Google.com
OBJAVE.com
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 RAZMENA LINKOVA
Webmasteri! Ako je tematika vašeg sajta slična našoj, pozivamo Vas na razmenu linkova! Detaljnije...
 
 
 
 
 
 
ZA NAŠE SPONZORE I DONATORE
 
Poštovani prijatelji sajta www.OBJAVE.com!
 
 
Dozvolite nam da se najpre zahvalimo što ste našli vreme da pogledate sadržaj stranice koji je namenjen našim budućim sponzorima i donatorima. Misija ovog sajta je prezentacija kvalitetnih tekstova sa temom duhovnosti, najširem krugu korisnika interneta. Uglavnom se radi o starijim naslovima koji su doživeli nokoliko izdanja i kojih više nema u prodaji. Tiraži u kojima su štampani su bili mali (od 1000 do 3000 primeraka) i već odavno su rasprodati a izdavači više nemaju interes da te naslove štampaju ponovo. Svi rasprodati primerci, verovatno već godinama, po policama sakupljaju prašinu. Tako se rodila ideja da se najširoj publici prezentira sadržaj tih naslova za koje smo uvereni da su još uvek aktuelni.
 
Put od ideje do realizacije ovog sajta bio je posut trnjem. Obezbedjivanje potrebnih saglasnosti, daktilografske usluge prekucavanja tekstova i njihovo prevođenja u elektronsku formu, angažovanje programera, formiranje baze podataka, rečnika, izrada sajta, zakup web domena, održavanje sajta, odabir provajdera, troškovi hostinga... Gotovo svaka od navedenih aktivnosti imala je pored troškova finansijske prirode i utrošak svih drugih vidova naših resursa...
 
Iz tog razloga Vam se i obraćamo sa molbom da nam pomognete u finansijskom ili tehničkom smislu. Svaka pomoć je dobrodošla. Za ona preduzeća ili fizička lica koji imaju želju i mogućnost da nam pomažu svojim prilozima u kontinuitetu, rezervisali smo odgovarajući oglasni prostor na našim stranicama. Želja nam je da Vam se na neki način odužimo. Za one koji su u mogućnosti da nam jednokratno ili periodično pomognu u vidu donacija za objavljivanje pojedinačnog naslova - uz svaki takav naslov stajaće i podaci o donatoru. U slučaju da želite da ostanete anonimni - poštovaćemo vašu želju.
 
Verujemo da će ovaj projekat zaživeti i da će zauzeti časno mesto na našem internet nebu. To znači da će u neko dogledno vreme steći popularnost koju tematika ovog sajta sa pravom zaslužuje i imati jedan širi krug posetilaca a samim tim i dobru posetu. Tada će, sigurni smo, biti isplativo biti sponzor ili donator sajta www.OBJAVE.com jer će Vam se vaša dobrota i predusretljivost na duže staze sigurno isplatiti. U medjuvremenu, preko nekih prijateljskih sajtova, možemo Vam pružiti solidnu promociju i marketing - i to odmah (radi se o 50,000 ili 100,000 prikaza vaših banera na mesečnom nivou a za generalnog sponzora 200,000 do 300,000 prikaza).
 
Nije nam cilj da zarađujemo na duhovnosti i iz tog razloga nemamo formiran cenovnik naših marketinških usluga (niti ćemo ga ikada imati). Međutim, smatramo da je neophodno naći neki stabilan izvor prihoda koji će garantovati kontinuirani razvoj ovog sajta. Ovaj sajt je u privatnom vlasništvu i svaka vaša pomoć i podrška biće dočekana dobrodošlicom. U nastavku teksta se nalazi umanjen izgled naše početne stranice (pre redizajna koji smo sproveli) sa obeleženim mestima gde možete očekivati postavljanje vaše reklame u slučaju da se odlučite na sponzorstvo. Obratite nam se putem e-maila i saopštite za koji vid saradnje ste zainteresovani, a mi ćemo Vam pružiti dodatne informacije.