OBJAVA SA PLEJADA - Poglavlje XXII
 
   
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Galaktički Plimni Val Svjetlosti
 

Svjesnost se budi medju masama na ovoj planeti. Suma svih dogadjaja koji se ubrzavaju i razvijaju se uliva u svačiju realnost. Ovi dogadjaji su kordinirani i dizajnirani da vas kolektivno dovedu, kao vrstu do ove nove oktave izražavanja svjetlosti.

Ova infuzija galaktičkog vala svjetlosti dolazi iz budućnosti kroz portale koje otvarate na Zemlji ako pratite i ponesete sebe putovanjem i pričom koju smo mi podijeli sa vama.

Mase se bude.

Vi vidite njih oko vas i osjećate buku i grmljenje svjesnosti, unutrašnja Zemlja se mijenja, što će uistinu označiti otvaranje prolaza za cijelu civilizaciju.

Sa ogromnom podrškom od strane naših učitelja, mi smo prezentirali informacije ovoj planeti za koje mi osjećamo da uskladjuju naše namjere i ujedinjavaju naše energije. Mi osjećamo da smo mi u ovom vremenu dali jasnu poruku, inspirativnu poruku koja nosi valove istine.

To je poruka da izazove, da probudi i pozove dio Sebe koji je skriven i koji je ležao uspavan. Mi osjećamo da će material koji smo podijelili sa vama kroz ovu knjigu, da probudi u vama ono što vi već znate. On je tu da vam donese shvatanje o različitim verzijama vaše iluzorne realnosti koja vam je prodata i da shvatite koja vaša uloga u tome može biti.

Mi smo stimulirali svakoga od vas sa provokativnim porukama za razmišljanje. Naša namjera je bila da pomjerimo svakoga od vas iz mjesta, a ne da se osjećate loše.

Vi možete sebe dovesti u neugodno stanje, mi vas podržavamo da nadjete utjehu. Mi vas takodje podržavamo da se popnete nekoliko planinskih nivoa svjesnosti unutar sebe, da odete na novo mjesto utjehe i da pronadjete doline vječne mladosti, vječne vitalnosti i neprestanog izražavanja kreativnosti. Tamo ćete vi naći nove vidike svjesnosti i galaktički Val Svjetlosti iz budućnosti. Naša je namjera u prenošenju ove finalne poruke u poglavlju 22, finalnom poglavlju, da iskoristimo vibraciju broja 22, ključnog broja.

Ovaj broj je povezan sa utiskivanjem i prenošenjem u ovu verziju fizičke realnosti jednog ključnog učenja - poruke koja sadrži jednu šifru. Poruka nije samo u načinu na koji su riječi povezane zajedno: tu su slojevi informacija skriveni u sustavu i razotkrivanju ove knjige. Ideje su prezentirane, javljaju se konflikti, predložena su rješenja i inspiracija probija svoj put, vodeći vas uvijek do krajnje predanosti da inspirišete sebe.

Mi osjećamo da ćete vi imati koristi od ove orkestracije koje smo mi uzrokovali iza kulisa. Postoji proces razumijevanja koji ova knjiga prezentuje. Tamo gdje izgleda da je bio kaos i konfuzija i tamo gdje izgleda da su se stvari rasule, to rasulo je stvorilo svoj vlastiti red. Ovaj red je sumiran u ovoj konačnoj poruci pod brojem 22.

U ovoj finalnoj poruci mi govorimo dušama i srcima svakoga od vas.

Mi od vas tražimo da čujete poziv, da ga prepoznate i da iskoračite naprijed kao član Obitelji Svjetlosti. Imajte snage u svim danima koje živite na ovoj planeti da živite tu svjetlost i da je podijelite sa svima koje susrećete.

Ovo ne znači da propovijedate ili prodajete tu svjetlost.

To znači da živite Svjetlost za koju znate da vi jeste, da otkrijete u jednostavnosti svog bića svrhu vaše egzistencije, da se rascvjetate s tim i pre-zasadite ovo mjesto koje je Planeta Zemlja u njegovom najdubljem vremenu prijelaza.

Proces pomjeranja u više oktave razumijevanja - ovo povezivanje dimenzija i kreiranje novih teritorija će voditi svakog kroz novo shvatanje smrti. Vaša svjetlost će biti tražena. Vaša svjetlost predstavlja ono što vi znate.

Ova knjiga ima mnogo načina, kroz dizajn i kroz kodove koje vi niste mogli prepoznati, da vas podsjeti u ovim finalnim stranicama da vi znate to sve o čemu mi govorimo i da je to sve unutar vas.

Sad je vrijeme za vas da podijelite otkrića i čuda funkcioniranja ovog "fizičkog vozila", vašeg tijela u ovim vremenima promjena i prijelaza koje uključuju smrt svijeta kakvog vi znate. Gdje god je smrt, tamo je uvijek i rodjenje, nešto umre, nešto novo se rodi.

Dok se ova planeta pomjera bliže tim danima velikih promjena, svatko od vas će biti pozvan da bude i da se dokaže kao stup svjetlosti. Vi ćete pokazati put u vrijeme kad ljudi budu očajni zato što stari načini više nisu rješenje, oni se više ne uklapaju i ne odgovaraju. Mi smo sugerisali u ovoj knjizi da svjetlost donosi dosta ovog kaosa na planeti. Dakle, tokom tih vremena, vaši talenti će biti potrebni.

Vi ne možete da bježite i da se sakrijete, vi ste potrebni da se probijete kroz društvo i da doneste alternativne načine postojanja. Vi ste potrebni da podijelite svoja uvjerenja u kreiranju realnosti vašim mislima i da pokažete drugima kako ovo radi kroz izliječivanje i kreiranje novih ideala civilizacija i kooperacija.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0044 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
   
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA