OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje XIX
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Rasplamsajte unutarnji Plamen
 

Planeta teži da uspostavi balans u sebi. Budući da je “Sebstvo” (self) jedan sklop, sastavljen od svih stvari, izvjesna harmonična vibracija je ta koja balansira sva vaša vanzemaljska, multidimenzionalna, muška i ženska Sebstva.

Vi ste nevjerovatno kompletna i cjelokupna bića, što vi sada počinjate i shvaćati. Dozvolite sebi da se rascvjetate i da postanete ova potpuna cjelovitost. Nitko vas u tome ne priječi, osim vas samih. Ako vi dozvolite ovo ispunjenje i završetak, vas očekuju takvi vidici i perspektive, koji su potpuno izvan dosega vaše mašte.

Vi upravo otkrivate da vi trebate vaše emocionalno tijelo i da vi trebate OBOJE, vašu ženstvenost i vašu muževnost. Vi trebate sve vaše talente, da bi preživjeli i da bi shvatili što se upravo razotkriva i razvija na planeti.

Molimo vas, shvatite OZBILJNOST vremena u kojem živite. Kao što mi provodimo vrijeme sa svakim od vas, tako ćete vi po redu biti testirani i kad dodje pravo vrijeme - postavljeni da učite mnoge druge.

Kroz osjećaj, vi možete otkriti puno više, jer vi težite tome da u vama nešto razriješite i da u vama nešto upotpunite.

Da pokažete sebi koliko ste ne-cjeloviti, vi ste stvorili situaciju neopisive razdvojenosti, koja vam izgleda kao da je izvan vas. Vama se čini kao da vaša drama ima nekakve veze sa vrlo moćnim čovjekom protiv vrlo moćne žene. Koje od to dvoje će biti žrtva? Tko je u pravu, a tko u krivu? Što nam ova vječna drama zapravo hoće reći? Kakvo je ovo vanjsko ogledalo koje reflektira ono što se dešava u vama unutra?

Kad vi pristupate multidimenzionalnosti, vi morate stopiti “muškost” i “ženskost”. Vi nećete prestati kod razdvojenosti ili borbe izmedju muškaraca i žena koja se vodi već tisućama godina. Tko stvara ovu razdvojenost izmedju muškaraca i žena? To su Bogovi Stvaratelji, koji su za vas ovaj obrazac postavili i pokrenuli ove frekvencije, iz drugih uglova gledišta. Ova priča razdvojenosti im je jako dobro služila, upravo zbog kaosa i uništenja koje je stvorila.

Muška vibracija je došla na vlast u zadnjih 5 000 godina. Da bi polako shvatili, tko su oni, oni su se kompletno i totalno razdvojili od svega što je prije toga bilo na moći: matrijahalni pokret i žene.

Žene djeluju tradicionalno kroz područja intuicije i osjećaja. Muškarci su takodjer bili nositelji intuicije i osjećaja, nebrojeno puno puta, ali u ovoj najnovijoj razdvojenosti, oni u sebi nisu uzeli osjećaje.

Došlo je do ogromnog raskola i muškarci i žene na ovoj planeti su upali u ogroman konflikt. Zašto se ovo desilo? Pa, to je bila zamka. Postavljeno je kao zamka od Bogova Stvaratelja koji su preuzeli planet i invadirali ovu realnost – tako se hraneći, odražavajući se na životu, funkcionirajući i prehranjujući sebe emocionalnim kaosom, previranjima i metežem.

Ovaj planet je već bio potčinjen svim mogućim vrstama planova i aktiviteta, orkestriranih da bi stvorili čim više emocionalnog kaosa i meteža. Čim je više ljudi involvirano u ove aktivitete, tim veći je i potencijal emocionalnog kaosa i previranja. Bogovi Stvaratelji su inicirali ove aktivitete da bi vam “smjestili” da vi radite jedni protiv drugih.

Da bi vi razbili ovaj sistem, kao što i je vaš zadatak, vi morate promjeniti mnoge razdvajajuće strukture koje su postavljene. Bilo kakva separacija koja postoji, bilo to izmedju muškarca i žene, crnca ili bijelca, Orijentalca i Kavkasca – vi to morate promjeniti.

Vi ste kao član Obitelji Svjetla došli na planetu s namjerom da postavili sebe u arhetipične situacije. Kao što smo mi rekli, vi ste to uradili, da bi shvatili mase i da bi preobratili (transmutirali) energiju za njih, tako da tu energiju kao prvo transmutirate u SEBI. Jednom kad postignete izlječenje ili povezanost, vi to preuzimate na sebe i ne iscjeljujete samo sebe, vi iscjeljujete VRSTU i MASOVNU PSIHU.

Odvojite se od vaših ličnih drama i shvatite kako je sve simbolično. Pogledajte sebe kao žensko biće, tragajući za svojim identitetom i primjetite kako se čini da vam muški identitet konstantno suprotstavlja. Vi morate otkriti kako da unutar sebe dovedete ove identitete jedno ka drugom.

Kada se ovo spajanje dogodi unutar vas, ono će se automatski dalje nastaviti i izvan vas. Vaše putovanje po ovom planetu sadrži u sebi i zadatak da iscijelite dominaciju muškog nad ženskim. Vi ne morate to što radite i što vam se dešava uzeti osobno i nositi to kao teret, kao da se tiče lično vas. To se ne tiče lično vas, to je univerzalno.

Svatko od vas u sebi nosi energije, da bi ih razriješio u sklopu vašeg kolektivnog iskustva. Kao članovi Obitelji Svjetla, vi, SVATKO od vas imate svoje reinkarnacijske bombončiće – stvari koje vas najviše personificiraju i stvari koje vi smatrate stimulirajućima. Zbog toga ste vi svi različiti.

Kao član Obitelji Svjetla, vi se morate razgranati ili razdijeliti da bi shvatili što to znači biti čovjek. Vi morate prekriti kompletan spektar iskustava, tako da možete razumijeti na staničnom nivou koliko mora biti transmutirano, koliko duboko ide taj osjećaj nemoći i bespomoćnosti i koliko je energija Boginje izgubljena i sakrivena od svjesnosti vrste.

Sjetite se, vi ste bića koja ste frekvencijski zadržana u vašem napretku i vaš zadatak je da dovedete ljudska bića na poziciju gdje su oni balansirani da mogu SVJESNO UBRZATI svoju evoluciju. Kad ste zaustavljeni u evoluciji manipulacijom frekvencije i manipulacijom DNA, tu onda postoji samo jedna frekvencija koja se može odašiljati. Tu dolazi do borbe sa samim sobom i stvari se čine razdvojenije. Čim vi postajete cjelovitiji, vi više ne razdvajate stvari na takav način, vi vidite da su sve stvari samo dio iskustva. Nekad se vi toliko izgubite u tom iskustvu bivanja čovjekom, tako da zaboravite zašto ste došli ovamo.

Kao član Obitelji Svjetla, vi ste došli ovamo da se transmutirate za vrstu. Čim se vi više i više odvajate od vaših drama i čim više postajete emocionlano nevezani, vi se nećete više osjećati uhvaćeno i nećete se više osjećati kao njihove žrtve. Vi ćete razumjeti da vi imate posla sa energetskim kolektivom. Tako da, kolektivno gledajući, čim spoznate to u sebi, moći ćete odašiljati jednu novu vibraciju, sa kojom će se harmonizirati i žene i muškarci.

Svaki put, kad vi osjećate da ste napravili pomak, vi i jeste napravili pomak. Nemojte omalovažavati korake koje ste poduzeli. Vi ponekad omalovažavate sebe, kad pogledate na vaše ponašanje i osudjujete sebe i druge kao loše. Pogledajte radje kako vi možete profitirati od svega.

Konflikt, koji prevladava, je zapravo konflikt izmedju muškog i ženskog u vama. VI niste otkrili kako da stopite muške i ženske dijelove sebe i oko vas su milioni sa istim konfliktom unutar sebe.Budite milostivi i velikodušni prema sebi.

Dok vi izgradjujete kooperaciju izmedju vaših muških i ženskih dijelova unutar sebe, vi ćete biti u stanju da razvijete kooperacije i da radite jedni s drugima na planeti i kooperacije da radite sa bićima koja će doći iz svemira, koji su svi dijelovi VAS.

Vi svi morate postati vaš vlastiti vladar. Dok se vi mjenjate, vi trebate jedno mjesto za sebe u kojem možete djelovati, bez da se osjećate obavezni prema nekom drugom. U isto vrijeme, vi ne možete tražiti nešto od nekog drugog, bez da njemu dozvolite da ima isto pravo. Vi redefinirate na mnoge načine cijeli koncept veza i kooperacije. Veza je kooperacija. To je dogovorena kooperacija frekevencija ili stapljanje frekvencijske modulacije.

Mnogi od vaših starih načina, na koje ste se ophodili jedni prema drugima će postati jako iritantni jer vi otkrivate frekvenciju slobode. Vaš zadatak je da vučete tu frekvenciju slobode na planetu. Naravno, vi ćete je prvo vući u vaš vlastiti život, u obitelj i vaše veze. Idealno, vi ćete naučiti kako da budete slobodni, a ipak vezani u velikom broju veza, relacija, kontakata i poznanstava u životu.

Na nesreću, na ovom planetu, jedna veza podrazumijeva vlasništvo. Kad se muškarac i žena vjenčaju, mladenkin otac daje tradicionalno mladenku. Drugim riječima, ta muška figura mora “predati” kćer. Kod vas postoje nevjerovatno puno očekivanja od onog drugog, kako da se ponaša unutar te veze.

Razjasnite sami sebi što vi zapravo smatrate pod “vezom” i to će olakšati na duge staze mnoge stvari. Kao što ne postoji vlasništvo u roditeljstvu, tako ne postoji niti vlasništvo u jednoj vezi. Vi stojite jedno s drugim u vezi, kad vi razmjenjujete energiju naprijed i natrag. Idealno, u svim tim vezama i relacijama postoji komunikacija.

Muška vibracija je predala svoju moć, upravo kao i ženska. Oni je predaju vladama koje kažu: “Hej, odi i ugrozi svoj život! Odi i bori se za nas i pucaj za nas! Ako budeš ranjen, mi ćemo se malo pobrinut za tebe u bolnici i dat’ ćemo ti nešto malo novca. Ma što ima veze, samo ti ‘ajde!”, i muškarci to slušaju. Taj lanac poslušnosti i predavanja moći jedne individue je tako kompletan.

Vi otvarate vaše osjećajne centre. Muškarci teže tome da imaju veće blokove u njihovim osjećajnim centrima nego žene. Energija je u muškarcu jednostavno zaglavljena, jer se kretala od prve chakre, ka drugoj i tu je stala. Osjećajni centar u muškoj vibraciji nije aktiviran. Ovo je dio eksperimenta koje se dešava već zadnjih 4000 ili 5000 godina. Ženska energija, koja osjeća i donosi život na planetu i reprezentira kreativnost se premjestila u podredjenu poziciju, da bi muška vibracija imala mogućnost da vodi svijet bez osjećaja.

Mi želimo da vi dobijete malo širu sliku. Mi promatramo kretanje svjesnosti. Ženska svjesnost, koja je nositelj magije i intuitivnosti, složila se da preda to značenje ženstvenosti, ne samo ženstvenosti – fizički, nego svjesnosti o tome tko su žene. Mnoge urodjeničke kulture koje su živjele na Zemlji i koje su znale stvari o životu su bile vrlo “ženske”.

Sjetite se, žena dovodi literarno život na planetu, jer život dolazi iz ženskog tijela. Žena nosi stoga osjećaje, jer ne može se na planetu donositi život i ne osjećati ništa, osim ako se ne priključite patrijarhalnom pokretu koji kreira droge da vas omamljuju i otupljuju na osjećaje. Ako vi ne osjećate život, vi ne cijenite život. Ako vi osjećate život i sudjelujete u kreaciji i donošenju života, vi više cijenite život, jer vi znate nešto o njemu.

Patrijarhalni pokret je sebe u zadnjih 5000 godina odmaknuo od procesa poradjanja, tako da se je mogao posvetiti eksperimentiranju sa ratovima i konstantnom uništavanju čovječanstva. Energija je namjerno blokirana u muškarcu. Kao što smo mi rekli, muška energija je vrlo zaglavila. Mi ne pokazujemo prstom ni na koga. Ali mi kažemo, da je generalno gledajući energija muškog roda na planeti vrlo zaglavljena u području druge chakre - u genitalnom području.

Žene, vi ste zaglavljene u području vrata, jer vi ste se složile prije 4000 ili 5000 godina da zašutite o magiji i intuiciji i o tome što ste vi reprezentirale i znale o tome kao jedan dio “blizanske vatre”.

Ta “blizanska vatra” je “muško” i “žensko” koje egzistira u JEDNOM tijelu, bez obzira jeste li vi muškarac ili žena.

Patrijarhalno društvo je bilo vodjeno od muškog aspekta “Sebstva” (self), koje ste vi svi bili. Vi ste svi eksperimentirali sa svjesnosti i učili sami sebe o tome što za vas najbolje funkcionira, kao pripremu za ovo vrijeme, kad će se taj plamen – “blizanska vatra” razbuktati u vašem tijelu.

U ovo vrijeme, blizanska vatra nije tražena kao partner izvan vas, nego vi morate shvatiti da mora doći do integracije vašeg muškog i vašeg ženskog dijela sebe u vama samima i kao zrelost svega onoga što ste vi do sada uradili.

Nakon što ste integrirali muške i ženske dijelove unutar sebe i aktivirali vašu vlastitu blizansku vatru, onda kad vi budete tražili partnera, vi ćete tražiti nekog ko je KOMPLETAN, ne samo nekog koji bi u vama ispunio potrebu i manjak koje vi do sada niste spoznali, niste sami sebi priznali i niste SAMI SEBI ispunili.

Tokom ovih perioda promjena, žene će morati da otvore njihova grla i da daju sebi dozvoli da govore. A muškarci, vaš izazov u razumijevanju žena i drugih muškaraca je da počnete da osjećate i da dozvolite i integrirate vaše osjećaje u seksualnosti u vašim vezama.

Mnogi muškarci sada imaju teškoća sa ženama. Žene izludjuju muškarce. To je istina.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0042 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA