PORODICA SVJETLOSTI - Poglavlje III
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Igra života
 

Dok mi tako listamo knjigu života, sreću nas mnoge stvari. Pošto mi egzistiramo izvan toka vremena, možemo da prepoznamo, ono što je u vašoj knjizi izgubljeno ili nije bilo zapisano; ono što je preostalo, sadrži u tkanju jedva još jednu jedinu nit velike slike tepiha vaše bogate istorije. Vi ćete se možda pitati, koju vrstu knjige interdimenzionalni putnici kao ja uopšte čitaju. Mi to nazivamo knjiga, jer ste vi mišljenja, da učite iz knjiga. Međutim mi bismo vas sada rado pitali sljedeće: Kako ste došli do vašeg načina mišljenja? Odakle dolaze vaše ideje, vaše znanje, i zbog toga zašto vi vjerujete jednom izvoru znanja, a ne vjerujete nekom drugom.

Otvorite se duhovno za ono što ćemo vam reći, jer mi se usmjeravamo na biblioteku znanja u vama samima. Ovo je ista biblioteka znanja kao i ona, koju označavamo kao knjigu zemlje - jedan bogat i višeslojan model žive istorije. Jedna od najizrazitijih tema za vas danas je pitanje kako se vi sami identifikujete. Da li ćete vi sve što pročitate u vašim knjigama i novinama, što vidite na video snimcima i na internetu, uzeti zdravo za gotovo?

Pogledi i stavovi? Knjiga zemlje sadrži načine i puteve koji vam pokazuju ko ste. Vi ste stvoreni sa namjerom da putujete kroz različite nebeske hemisfere, prouzrokovane od bića, čiju inteligenciju još ne možete da uočite. Kada smo počeli pokušavati sami sebe da razumijemo i istražujemo, zašto tako mislimo, zašto tako postupamo, došli smo u dodir sa snagama koje su toliko ogromne, da mi u poređenju djelujemo čak kao patuljci. Osnivači univerzuma nisu samo neka bića, nego su inteligencije, koje svojim znanjem stvaraju jednu cjelinu. Može se reći stvaraju svoje znanje, vode svoje znanje u jedan oblik, i oni objašnjavaju vas kao dio znanja zemlje. I vi koristite vašu duhovnu moć ili ne, da vaše znanje strukturišete. Kao što možda znate, materiji i obliku prethodi energija, i ovdje na zemlji vaše misli se pretvaraju u oblike.

Kad govorimo o vremenskim kalendarima, to su praktični izumi kroz koje možemo da shvatimo određene pojmove realnosti. Vaš um zato voli stvarima davati nazive, kompletno sa etiketom i u određenom redosljedu. Vaši preci su drugačije koristili svoj um, oni su bili mnogo bolje pripremljeni za životne faze. Vaši preci su imali drugačiji odnos prema vremenu. Nisu se precizno pripremali za olujno vrijeme nego su živjeli u trenutku, jer u trenutku im je vrijeme nudilo sva bogatstva, i upravo tada im je vrijeme otvorilo stranice knjige Zemlje njihovih predaka i općenito života. Što su mislili i vjerovali, bio je plod tradicije prenesene od usta do usta, razmjenom priča, blizinom prema zemlji i dubokom duhovnom blizinom. Oni su razvili svoje sposobnosti prema uslovima života.Vi danas živite u svijetu, gdje ne želite, a kamo li da morate shvatiti šta se oko vas događa.Vi ste samim sebi moć razmišljanja i ne znate kako je razmišljanje uopšte počelo.

Razmotrite da se svako biće koje je ikada živjelo na zemlji, vremenom kretalo naprijed i na genetskoj liniji ostavljalo svoje tragove. Znanje i genetika su kroz ljude date drugim generacijama. Svako iskustvo svakog od vas je zabilježeno u vašoj jedinstvenoj biološkoj strukturi zvanoj ljudsko tijelo, jedno čudo, koje ni jedan od vaših kompjutera nemože da dostigne. Kao što je već rečeno, istina je da niste u stanju da konstruišete mašinu koja je mnogo dragocjenija. Sve od vas stvoreno je samo odraz vaše veličanstvenosti i sama činjenica da to razumijete je dragocijena. Dok se naša priča pred vama izlistava, listamo knjigu vaših planetarnih priča, da saznamo gdje su druge civilizacije i oblici koji su imali određene časove pred sobom. Pogledaćemo puteve kojima su išli i časove koje su učili. Možda ćete nakon naših priča i sopstvenog ćelijskog uma sami doći do spoznaje. To je naš cilj. Kako razmišljate i komunicirate, pokazuje kako sami sebe poznajete i kako stojite ispred vaših sopstvenih uvjerenja. Čista komunikacija je, da je suština u razumijevanju. Vaši preci, nebitno da li su živjeli prije 10 ili 12.000 hiljada godina, imali su druga sredstva za komunikaciju, a ipak su rezultati komunikacije bili slični. Čiji glas je bio glasniji taj je izmislio sistem vjerovanja. Priča vaše zemlje je ispunjen glasom pobjednika, glasom moći, iako to nije glas balansa i ljudskog zdravog uma. Takozvani pobjednici su znali tajne zemaljske misterije i u ljudima čak tajne daleko unazad. Koje tajne su mogle biti poznate vašim precima? To ćemo vam mi sada dati do znanja.Važno je samo da proširite svoj um da biste mogli sve ovo razumjeti.

U neotkrivenim pričama o zemlji ove tajne su zapisane, kao i u vašoj krvi, vi ste već mnogo puta nailazili na reinkarnacije na zemlji i njihove zabilješke, te zabilješke–biblioteka, knjiga koje se čak nalaze u atmosferi. Isti oblik atmosfere koja vas u drži u formi u obliku energije i inteligencije se koristi u svrhu komunikacije zato što može da zadržava informacije. U stvarnosti oko vas je sve energija koja priču o tome sadrži u sebi, šta ste vi, a vi se nalazite u stalnoj razmjeni vaših molekula i vaše okoline. Svaki put kada izdahnete predajete jedan dio vas, a kada udahnete dodajete nešto novo.Vi živite u svijetu vizuelne podudarnosti, koju kao tjelesna bića iznova i iznova igrate iste scenarije.Vi ne postavljate pitanje da li postoje drugi načini razmišljanja ili življenja. Kada su vaši preci razmišljali o vremenu povezivali su s tim veliki ciklus preciznosti, dana i noći, prouzrokovanog kretanjem zemlje oko ose, koje dovodi do toga da se zvijezde na nebu u 26.000 godišnjem ciklusu jednom okrenu u krug. Ali ko živi dovoljno dugo da bi realizovao svijet tolikog obima? Pitate se. Pa dobro pitanje. Možda je baš ovdje u pitanju volja proširivanja vašeg horizonta, jer su nekada postojala ljudska pitanja koja su mnogo duže živjela na zemlji nego vi. Životni tok od 300 ili čak 1000 godina nije bio neobičan.

I prije mnogo godina bilo je knjiga viših bića. Čak i starosna dob od 1000 godina. Kako je tako nešto moguće? Pitate se možda, ili zašto su htjeli biti tako stari? Pa do toga ćemo još doći. Do tada sebi zamislite da bi to bilo moguće. Taj vremenski ciklus koji se stalno ponavlja u knjizi zemlje je taj 26000-ti godišnji ciklus, to je vremenski tok, koji kako je već rečeno, kad se 12 horoskopskih znakova jednom okrenu na nebu oko sopstvene ose. Taj veći vremenski ciklus ili Sideijski, ili zvjezdana godina i sadrži različite vremenske godine, kako se ističu kroz horoskopske znakove. Ističu se kroz ta vremenska obilježja. I ta obilježja nas upućuju na red i smisao. Zamislite se u tihom trenutku, da u vašem postojanju postoji dubok smisao. Sve potiče od jednog plana i namjere koji je zatvoren i određen, a vi ste dio toga.Vi niste mala molekula bez smisla i upotrebe koja se bori kroz svijet bez značaja, vi ste dio veoma značajnog plana koji možete posmatrati sa mnogo strana.

Sada mogu najače snage koje operišu - kako god da su u pozadini fino usaglašenu - ideju ovakvog nadređenog plana, jer ne mogu da shvate da još veća forma energije stvara egzistenciju. Isto tako mnogi ljudi ne mogu da shvate velike zajednice zato što im je nemoguće u dubini svoje unutrašnjosti, svojih mogućnosti ili ljubavi koja nedostaje. Univerzum i sve što opažate je stvoreno iz ljubavi, ljubavi koja je tako velika, da toleriše čak i zlo pored sebe, jer zna da i iza zla postoji neka nadređena namjera. U svim stvarima boravi i to ne samo jedna, već nekoliko isto kao priča, kalendara ili načina tumačenja stvari. Ima mnogo različitih pogleda. Mi vas molimo da knjigu zemlje i njenu starosnu dob zamislite slikovito: 26.000-ti ciklus je podijeljen u 12 odlomaka, svaki star skoro 2200 godine. Ta dob, poznata kao milenijum bazira se na saglasnosti. Mnogi će prigovoriti da datum trećeg milenijuma nije poznat i to je tačno. Ali iza tog datuma leži već dugo saglasnost, a saglasnosti stvaraju realnost.

Vrijeme je rezultat takve saglasnosti i nebo tome služi, pomaže vam da koristite vrijeme da sami sebe pronađete u egzistenciji. Sami sebe prepoznajte u ovom trenutku, primijetite vaš dah, zamislite sebi kako ste već živjeli više puta, kao vaši preci. Zemlja je bila naseljena kroz sva vremena i u svakom tom vremenskom dobu leži tema i namjera. Unutar tih vremenskih perioda kao i u 365 dana u godini su određena godišnja doba. Svaka vremenska epoha se može se podijeliti u 500 do 550 dijelova u kojoj unutar njih ima određene lekcije. Kada biste se u tih 500 godina perioda reinkarnirali imali biste nekoliko života u tom vremenskom periodu. U sadašnjosti ste na kraju vremenskog perioda ribe, jednom od 12 horoskopskih znakova, sa svojim bogatstvima i ciljevima. Stupate u vodenjakovu vremensku epohu, čije su zabrane buđenje i spajanje ljudi. Vrijeme ribe koje protiče, ističe teme samilosti i osvjetljenja sa potpunim jedinstvom i sa univerzalnim duhom. U takvim situacijama događaju se zanimljive stvari, koje vam kao lekcije prenose vaši preci: Izazove, pobjede, iskustva svakodnevnog života, sve to kroz vrijeme i prostor utiče na vas. Kod proširenja vašeg horizonta mislite da je vaše znanje vama predato preko vaše krvi, nije bitno da li je ta krv crvena ili plava. Morate pronaći pristup ogromnom bogatstvu ćelijskog sistema, slično kao podacima u računaru.Vi ste tako bogati neotvorenim potencijalom, da su vas određena bića dugo i svjesno davili, tako da niste mogli biti jedno sa onim što jeste.

Oni vas koriste bez vašeg saznanja, zbog vašeg nerazmišljanja kao i zbog vaše poslušnosti, uvijek ćete biti na vrijeme na mjestu, umrijeti i općenito raditi ono što vam se kaže. Naša priča će vam imati smisao kada razumijete, zašto ovamo dolazite, koliko dugo već traju lekcije i u kojem se godišnjem dobu odrastanja sada nalazite. Kroz vremenska doba kroče lekcije za sadašnje civilizacije, one donose sa sobom nužne prilike, pored određenih postavljenih ciljeva da bi se skupila određena iskustva. Svaka vremenska dob ima svoje uspone i padove. Ne možemo jednu vremensku dob hvaliti a drugu potcjenivati, svaka je imala svoju određenu svrhu. Ali prelazna epoha je imala ogromnu svrhu i značenje, važno je da razumijete sa čime se suočavate.

Zamislite da sjedite sa svojim precima kraj vatre, slušate njihove priče, putovanja i pustolovine. Taj osjećaj koji osjetite će vam u jednom tihom trenutku ostvariti njihovo bogatstvo i živost i u tom trenutku će vam biti jasno, da listate o svojoj knjizi zemlje. Mi koristimo ovaj oblik opisivanja da zadržimo sliku, da biste je vi mogli koristiti. Ali kao što je već spomenuto, je li to stvarno zapisano u atmosferi vaše planete kao energija. Naša namjera je da vas naučimo da čitate te molekule inteligencije, da pronađete u sebi koju dugmad da pritisnete, koje programe da startujete i kojim putevima biste trebali poći da bi bio aktiviran vaš sjajni biološki oblik. Sada zamislite sebi 12 vremenskih epoha sa svojom sopstvenom lekcijom. Za početak i kraj svake vremenske epohe uvijek se dogodi ubrzanje energije, koja ostvaruje most između prošlih i budućih 2000 godina. Svaka vremensaka epoha ima svoju sudbinu i samim time svoju duhovnu klimu. Imamo vremensku epohu novog početka i vremensku epohu velikog cvjetanja, kao i vrijeme žetve. A ima doba kao zima, u kojem slijedi povratak u unutrašnjost, da bi se mogla istražiti ova složena namjera iza ovog eksperimenta sa životom.

Kao ljudi vi rođenjem dolazite u život i život upoznajete sa svojim roditeljima. Vas se iz mnogih razloga vuče vašim krvnim srodnicima. Ponekad ste u prethodnim životima bili u srodstvu s tim ljudima, u drugo vrijeme možda slijedite duše, sa kojima se osjećate duboko povezanim. Kada biste se mogli vratiti vašem nastanku, vidjeli biste se kako sretno skačete od jedne grančice, od jedne krvne linije ka drugoj. Ovdje i sada vas procjenjuju moći zemlje, koja krv teče kroz vaše vene. Jedna od najvećih tajni kako ste došli do svog načina razmišljanja, sastoji se u tome da razumijevanje van vašeg vremena u kojem živite, da postoje još ostala bića, ali u drugim dimenzijama, a koji vas redovno posjećuju. Oni smatraju da je čovjek dio nebeskih principa, kao biološki eksperiment, koga mogu posjetiti. Mi, kao što smo već spomenuli nazivamo vašu zemlju biblioteka zemlja, jedno mjesto gdje su bića stvorena genetski i liče na boga, bića koja se tada puštaju da uče svoje lekcije i uče tok energije kroz 4 godišnja doba. Odakle potiče taj tok? Ta energija se skuplja kroz vaše hemisfere, slično kao i kod sunca. Razmislite malo o ovome: Šta biste radili bez sunca? Odakle bi dolazila vaša hrana, odakle vaše ideje? Da, ideje se uistinu predaju kroz svjetlost. Odnos svjetla i mraka i tačan razmak sa kojem se podsvješću daje do znanja zašto vi gledate kao realnost. U ovom konceptu leži ključ razumijevanja, kao sistemi u podsvijesti, što su organizovani kako i koliko tačno, univerzum, galaksije i zvijezdani sistemi. Vi izmislite igre na osnovu vaše realnosti, prodajete ih u trgovinama i sami sebe zabavljate. Pa, na isti način stvaraju se realnosti od strane mnogo većih stvorenja - da li ste vi ili mi iza značenja inteligencije i sinhronizacije života. I njihova plava pauza uvijek pobjegne nekom planu. Tako danas ulaze talasi svjetlosne energije i inteligencije na vašu zemlju, silovito i neuporedvidljivo, tačno po planu.

Vladajuće porodice zemlje su uvijek svoje krvne linije pratile unazad i takođe odgonetali svoje nebeske povezanosti, koje su izmicale eonima. Između ostalog oni mogu prepoznati model iza svojih reinkarnacija; ali gdje su i griješili, jeste da su uvijek ostajali unutar svoje krvne linije. To obično vodi oduzimanju električne životne energije i svjetla; njihova linija je "nezdrava", doduše u posjedu velike moći, ali bez svrhe i cilja - jeste ako smatramo zadržavanje energije, blaga i znanja o egzistenciji kao cilju. Pripadnici ove linije su povezani sa ogromnom ali nevidljivom energijom, koju ljudi ne mogu da razumiju.

Članovi 12 ili 13 porodičnih polova koji vladaju nad vašom zemljom posjeduju ogromno i duboko tajno znanje o 12 vremenskih epoha Siderijske godine. Načelno - i vi to znate bilo je 13 vremenskih epoha, a preokret vremenskih interpretacija je doveo do toga da jedan dio postojećeg znanja bude otklonjen. Težište ove lekcije leži u vašem načinu razumijevanja.Vi mislite da ste vaše znaje stekli u školi, ili možda čitate svaki dan novine.Vaši roditelji, vlada, religijske grupe -svi imaju uticaj na vas, ali kako dolazite do informacija, koje idu iznad ovih? Vaši preci su znali kako, jer su se drugačije rukovodili vremenom. Kada govorimo o knjizi koja nam daje uvid u vrijeme, onda je naša namjera da vaš vremenski osjećaj ponovo proširimo, tako da iz razvoja vašeg razumijevanja dobijete ključ za dekodiranje vašeg ćelijskog mozga. Svaka vremenska epoha je imala dodir sa nebeskim i često je taj kontakt cijenjen i razumijevan, on je smatran kao bitan dio sistema vjerovanja tih civilizacija.

Svaka vremeska epoha je imala svoje načine postupanja, što se tiče dijela nadprirodnog. Zamislite da idete u vrijeme 0 u vašem brojanju vremena, onda ćete da vidite da vaš kalendar počinje sa bićem koje vi nazivate Isus. Kod prelaza jedne vremenske epohe ka drugoj određene energijske koncentracije prouzrokuju snažna kretanja i svjetlosna porodica koja voli da daje informacije nastupa sa svojim vlastitim planom. Svaka civilizacija stoji usred svoje vremenske epohe i usred izbora da sebe uzdigne ili da se uništi. Ako odluči da se uzdigne biće prouzrokovan impuls, koji će toj civilizaciji saopštiti univerzalne zakone, koji su do tada bile zagubljeni. Uništenje ne predaje ništa i ne ostavlja ništa. Po sadržajima vaše knjige vaša zemlja postoji već stotinu milijardi godina. Naspram toga su 26.000 godina koju vam mi dajemo da razmotrite mala mrlja na vremenskoj skali. Mnoge civilizacije su rasle i razmnožavale se dugo vremena, dok se nisu sami uništili. Kada biste zauvijek bili postojani u jednom jedinom obliku, ko biste bili? U vašem trodimenzionalnom svijetu uvijek tako izgleda, kao da sami sebi uništavate jednu civilizaciju, pa drugu, ali u knjizi zemlje moguće je pronaći i otkriti svaku civilizaciju, kada poznajemo njene koordinate i ako biramo određene talase.Vi ste tek na početku da naučite ove tehnike.

Tehnologije manipulacije vremenom, skraćivanje vremenom, se koriste već stotinu godina na vašim planetama, nebitno da li skakanje iz jednog vremena u drugo vrijeme, ono se i bez tehnologije praktikuje već 1000 godina. Oni koji su bili upoznati sa misterijama i tajnama, znali su oduvijek kako se kretati kroz vrijeme. Nekad su to samo bile vizije, u neko drugo vrijeme bilo je moguće tjelesno da skačete i istovremeno među nestalim ljudima, ako su prešli u neki drugi tok vremena. Da biste se kretali kroz vrijeme, nisu vam potrebne nikakve tehnologije ni vremenske mašine, iako neke vlade iza vaših leđa sa time već eksperimentišu.

Veći dio haosa ovdje na zemlji u kasnom 20. vijeku se može dovesti u vezu sa znatnim pomjeranjem vremena koje su prouzrokoveli skakači u vremenu. Oni se kreću u potrazi za određenim tokovima ili događanjima unutar ili izvan vašeg vremena ili iznad toga, da bi postigli određene promjene u mogućim svijetovima. Da, svijetovi se mogu promijeniti, kao što se i knjiga zemlje može prepraviti. Može se u vremenu kretati unaprijed i unazad, zato što sve ima značaj, zato što je sve živo i sve je promjenivo. Sada se sigurno pitate kako je moguće da postoji knjiga zemlje kada se sve stalno mijenja. Šta je sa istorijom kada se sve može promijeniti? Pa, koliko je to u šta vi vjerujete trajno? Koliko su Američki rat za nezavisnost, prvi svjetski rat, ili Babilon bili fiksirani?

Dok različite konstelacije zvijezda tumaraju kroz životinjski krug, vi nailazite na različite energije. Kod promjene jedne vremenske epohe u drugu postoji za zemlju jedinstvena prilika, ne samo da prima energiju nego i da je šalje. Ovi sad dolazeći skakači vremena znaju, da će uslijediti velika promjena, što se tiče vašeg korištenja energije. Svako se bori da dobije kontrolu, svi su zabrinuti ko će pobijediti. Hoćete li kao ljudska rasa sa vašom naslijeđenom čarolijom moći nastupati, tako što ćete razumjeti lekcije, koje su sadržane u knjizi zemlje? Mi se krećemo u vaš vremenski let, da bismo sa vama podijelili lekcije koje smo već razumjeli sa vama: da se realnost reflektira, da ratovi vode ratovima, da ljubav vodi do još ljubavi, da je skrivanje energije zloupotreba moći, koja prouzrokuje rastanak i da je rastanak proizvod bolesti. Ne možete živjeti odsječeni od svega, tako da se morate nekako spojiti. Svaki prelazak iz jedne vremenske epohe u drugu mora da stvori energijski most, da bi mogli dijeliti punoću prethodne, sa poslijednjom vremenskom epohom. Vrhunci datih vremenskih epoha su karakterisani kroz određene događaje. Sada se možda pitate, jer ste već na takvoj prelaznoj tački, šta će ovdje biti značajni događaj?

Vi ste na putu da skupa prouzrokujete talas energije, koji će vaš duh i razmišljanje revolucionirati. Prije 2000 godina svjetlosna porodica je podučavala odnos sa energijom, istinom i ljubavi, poslala je ovu pouku: vama će se dogoditi po vašem vjerovanju. Snimci svjetlosne porodice su poslije sadržane, složene u karakter Isusa Hristosa.Vaši sopstveni snimci iz ovog vremena su porozni, što se tiče ljudi, koji su tada živjeli. Ljudi sa velikim moćima su bili tu i učili su o istini i talasima ljubavi. I pomagali su ljudima da prepoznaju tiraniju pod kojom su živjeli. Strah je alat tiranije, jer vas time drži pod kontrolom. Jedan od narednih izazova s kojim se stalno suočavate - kroz vremensku epohu, kroz godišnju dob, jeste da razumijete biće straha. Kada kontaktirate bilo koji oblik straha može to biti vaše vlastito iskustvo, zato što u vašim molekulama boravi inteligencija, a energije reaguju na data predvidljiva osjećanja u vašem najdubljem biću.

To, na što se vaše razmišljenje koncentriše, zahtijeva da to vidite kao iskustvo. Iako su vaši preci posmatrali realnost sa drugog gledišta, morali su i oni proći test straha kao što ćete i vi ubuduće.Vaši preci su i svoje tijelo koristili na potpuno drugi način nego vi, npr.cijeli kapacitet mozga.Vi možda znate da je desna moždana strana povezana sa lijevom tjelesnom stranom i da je to osnova za neograničena skupljanja količine energije intuicije i kreativnosti. Lijeva strana mozga - moždana komora, koja se u zadnjih 2000 godina malo koristila, razvija se polako u svrhu logičkog razmišljanja.

Prije 2000 godina ciklični život je doživio svoj kraj. U narednim stoljećima epoha obilježena kao vremenska epoha ribe, a u toj epohi postojalo je još nekoliko bića čiji život je tekao ciklično i koji su imali kontakte sa bogovima, koje su smatrali dražesnim i saosjećajnim bićima. Imali su svoja vjerovanja koja su se zadržala još iz doba Jarca, u kojem su velika carstva imala pravo da svoje Bogove i tribute, kojima su zahvaljivali, da ovjekovječe u velike skulpture i hramove kao znak vječnosti. Ova bića poznavala su apstraktna i linearna razmišljanja. Takođe su znali za energiju koju su Egipćani povezivali sa Ra, sa duhom ili kao duplikat svetinje koji vama govori. Ali kada se ovo znanje o cikličnom životu polako izgubilo, ljudi su izgubili vezu sa značenjem života, znanje o vremenskim povezanostima i pravom smislu života. Prvo stoljeće vašeg brojanja vremena bavilo se time da voli istinu ljubavi. Tada je bila velika rasprava o istini, isto kao i danas. Čija istina će se probiti?

Rimsko carstvo je tada vladalo scenom. Njegova odredba je bilo stapanje dvije moćne sile, i to „Menadžment“ duhovne potrebe i „upravljanje" zemaljskim postojanjem. Da biste sebi stvarno mogli stvoriti sliku o vašoj istoriji i o vašem postupku razmišljanja, morate uvažiti faktor nevidljivog i morate se zapitati, šta boginja, ženski princip paganske kulture već razumije: Od takozvanih bogova, koji su imali mnogo različitih imena. Ali tad je počela hrišćanska crkva, povezana sa Rimskim carstvom, da tiraniše vaš duh time što je širila svoju istinu o duhu. I u tom momentu su počeli autoriteti da mijenjaju istorijske knjige. Bogovi su dobili nove nazive, njihova nekada dobra djela su izmijenjena i dovedena sa atributima đavola, zla i straha. Strah je tjerao ljubav. I taj tok se ponavljao i ponavljao.Vi zaboravljate ljubav. Spomenuti „Menadžment“ duha se pojavio da bi mogao da sprovodi silu nad dušama, duhovima i energijama ljudi, a cjelokupno intuitivno razmišljanje sa punim kapacitetom mozga je ustuknulo pred čisto intelektualnom aktivnosti razuma lijeve polovine mozga. Kroz posljednih 2000 godina ste polako ali sigurno predali vašu moć, ali tek tada, kada ste drugima dozvolili da vam govore šta da vjerujete, i samim time što vaša duhovna veza može biti uspostavljena i sačuvana, dakle samo zaobilaznim putem. Religiozne ideje i shvatanja su bile prisvojene od strane države. Glas o paganskom nasljeđu, boginje ženskog principa, više nije važio. Tada prije 2000 godina, kada je sve ovo počelo, bilo je još mnogo prilika za ljubav. Uvijek se iza paravana vodio rat moći o tome ko će da utiče na razvoj i eksperiment, „čovjek“ jer tu su i oni koji se približavaju energiji i vibracijama koje vi proizvodite. Koje vrste su te energije?

„Pa, sve što ste vi bili, kada god, što god da preduzimate, proizvodite određene vibracije sa određenom frekvencijom". Razmislite o tome i onda osjetite to. Zašto je to tako? Zato što ste biološka bića, koja su stvorena kao stvaraoci frekvencije vibracija; vaše emocije su kao strune vašeg instrumenta vibracija. Da li to htjeli priznati ili ne: Vi prema svemu i svakome imate određena osjećanja. Iako mnogi od vas to nikada ne izražavaju, tako se ona skupljaju u modelima, koji su sačuvani u vašem ćelijskom pamćenju i vašoj krvi, isto tako kao što su zabilježeni u genima vaših predaka. Ovi modeli zrače iz vas u obliku elektromagnetskih talasa kojima vi privlačite ili odbijate.

Svako od vas je sam povezan sa nečim većim, ili kao on ili ona. Na početku epohe vremena ribe se raspolagalo, da samo određeni ljudi mogli razgovarati sa bogom, da je bog bez daljnjeg bio na raspolaganju za svakoga - što znači, nudilo bi se njemu, ili mnogo više sveštenicima i papama novac i molitve. To je bio početak mračne vremenske epohe u kojoj su vladali bolest, neznanje i strah. Drugi 500-godišnji period unutar ovog 2000 godišnjeg testa je bio izrazito mračan. Ali tu gdje postoji mrak tu je i svjetlost, kada je svjetlost počela da svjetluca ,mnogi ljudi su počeli da se bude. Na početku srednjeg vijeka od 1000 - 1500 nadolazile su nove ideje. Ljudska podsvijest se iznova probudila. Prije nego što se ta sloboda mišljenja mogla manifestovati, desio se i poslendji pokušaj tame da se uspravi; inkvizicija sa svim svojim ubistvima i razaranjima. Vratili su je u život oni, koji su htjeli sačuvati ulaz i kontrolu nad božijim odajama, naravno htjeli su ograničiti i ljudska razmišljanja. Kada bi vaša razmišljanja odudarala od onog što su oni smatrali ispravnim, noću bi vas odveli i ubili. Kako je bilo manje ljudi bilo je mnogo lakše time "upravljati" Vaši preci su živjeli u strahu da svojim znanjem o tajnama ne prekorače novonastala pravila - znali su više nego što je bilo dozvoljeno.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0070 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA