OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje XXI
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Vaša Obaveza i Vaša Posveta da evoluirate u 3D
 

Iz našeg ugla gledanja, vi svi imate znanje, vi samo treba da aktivirate vašu memoriju unutar vašeg bića. Mi smo primjetili da neki od vas, iz vašeg ugla poimanja vape za pomoći i govore: "Mi trebamo pomoć i navodjenje." Hajde da onda predložimo put kojim definitivno možete ići - formulu koja će djelovati.

Ta formula je krajnje jednostavna. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, iznova i iznova postavite sa jasnoćom to što želite da iskusite.

Možda to što želite spada u kategoriju nemogućeg prema nečijim drugim ograničenjima ili prema nečijim drugim limitacijama. Sa osjećajem da to zaslužujete i sa milosti prema sebi, otkrijte unutar sebe ono što vas čini sretnim. Ono što čini da se osjećate lako, da se osjećate povezani i da se osjećate živi. Šta je to što vi želite, a što će istovremeno donijeti mir na planeti, dok ste vi zaokupirani vašim vlastitim bićem?

Šta god da su ove stvari, počnite da ih želite. Pozovite ih sebi govoreći: "Namjeravam da iskusim harmoničan način života. Namjeravam da iskusim zdravlje i energiju koja će me voditi u kreativne doživljaje. Namjeravam da sam situiran i da hrana, krov nad glavom i sve stvari koje su mi potrebne da iskusim život meni budu dane u velikoj količini i da ja tu količinu proslijedjujem i dijelim s drugima."

Ovo nisu ideje koje ste vi bili učeni da mislite. Dva do tri puta dnevno posvetite mali dio vašeg vremena tome da vam postane jasno što želite. Svaki dan otvorite energije u svom tijelu i iznad vašeg tijela pozivajući frekvenciju svjetla. Zamislite zraku svjetlosti koja prolazi kroz 12 čakri, sedam unutar vašeg tijela i 5 van vašeg tijela. Ove čakre su informacioni centri ili vorteksi koji kad se aktiviraju počinju da osciluju. Kad oni osciluju, oni kreiraju pokrete unutar vašeg tijela koji aktiviraju svjetlošću kodirana vlakna da se povežu i formiraju 12 evoluirajućih spirala u tijelu.

Vrlo je važno za svakoga tko želi da bude u kompletnoj harmoniji sa svojim fizičkim bićem da praktikuje redovno neki vid dubokog disanja. Ovo je program gdje je udisaj vrlo važan, kisik se unosi u tijelo i dešava se oksidacija.

Sljedeća aktivnost koju preporučujemo za one koji žele da povećaju energetske vibracije u tijelu je okretanje. Pomjerajte se sa lijeve na desnu stranu, okrećući se oko sebe i fokusirajući pogled na palac, brojeći i okretajući se. Mi predlažemo da se vi okrećete 33 puta najmanje jednom dnevno. Vi možete da dostignete 33 okretaja veoma sporo. Ako ste u mogućnosti da dostignete 33 okretaja, tri puta dnevno, tako da se okrećete 99 puta dnevno, vidjećemo koliko ćete dugo ostati na ovoj planeti ili barem u ovoj dimenziji.

Kad završite okretanje, bez obzira koliko ste obrtaja napravili, stavite svoje dlanove zajedno ispred grudi. Spojite ih, držeći svoje oči otvorene i balansirajte sa stopalima razmaknutim u nivou ramena tako da se osjećate usidreni, a da još osjećate okretanje u isto vrijeme. Ovo jako ubrzava okretanje čakri unutar vašeg tijela, što značajno ubrzava nivo na kome vi možete primiti i interpretirati informacije.

Dakle, metode koje se koriste su namjera, disanje, svjelost i okretanje.

Dodati ćemo još nešto. Pošto ste vi elektronska bića koja mijenjaju svoju frekvenciju velikom brzinom, mi predlažemo da pijete dosta vode, svježe vode, čiste vode. Voda se ponaša kao provodnik. Ona održava vas sistem otvorenim i provodljivim.

Ima jos mnogo drugih stvari koje možete naučiti. Naučite da imate iskustvo sa promjenjenim stanjima svijesti, a da se ne osjećate da nemate kontrolu.

Razvijate ta stanja i koristite ta stanja da prikupite informacije, da promjenite moguće vjerojatnosti, da se krećete na koridorima vremena i da promijenite svoje vlastite živote. Onda izadjite iz njih sa poštovanjem prema znanju kako da svojom voljom koristite ta promjenjena stanja.

Kad naučite ovo, ubrzanje će biti apsolutno fenomenalno. Kad bude mnogo svjesnosti na planeti koje imaju takve mogućnosti, cijeli netvork koji organizuje i prati ljudsku svjesnost se mijenja. Više energije će doći na planetu zato što će tu biti oni koji mogu da je prihvate i drže.

Svatko može da nauči da prihvati i poštuje ovu energiju, zato što ona mora da bude smještena u vas. To je poput izvora nafte. Kakva bi bila korist od izvora nafte ako su neiskorišćeni i ako se rasipaju na sve strane. Jako malo, one bi samo kreirale nered.

Ali, kada vi dobijete Zemljina blaga kao što su izvori nafte ili izvori prirodnog gasa ili vodopadi i kombinujete ih sa svojom voljom, vi kreirate svrhu ili oblik usmjeravanja energije. Onda se onima koji usmjeravaju ove prirodne resurse energije dogadja izobilje i bogatstvo. Najvažniji aspekt ovog cijelog procesa usmjeravanja i skladištenja energije je da se vrednuje Zemlja i njeno iskustvo prije svega.

Vama je u ovo doba dan jedan nevjerovatan prirodni resurs, a vi trebate da se na njega priključite i da ga usmjerite. Tada ćete vi biti veoma bogate individue u području dostupnosti i ovladavanja.

Mnogi od vas žele dostići višlje nivoe realnosti i ostati tamo, zaboravljajući da je vaš zadatak ovdje i na Zemlji. Vi morate naučiti da ostanete uzemljeni. Potreba da ostanete uzemljeni je nešto što mnogi od vas ne razumiju. Vi ćete ubrzo otkriti da ako se pomjerite u više i više vibracije i ako nemate stvari koje će vas prizemljiti i spojiti svjetove u jedno, vi možete imati teškoća sa nervnim sistemom.

Kad se frekvencija promjeni i više svjetla dodje u tijelo, tipično "ljudsko vozilo" počinje da prima mnogo više informacija. Ponekad vi osjećate veliku dosadu živjeći u ovom svijetu i želite samo biti na nivou primanja informacija i zaboraviti ono što vi smatrate zemaljskim životom. Ako niste uzemljeni vi nećete biti u stanju da prihvatite, integrirate i koristite informacije. To može jednostavno prepuniti vaš sistem i vi nećete biti u stanju da to što primate prevedete i da ostanete mirni.

Vi morate biti u stanju balansirati mnogo svjetova u isto vrijeme. Kako ćete ovo uraditi? Namjerom, praktikovanjem i odlukom.

Uzemljavanje dozvoljava svjetovima da se stope i dozvoljava vama da pristupite mnogim svjetovima. To vam dozvoljava da osjećate energetske talase i da preusmjerite ove energetske talase na ono mjesto i onda kad vam to treba da postanete superhumano biće.

Dobar način da se prizemljite ja da odete napolje i da sjedite na zemlji. Idite i sjedite u prirodi. Stojite i sjedite pored drveta neko vrijeme. Sjedite na suncu i čitajte knjigu dok vas sunce obasjava ili idite na plivanje ili stavite vaše noge u vodu. Ovo su elementi. Ovi elementi stvaraju zemlju tako da ih možete osjećati.

Kad budete napredovali i kad se vaša cijela populacija pomjeri bliže stapaljanju dimenzija, vaš nervni system će morati moći prevesti sve ove informacije koje će promjeniti vaše shvatanje ovog svijeta. Ovo vrijeme dolazi. Prošle godine, informacije koje vi znate već godinama postale su javne.

Mnogo više ljudi koji nisu bili zainteresovani za bića na drugim planetama ili za lično napredovanje postali su zainteresovani ili barem svjesni ovih stvari. Oni su svjesni da postoji rastući napredak. I da se nešto mijenja u svijetu, ne samo u Americi.

Sada postoji konflikt u energijama, koji vi možete nazvati ili okršaj ili velika bitka. Bitka će postojati zato što je ovo borba čija će frekvencija prevladati svijetom i tko će posjedovati, manipulirati i obučavati vašu frekvenciju.

Tko ste vi kao frekvencija prerušena u ljudski oblik i koji je vaš specifičan posao koji treba da odradite u ovo vrijeme? Od neophodne je potrebe da znate tko ste vi i šta vi radite kad to radite.

Kako vi postajete više interdimenzionalni i multidimenzionalni i kako se frekvencija mijenja i energija ubrzava, vaše tijelo prolazi kroz drastične promjene i nervni sistem - prenosioc informacija mora s time da izadje na kraj.

Vi morate da naučite da rukujete sa više realnosti u isto vrijeme, da shvatite što to radite i da prevede tu informaciju planeti Zemlji. Vi ne biste bili ovdje da nije bilo važno da vi uzemljite informacije i energiju u Zemlju. Dakle, kad god se osjetite elektrizirani ili napunjeni energijom, shvatite da ste vi u promjenjenom stanju svijesti. Shvatite takodje koliko mnogo promjenjenih stanja svijesti postoje i da morate usmjeriti sebe da budete provodnik poput velikog cjevovoda.

Kad znate da ste u promjenjenom stanju svijesti i da su vam date informacije, energija ozdravljenja ili uzdizanja - ponašajte se kao cjevovod. Napunite se energijom i postanite svjesni da ste u multidimenzionalnom izrazu. Registrirajte to ali ne analizirajte. Samo dozvolite energiji da se filtrira kroz vas u Zemlju i to će sve imati mnogo više smisla kasnije.

Vi možete otkriti vaše emocionalno tijelo tako što ćete reći da vjerujete da se emocijama može vjerovati. Izjasnite se da vi vjerujete da su emocije dobre, da su sigurne, da vas one mogu odvesti negdje, da su one od značaja i da one nisu samo smetnja ili izvor nesporazuma.

Svaki put kad se emocije oslobode u vama pogledajte šta one rade za vas ili vama. Kad se vi svadjate sa vašim djetetom i vaše dijete vrišti na vas i poslije se osjećate loše i plačete, pogledajte u svoje emocije. Šta emocije rade za vas? Kad god imate emocionalne reakcije vi pristupate informacijama iz različitih realnosti. Pronadjite tu frekvenciju i zadržite je.

Postoji univerzalno vjerovanje da su emocije ne mogu kontrolirati. To nije tačno. Vi možete kontrolirati emocije i vi ne morate izgubiti kontrolu. Emocije mogu biti frekvencije unutar vas kroz koje vi osjećate dubinu i srž vašeg bića.

Iako, netko može gledati u vas i misliti da se sa vama ništa ne dešava. To ne znači da ih vi blokirate, to jednostavno znači da ste vi odredili način da osjećate emociju i da se ne osjećate loše ili dobro oko toga nego jednostavno da shvatite da vi to osjećate. Pogledajte šta možete uraditi sa emocijama. Gdje vas one vode? Koji je sljedeći korak? Razdvojite se od tog dogadjaja koji je donio emociju. To će nekima od vas pomoći.

Tjelesno vježbanje će vam pomoći da osjetite olakšanje. Vi koristite mišiće i tkivo kao oklop da pokrije vaš kostur. Ovo tkivo je postalo kompaktno i duboko zakopano i čuva ono što je u kosturu da izadje na površinu. Vi želite da dobijete pristup informacijama koje su u kostima, zato što su kosti mjesto gdje su sačuvane priče, dok se blokade drže u tkivu. Vi morate da idete kroz sve ove slojeve da bi našli istinu unutar vašeg tijela.

Vaš nacrt ili plan zbog kojeg ste došli na ovu planetu i što treba da postignete počinje da bude nadražen kako mu se približavate. Ovo je kao igra koju ste igrali kao djeca, vi bi ste krili nešto i kad bi netko došao blizu vi biste rekli "toplo".

Vaše tijelo postaje nadraženo kad vaš nacrt počinje da preuzima komandu i odvede vas van vašeg logičkog uma u iskustvo. To je zato što se vi počinjete poklapati sa vašom svrhom. Vaše tijelo, ne vaš um, uzima unutra informacije. Ako dozvolite vašim emocijama da imaju mnogo slobodniju vladavinu, vi ćete imati veće zadovoljavajuće iskustvo nego kada kritikujete vaše emocije ili kad ne razumijete kroz što prolazite ili kad pokušate da ih kontrolirate.

Vama trebaju vaše emocije.Mi ne možemo dovoljno to da naglasimo. Neki od vas su ponosni što nemaju emocije. To više neće moći da funkcionira jer ćete shvatiti da će vas ono na što ste ponosni – uništiti.

Vi možete osjećati da ste sa svojim roditeljima razriješili sve stvari. Bilo bi mnogo tačnije reći da ste imali više razumijevanja nego što je bilo moguće u dato vrijeme.

Kad iskusite neki vid tjelesnog vježbanja ili rada sa kristalima ili kad kreirate pomak k višim niovima, vi ćete vidjeti mnogo cjelovitiju sliku. Informacije su sačuvane i zapisane u kamenu. Informacije su takodje zapisane u kostima. To je zašto je značajno da se radi na kosturu, zato što to drži mnoga vaša iskustva tokom života. Neka stvari izadju napolje i ne morate kritikovati sebe što ste mislili da ste završili sa nekim dogadjajima u životu. Recite, "Ovo je divno. Ima još mnogo ovdje, volim to." Iskoristite ovo iskustvo, kao da otkrivate rudnik zlata, kao da otkrivate da ste vi ponovo rodjeni kao bogataš.

Sve kroz šta vi prolazite je ono za što ste vi odlučili da kroz to prodjete. Vi ne znate koliko vi stvari čistite. Vi otvarate puteve svjesnosti ne samo za vas nego za cijelu planetu. Dobra stvar je što ovo što sada čistite je lakši slučaj. Neke stvari koje će doći poslije su mnogo bizarnije, ali vi ćete biti toliko iskusni, da to neće praviti neku razliku. Sve se dešava u pravo vrijeme.

Sadašnja promjena je evolucija priključivanja unutarnjih podataka u vanjske podatke.

Čišćenje koje se odvija je pristupanje svim emocionalnim tijelima od kojih ste vi bili uplašeni da ih koristite. Vi morate pristupiti svom emocionalnom tijelu da bi pristupili spiritualnom.

Kao što smo rekli, mentalno i fizičko tijelo idu ruku pod ruku, dok emocionalno i spiritualno tijelo idu ruku pod ruku. Vi morate pristupiti nefizičkom svijetu kroz vaše emocije, zato što je spiritualno tijelo nefizičko, a vi ste zatvoreni u fizičkoj realnosti.

Ljudska bića teže tome da vole njihove drame toliko da se izgube u procesu prerade. Prerada može postati njihov način života. Ovo nije korisno. Nije baš "cool" da uvijek preradjujete i govorite ljudima "Nemoj me zvati, ja preradjujem, duboko sam u mojim stvarima, ne mogu da pronadjem izlaz iz ovoga."

Da, vaša lična drama treba da se ispita. Da, vaša lična drama je kao banket za hranjenje samog sebe. Ali, jedite hranu i idite sa svojim životom i napravite sebi drugi banket. Nemojte se držati ovih dragulja vaše prošlosti i biti uplašeni ako razriješite probleme, vi onda nećete imati išta drugo uzbudjujuće u vašim životima.Bilo bi dobro preradjivati u malim koracima.

Ljudski tijelo se razvija i mijenja. Ono može vjerovati da su mu potrebne odgovarajuće kombinacije hranjivih materija zato što ste tako učeni. Idealno bi bilo da u ovom momentu zaboravite što ste učili. Slušajte vaše tijelo i neka vam vaše tijelo kaže što ono želi. Mi pretpostavljamo da su mnogi od vas promjenili ukus za stvari koje volite jesti. Vi se ne osjećate ugodno da jedete što ste prije jeli, zato što vibracije odredredjene hrane nisu kompatibilne sa vama.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0061 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA