ONTOLOŠKE PRIČE - Poglavlje LXXIV
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Susreti i kontakti
 

Vizije... medijum...

Svaki prekid ima svoje prekide, odnosno, slika situacije u kojoj se prekid dogodio oživljava povremeno i u određenom ritmu. Ovo oživljavanje se u sistemu koji je isključen iz komunikacije može naslutiti samo kao refleksija ili "kontra beli šum". Bez obzira na kratkotrajnost prekida prekida, odaslata slika uvek stiže do sledećeg sistema komunikacije, jer njihova relativna udaljenost i diktira tempo ovih prekida ili oživljavanja objekta u odnosu na koje je nastao primarni prekid.

U sistemu ili segmentu sistema na koji je primenjen vremenski prekid, opšte vreme teži nuli, ali se ne jednači sa nulom; minimalni tok postoji, ali se ne bi mogao nazvati komunikacijom, već minimumom protoka informacija koji je neophodan za neometano funkcionisanje sistema u odnosu na koji je podignuta barijera prekida.

U slučaju potpunog prekida, bio bi pokrenut proces sažimanja vremena, a ovo bi moglo da ošteti mnoge sisteme i duhovne obrasce u njima. Zato se on i ne javlja kao mera zaštite, već nastaje tek nakon povlačenja svih duhovnih struktura na neki drugi (viši) nivo.

Dakle, vremenski prekid kao zaštitna mera u funkcionisanju više spregnutih sistema je ispresečan mrežom slika refleksije koje predstavljaju svojevrstan prekid prekida.

Vremenski prekid se odnosi na čitav sistem (segment sistema) u kome se javlja remeteća informacija. Na nesvesnom nivou, svi subjekti tog sistema primaju signale minimalnog informacionog toka. Na svesnom nivou se prekidi prekida mogu opaziti u vidu slika refleksije, mada izvesni ekstrasenzitivni subjekti mogu da budu svesni i stalno prisutnog minimalnog informativnog toka.

Treba razlikovati dva osnovna tipa prekida prekida.

Prvi, koji je ugrađen u sam prekid se dešava automatski, bez potrebe dostizanja zahtevanog kvaliteta. Ovo se čini radi zaštite, preusmerenja ili buđenja.

Drugi tip se zasniva na kvalitativnoj izmeni vibracija subjekta koja omogućava ponovo uspostavljanje komunikacije (prekid prekida).

U nekim "tačkama" prekida vremenskih prekida, pojedini ljudi u susretu sa slikama refleksije prepoznaju pripadnike drugih civilizacija a da sami pri tome nisu "viđeni". Mnogo češće se dešava da čovek bude "viđen", a da svesno ne registruje svoga posmatrača (1) .

Odgovor na vaše pitanje - "odakle dolaze druge civilizacije i NLO-i" može da glasi: - Oni uopšte ne moraju da dolaze već mogu da se nalaze u nekim vremensko-prostornim tačkama. Ali, prekidom vremenskog prekida njihova reflektovana slika biva "viđena" jer na neki način odgovara ambijentu sistema iz koga je "registrovana", kao i strukturi posmatrača.

Na ovom stepenu razvoja vaše civilizacije, uglavnom ne postoji mogućnost da se sretnete i ostvarite obostrano svestan kontakt sa pripadnicima neke druge civilizacije. Za sada jedni druge možete sretati samo u tačkama-trenucima prekida prekida, i to posredstvom reflektovanih hologramskih slika. Moguć je "prodor" nekog višedimenzionalnog segmenta u vaš prostor ili vaš "ulazak" u višu dimenziju, ali je to najčešće nepotpuno i kratkotrajno iskustvo.

Za jedan potpuniji susret je neophodno ili da obe strane ostvare isti nivo kvaliteta, ili da bar jedna strana postigne kvalitet sopstvenih vibracija koji bi uslovio otklanjanje vremensko-prostornog prekida sa nadređenim Obrascem, preko koga i uz čiju pomoć bi mogao da se ostvari jedan potpuniji susret.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0056 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
 
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA