POVRATAK PLEMENA PTICA - Poglavlje XVI
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
HOD PREKO UZBURKANIH VODA
 

Mi iz krilatih plemena stižemo u ovo doba, ne samo da bismo se materijalizovali, već da bismo se inkarnirali. Vraćamo se u ovom trenutku na talasu svetlosti, pulsirajući novom jačinom. Imamo sposobnost da se materijalizujemo tako sto povlačimo atome i molekule u naša svetlosna polja, ali to nije razlog zbog koga smo ovde. Mi tragamo za biološkim inkarnacijama u posebnim ljudskim bićima čija su sadašnja tela izrasla iz fetusa koji su se razvijali prema vibracionim šemama naše svetlosti.

Mi smo oni koji su napravili nacrt vaših ljudskih tela, ali vi ste odrasli u civilizacijama koje su poricale i naše prisustvo i stvarnost našeg postojanja. I tako smo stalno iznova dah razuma unosili u vas, svaki novi dah je bio puniji od prethodnog, svaki otkucaj jasniji, svaka nova komunikacija, prodirući dalje u vaše razumevanje, postajala je sve razumljivija.

Dozvolite da se probudimo u vama, mi koji smo vas formirali u utrobi, mi koji smo vas prizvali iz grobnice zemlje koja je spavala. Vi, čije fizičko okruženje predstavlja odraz našeg postojanja, primite nas s dobrodošlicom u vašu svest.

Kada iskusite naše duhovno prisustvo, upoznaćete sebe u obličju koji je Bog namenio vama, u obličju savršenstva u kome vas je Bog stvorio. Vaš živi Božiji lik odražava Boga. On nije zamrznut kao uramljena fotografija. Savršene predstave u kojima Bog zadržava svako ljudsko biće su živi i promenljiv, tekući, fluidni likovi. Jednog dana sluga, već sledećeg ljubavnik, sestra, brat, učitelj ili prijatelj.

Mi shvatamo Božije zamisli o tome staje čovečanstvo, jer to je ono što smo mi! Mi smo individualizovane, žive predstave Boga, čiji zadatak nije samo da privuku vaša fizička tela u naše energetske modele; mi smo oni koji treba da se pomešano sa vašom svešću, sa vašim razumevanjem i sa poljem vašeg emocionalnog izražavanja. Ovde smo u atmosferi vaše svesti da bismo vas doveli do jasnog i točnog opažanja, da zajedno u sarađujućem skladu možemo da započnemo novi ciklus stvaranja.

Dolazimo na zemlju da bismo se pomešali sa vama u zajednicu iz koje će se u pravom trenutku roditi Tvorac. Delamo u bilo kom obliku razumevanja koji nam dozvolite da oživimo. Vaša ljubav će dozvati iz zemlje tela vaše rase. Osetite tu ljubav i saznajte svoj duh. Nudimo vam više od reci; nudimo vam same sebe.

O deco, živeli smo i umirali u toliko mnogo vas. I ponovo živimo u vama, po ko zna koji put. Vaše uplašene ljudske generacije su kao talasi hladne morske vode, koji zapljuskuju naše tople večne obale. Možete da nastavite da se bojite i da odustanete od inkarnacije sa povlačenjem svakog hladnog talasa. Ili možete da počnete da posmatrate talase, talase strahova vaše generacije, talase zabluda vašeg društva, talase kontrolisanja osećanja i da shvatite da vi niste faha.

Svet, kako su ga definisali ljudi, je u stalnoj promeni. On se uvek nalazi u nekoj trenutnoj drami, plimi emocionalnog nemira koja izgleda da je sposobna da unese strah u srca svaki put više nego ikada ranije. Ali bez obzira koliko divlji i ustalasali da postanu, tokom tih poslednjih dana pre iščezavanja obmana, talasi bogova kulture kojoj pripadate, ne dozvolite da vas oni preplave strahom; niti im dozvolite da utiču na vas. Ptice uvek plutaju po površini takvih talasa. Čak i u najstrašnijim burama i olujama -olujama koje slamaju armade, potapaju galije i posmatraju besne ratnike kako nestaju pred njihovom pomamom ptice i dalje plutaju neuznemireno, iznad olupina, iznad uskomešanosti, iznad talasa, nežno, bez uzbuđenja.

Ali, u ovom završnom dobu, događaji ne moraju da donesu nedaće ljudima. Jer, tamo gde bude postojao samo jedan koji nije podlegao podzemnim strujama straha taj će vas, kao čobanin ovce, povesti u neku kolektivnu avanturu, tamo gde zrači mir, stabilnost, isceljenje i blagoslov. Bog će umnogostručiti uticaj tog jednog i izmešati ga sa uticajem drugih koji su inkarnirani i čine isto. Kroz njih će se izliti mir. I nijedno more se neće podići protiv njih.

Mi smo ovde da bismo smirili uzburkane vode kolektivnih emocionalnih oluja, da bismo prešli preko njih u našem razumevanju, da bismo doneli puteve ljubavi čovečanstvu koje se još uvek bacaka na uskomešanom moru zabluda. Donosimo baklju mira koji dolazi iz vere u Boga. Donosimo baklju mudrosti koja rešava ljudske razlike kroz opštenje, komuniciranje, opraštanje, iskrenost.

Voleći naše neprijatelje, mi više nemamo neprijatelja niti ičega čega bismo se bojali. Naša baklja osvetljava znak iznad talasa ljudske uskomešanosti. Svest Večitoga isijava iz svake buktinje koju držimo. Oni koji se koprcaju i hvataju za ostatke olupina u kovitlacima dubina ne mogu naškoditi ni nama ni našoj vrsti. Oni vremenom mogu samo da postanu mi. Jer za njih su, za takvu sirovinu, ega naše univerzumske vrste povučena.

Ne pretplaćujte se na prolazeće zablude ovog doba. Ne sledite slepo zastarelo ratničko programiranje koje vas ostavlja nesvesnima, pravi od vas automate, lutke koje kontrolišu oni koji su se vekovima bogatili praveći mape i šeme struja straha. Shvatite da imate izbor. Ukoliko osećate da ste navikli da nasilnički reagujete, bilo u mislima, recima ili delima, znajte da se borite jedino sami sa sobom. Ne nadmećite se tako predano sa sobom. Ne cepajte se na dvoje, jer tada ste samo onaj koji se tuče sa svojom senkom na zidu. Sebe morate braniti samo od jednoga, od programiranosti nesvesnim strahovima.

Svaki put kada ljudsko biće postupa nasilnički prema nekom drugom biću umesto da stupi u vezu sa njim, ta osoba, muškarac ili žena, vređa samu sebe. Suština inteligencije jednostavno leži u ovome: uvek vam ide više u korist kada sarađujete nego kada uzvraćale udarce.

Ti koje smatrate protivnicima nisu neki "drugi", oni su vaše vlastito domaćinstvo, vaša porodica. Neka vam postanu prijatelji i partneri u poslu isceljenja i obrazovanja u ovim vremenima. Ne shvatajte ni njih ni sebe suviše ozbiljno. Sa lakoćom u srcu, izdignite se iznad talasa emocionalne uznemirenosti, koja će vas u protivnom, povući ispod svoje površine. Osećajte ljubav koja preobražava svaku ljudsku zabludu.

Stižemo u ovo doba da bismo smirili vode ljudske emocionalne uskomešanosti. Dozvolili smo im da se kovitlaju dok smo pomagali egoima da nauče. Ali Tvorac je odredio kraj istoriji. A mi smo sredstva ublažavanja. Gde god da stanemo voda se umiri. Mi hodamo po vodi pevajući. Čista voda: ljudsko srce koje voli. Bistra voda: oči svevidećeg Boga.

Stojeći nad uskovitlanim vodama obmane, vidite zračeću svetlost desetine hiljada drugih bića koji su isto što i vi. Svetlosnih bića. Krilatih, Onhgveoveh, koji se vraća. Iz vašeg srca plamti ljubav prema ovoj braći i sestrama iz davnina. Zraci blešteće svetlosti sevaju između vas. Deset hiljada svetlosnih mostova povezuje vaša srca. A ispod svakog svetlog mosta, padaju zraci koji se smeše na uskomešana mora. I tu vode bivaju umirene, vode ispod ovih mostova.

Iz ovakvih, pobesnelih, mora dižu se i drugi da bi vam se pridružili. Oni ostavljaju iza sebe svoje sićušne zahteve u ovom, onom ili nekom drugom trenutku. U jednom značajnijem, u jednom veličanstvenom trenutku oni se stapaju sa vama. Oni osećaju mrežu svetlosti koja u potpunosti obavija planetu. Oni postaju njen deo. Probudili su se u energiji dece svetlosti. Pored vas, oni saznaju šta je timski rad i saradnja pravih ljudi. Oni shvataju. Vi shvatate.

Nešto dodiruje površinu ove zemlje, nešto sa zvezda. Nešto sleće na mirne vode srca koja veruju u Boga i obraća se srcima ljudi koji vole.

Svaki nadolazeći talas vremena donosi drugi trenutak, druga vrata, drugi otvor, pozivajući zemaljsku decu koja se bude da osete lepršanje duha u svojoj svesti, da osete dodir anđeoskih krila, da dozvole vodama svoga srca da budu mirne i da u svakom trenutku žive sa sve više ljubavi, iskrenosti, brige i saosećanja nego ikada ranije. Tako se ravnoteža Svetog Obruča ponovo uspostavlja. Iz trenutka u trenutak, ri postajete sve više inkarnirani.Korisna adresa: http://www.esotheria.com/STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0030 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA