FONTANA MLADOSTI - Poglavlje VII
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
ENERGIJA GLASA
 

Slabo tijelo, slabi duh. Jean-Jacques Rousseau

Pukovnik Bradford posljednji je put govorio u "Klubu Himalaja" prije nego što je otputovao u druge dijelove Sjedinjenih Država i u svoju domovinu Englesku. Govorio je o raznim stvarima što osim "Pet Tibetanaca" potpomažu procesu pomlađivanja. Kad je stajao pred grupom, činio se žilavijim, svježijim i vitalnijim nego ikada. Već nakon svog povratka iz Indije, činio se utjelovljenjem savršenstva. No od tada je i dalje napredovao, pa je postigao još više.

Ponajprije, rekao je pukovnik, moram se ispričati ženama u našoj grupi jer će se mnogo toga što ću večeras govoriti, odnositi na muškarce. Samo se po sebi razumije da su pet rituala kojima sam vas naučio, jednako korisni za žene i muškarce. No kako sam ja muškarac, rado bi govorio o onome što je važno i za druge muškarce.

Najprije ću nešto reći o muškom glasu. Znate li da mnogi stručnjaci mogu reći koliko jedan muškarac posjeduje seksualne vitalnosti jednostavno tako da ga slušaju kad govori? Svi smo već čuli prodorni, piskavi glas čovjeka u poodmaklim godinama. Kada glas nekog muškarca počinje poprimati tu visinu, onda je to na žalost siguran znak da je tjelesno propadanje već prilično uznapredovalo. Dopustite da vam to razjasnim.

Peti energetski vrtlog u predjelu vrata upravlja glasnicama i izravno je povezan s prvim energetskim vrtlogom u spolnom centru tijela. Naravno da su svi vrtlozi u međusobnoj vezi, ali ova dva su tako reći spojena. Ono što utječe na jedan, utječe i na drugi. Zbog toga, kada glas muškarca postaje prodoran i visok, to je znak da je njegova seksualna vitalnost neznatna. Kad je energija u tom prvom vrtlogu neznatna, tada se možete kladiti da je ima malo i u ostalim vrtlozima.

Dakle, sve što je potrebno da bi se ubrzao prvi i peti vrtlog, a s njima i svi drugi, jest vježbanje pet rituala. No postoji još jedna metoda koju mogu primijeniti muškarci da bi dodatno ubrzali proces. Ona je posve jednostavna. Sve što je potrebno jest snaga volje. Morate svjesno nastojati svoj glas učiniti nižim. Slušajte sami sebe dok govorite i, kad zapazite da vam glas postaje viši i piskaviji, preudesite ga na dublji položaj. Osluškujte kako govore muškarci koji imaju dobar, čvrst glas, pa zapamtite zvuk. Zatim pokušajte uvijek dok govorite, održavati svoj glas u tom muževnom položaju.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 50% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.esotheria.com/

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0011 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA