SILAZAK GOLUBA
 
   
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Mreža korpusa ljubavi
 

Da bi se uspostavio mir na našoj planeti potrebno je osećanje odgovornosti i saradnja. Ako je sadržaj ove knjige ostavio na vas utisak ili vam pojasnio smisao života, možda će vas podstaći da njene poruke prenesete svojim prijateljima i poznanicima... knjigu poklonite... urednicima dnevnih listova i časopisa pišete pisma o značaju mira... zalažete se da radio i televizijske stanice daju publicitet miru... organizujete priredbe za prikupljanje dobrovoljnih priloga u te svrhe... osnivate mesne Korpuse Ljubavi - grupe koje će jednom nedeljno zajednički meditirati... doprinosite razvoju opšte svesti o neophodnosti očuvanja svekolikog života na Zemlji. Korpus Ljubavi je savez svih ljudskih bića kojima je iznad svega stalo do uspostavljanja mira na planeti i koji su spremni na zajedničke napore da se to ostvari.

Od ključnog je značaja za svakog od nas da svakodnevno meditira sam i jednom nedeljno u grupi, tako da svakodnevno prisutni Bog može da vodi naše živote. Kristova energija nas je zamolila da za sve one za koje je meditacija nešto novo ili im je potrebna podrška dok ne izgrade sopstveni sistem unutrašnjeg vodiča pripremamo jednom mesečno bilten. U biltenu će se objavljivati odgovori na pisma čitalaca vezana za postavke iznete u knjizi kao i sva ključna obaveštenja neophodna dobrovoljcima Korpusa Ljubavi svih godišta tokom Doba Buđenja.

Ekipa Korpusa Ljubavi putovaće Amerikom da bi uspostavila veze medu energijama i prenela dodatne informacije koje nisu obuhvaćene knjigama Nova učenja, Tajne Istine, Kosmičko otkrovenje i Silazak Goluba, kao i da bi podržali zalaganje ljudi za mir i očuvanje svekolikog života na Zemlji. Ukoliko želite bilo da se uključite u rad Korpusa Ljubavi, bilo da učestvujete sa nama zajedno na seminarima, ili želite da dobijete odgovore na pitanja koja se tiču vaše duše, pišite nam kako bismo vaše područje mogli da uključimo u naš plan putovanja.

Virdžinija EsenKorisna adresa: http://www.esotheria.com/STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0027 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
   
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA