenje po samom sebi. Njen oblik je kodiran informacijama i kada putujete spiralom, to vam se može činiti kao beskrajno. To vam pokazuje da je putovanje po unutrašnjosti vašeg bića beskrajno, isto kao i putovanje izvan vašeg bića. Vi ćete, kao vrsta, biti u stanju da razdvojite svoju svijest, moći ćete ići u oba pravca tako da svijest može da se poveže. Krećući na beskonačno putovanje unutar vas i beskonačno putovanje izvan vas, vi ćete se priključiti jednoj povezanoj spirali u kojoj se nalazi univerzalna istina.

Mi smo rekli da ćelije vašeg tijela sadrže istoriju cijelog univerzuma. U najboljem slučaju, vi ćete spoznati postojanje ove zlatne biblioteke unutar vas za vrijeme ovog životnog vijeka i naučiti kako da čitate ono što se tamo nalazi. Praćenje unutrašnje spirale je jedan dio tog putovanja. Trik je u tome, da se ide u oba pravca, unutra i napolje, kako bi se shvatilo da je to jedno te isto.

Spirale postoje u mnogim dimenzijama. Kad vizualizirate spiralu, vi osjećate da je poznajete ali ipak, vi u početku poznajete samo jedan njen aspekt. Kad počnete da odrastate sa spiralom, shvatićete da ona ima toliko mnogo dimenzija da vi možete provesti ostatak beskonačnosti – koristeći vaše pojmove, proučavajuće je. Ona raste. Spirala je ključ za dosezanje onoga što se nalazi unutar vas. Vaša DNA je u obliku spirale. Spirale su svuda oko vas, a Jezik Svjetlosti putuje po svjetlošću-kodiranim vlaknima koja se takođe oblikuju u spiralnu formu. To je nešto što ima doživljajnu suštinu i to će za vas rasti.

U vašim meditacijama, osjećajte kako vas nosi spirala isto kao kad bi jahali na nekom tornadu. Vizualizirajte sebe kako vidite jednu spiralu koja vam se približava kao neki tornado. Onda, umjesto da bježite od njega, ostanite tu i osjetite kako vas on zahvata u svoju unutrašnjost. Uzjašite ga, to su jedna vrata za druge realitete.

Ovi geometrijski oblici i forme Jezika Svjetlosti predstavljaju jedan skup doživljaja individua koje su se inkarnirale na ovoj planeti, kršile i prevazilazile zakone čovječanstva, budile se ka visokim sposobnostima, a onda se manifestovale u vidu jezika i geometrijskih komponenti. Nekad su na ovoj planeti te energije postojale kao ljudi i žene. Oni su evoluirali sebe u te geometrijske simbole tako da oni postoje u toj sferi aktivnosti isto kao što i vi postojite u vašem tijelu. Ti entiteti egzistiraju u jednom jezičkom sistemu ili geometrijskom sistemu.

Postoje univerzumi takvih sistema, a u ovim vremenima vi dobijate posjete iz tih univerzuma. Postoje i krugovi i drugi geometrijski oblici koji se postavljaju u žitna polja i koji su vama sada neobjašnjivi. Te oznake/utisnuća ili imprinti, predstavljaju frekvencije a ne neki proces ili radnju. Postoji jedna pjesma ili priča ili jezik koji se implantira na površinu Zemlje uz pomoć jezičkih simbola. Ti simboli dolaze kako bi ostvarili jednu određenu frekvenciju i njihov broj će se povećavati.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0037 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA