Autor teksta
 
Anonymous
Šifra teksta
 
,,
Datum kreiranja
 
10-09-2009 21:33:02
Datum poslednje izmene
 
29-11-2009 17:40:13
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
1491
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Poteškoće od Ljubavi...
 

”Jednog dana, pojavio se maleni otvor na čahuri. Čovek je sedeo i gledao kako se leptir nekoliko sati muči da bi izvukao svoje slabašno telo kroz taj maleni otvor. Onda je leptir stao. Činilo se da ne može dalje. Zato je čovek odlučio pomoći leptiru: uzeo je škare i razrezao čahuru. Leptir je s lakoćom izašao. Ali je imao krhko telo i smežurana krila. Čovek je nastavio promatrati leptira, očekujući da će se svakog trenutka krila otvoriti, povećati i raširiti kako bi podržala leptirovo telo i osnažila ga. Međutim, ništa se nije dogodilo!

Leptir je cijeli svoj život proveo puzeći okolo sa slabašnim telom i nerazvijenim krilima. Nikada nije poleteo. Čovek uprkos svojoj ljubaznosti i dobrim namerama, NIJE RAZUMEO da je poteškoće kroz koje je leptir MORAO proći, izlazeći iz čahure, osmislio Bog, kako bi krv iz tela leptira potekla u krila i kad se oslobodi čahure da bude spreman Leteti.

Ponekad su poteškoće upravo ono što trebamo u životu... Kad bi nas Bog oslobodio od svih prepreka, Osakatio bi nas. Nikad ne bismo POSTALI onoliko snažni koliko možemo biti!!Nikad ne bismo mogli leteti!!!

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0092 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Poteškoće od Ljubavi..." - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške