Autor teksta
 
Anonymous
Šifra teksta
 
9
Datum kreiranja
 
10-09-2009 13:50:34
Datum poslednje izmene
 
29-11-2009 17:51:48
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
1435
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Rasteš Ljubavi...
 

RASTEŠ

Nemoguće je proći kroz život ... a da ti ne propadne neki posao, da ne budeš razočaran prijateljstvom, da nikad ne budeš bolestan , da ne osetiš bol ljubavi, da ti niko u familiji ne umre, i da nikad ne pogrešiš.

To je cena života. Ipak, nije važno ono šta se događa, već kako se reagira. Ako se prepustiš sakupljanju večno krvavih rana , živet ćeš kao ranjena ptica nesposobna ponovno poleteti.

Rasteš... Rasteš kad ne postoji praznina u nadi, ni oslabljenost volje, ni gubitak vere. Rasteš kad prihvatiš stvarnost i samouvereno je živiš.

Kad prihvatiš svoju sudbinu, ali imaš volju da učiniš sve kako bi je promenio. Rasteš integrirajući ono što je iza tebe, stvarajući ono što je ispred tebe i vizualizirati ono što može biti tvoja budućnost.

Rasteš prebrođujući, poštujući samog sebe i dajući plodove. Rasteš otvarajući put ostavljanjem tragova za sobom , i kad si sposoban integrirati i učiti iz svojih iskustava... Rasteš sijući korene!

Rasteš postavljajući si ciljeve, ne obraćajući pažnju na negativne komentare i predrasude. Kad svojim ponašanjem daješ PRIMER ne pridajući važnost ismejavanjima i prezirima. Kad ispunjavaš svoju vokaciju.

Rasteš osnaživanjem karaktera, uzvišenog obrazovanjem. Rasteš iskazujući svoje osećaje... Rasteš kad si spreman suočiti se sa ogolelim granama zime, berući ruže bez obzira na trnje i označujući put unatoč prašini koja se diže. Rasteš kad si sposoban očvrsnuti na ostacima iluzija, i namirisati se otpacima cveća... I osetiti žareći plamen na ruinama ljubavi.

Rasteš pomažući bližnjima, upoznajući samog sebe i dajući životu više nego što primaš. Rasteš usađujući korijene kako ne bi mogao izmaknuti i pobjeći... Braneći se kao orao da ne Prestaneš leteti... Usidrivši se kao sidro i sjajeći kao zvezda. Dakle...Rasteš!!!

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0103 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Rasteš Ljubavi..." - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške