FONTANA MLADOSTI - Poglavlje IV
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
ČUDESNI REZULTATI
 

Niti jedan čovjek nije slobodan dok je rob tijela. - Lucius Annaeus Seneca

Prošlo je gotovo tri mjeseca otkako se pukovnik Bradford vratio iz Indije i za to vrijeme puno se toga dogodilo. Odmah sam započeo vježbati pet rituala i bio sam veoma zadovoljan rezultatima. Pukovnik je otputovao da sredi neke osobne stvari, tako da neko vrijeme nisam imao veze s njime. Kada me je napokon opet nazvao, revno sam mu ispričao o svojem napretku i uvjerio ga da sam dokazao, na svoje najveće zadovoljstvo, kako rituali mogu biti djelotvorni.

Moje oduševljenje za rituale bilo je uistinu tako veliko da sam strasno želio predati ih i drugima. Zbog toga sam upitao pukovnika bi li moglo doći u obzir da on vodi jednu takvu grupu. On je to također smatrao dobrom idejom i bio je spreman na to, no samo uz tri uvjeta.

Prvi uvjet bio je da grupa mora okupiti muškarce i žene iz svih slojeva društva: akademike, radnike, kućanice itd. Drugi uvjet bio je da niti jedan član ne smije biti mlađi od pedeset godina, a mogu imati sto i više godina, ako mi uspije naći nekoga u toj dobi koji bi bio spreman sudjelovati. Pukovnik je inzistirao na tome, premda rituali isto tako koriste i mlađim ljudima. Treći uvjet bio je da se grupa mora ograničiti na petnaest sudionika. To je za mene bilo prilično razočaranje jer sam zamislio mnogo veću grupu. Nakon što sam bezuspješno pokušao nagovoriti pukovnika da promijeni stav, složio sam se sa sva tri uvjeta.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0008 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
 
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA