Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dkhip10
Datum kreiranja
 
31-12-2009 23:19:55
Datum poslednje izmene
 
02-01-2010 00:29:07
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
2324
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Nova religija - "Otkačeno odlepi od jiluzija" (OOOJ)
 

Olena: "plaviz, sve što napisa ka da izvuče iz maloga ti mozga! (što je šesti nivoj duhovne devetospratnice) Ova LOM- logika izgleda šašavo ali deluje!"

* * *

Polako mi kapiraš duhovni smer na koji vas navodim...

Uđe se u ´ladnošricerovsko stanje svesti, onda se budi centar za lom-logiku.

Ti si to povezala sa malim mozgom, mada to upravo nema veze sa kosmičkim mozgom, ali... dobro ti je za početak.

Samo se duboko opusti...!

* * *

Rale: "Знаш плави, ја сам ти написао оно дали си на ´´дрози´´ или алкохолу.Мислећи да ћеш схватити да такве бисере може да изнедри само ум слободан од светских ограничења, ум пијаног или дрогираног. Ти си се тада мало љутнуо на те моје речи. А ја нисам хтео да ти објашњавам шта сам хтео да кажем. Мислио сам , кад је тако хтео да схвати , нека му буде."

* * *

Kamilica ti je, tu, ispod tebe, već ponudila da primiš što ti sleduje za iskreno kajanje i priznanje - da si bio na duhovnoj stramputici, za rešenost da više ne grešiš više i da pratiš samo jedinog mesiju sa lom-logikom kojeg imaš na ovom forumu...!

Drugi ti, Rale moj, bacaju prašinu u oči, prodaju ti rog za sveću, i to - ispod cene, i ispod tezge, jedino imaš istinu i Istinu direkt preko lom-logike, preko mene, i preko Nebeskog Tihija i Nebeskog Prleta.... Drž´ se nje (logike, a ne Kamilice, nju mi pusti, manjkaju mi vredne i visprene a...sis...stentkinje /nešto teško danas prevaljujem preko tastature neke reči, možda sam se predozirao u ladnošpricerovskom stanju svesti/) - i duhovna budućnost ti je blanko-zagarantovana!

* * *

Već sam u intervjuu sa Slobom Didnijem najavio osnivanje nove religije, planetarne religije koja će istumbati sve postojeće religije, duhovno tumbanje po saharskom principu "tiha voda breg roni, a ´ladna voda mirno teče". Zidajući tako šupu... uskoro ćete imati foto-izveštaj sa lica mesta... priključio sam se malo bio na neke kosmičke frekvencije sa Kentauri-Sitija, koliko da me malo inspirišu. Uuuu, narode, kako one inspirišu...! Probajte, večeras u 20:08 Kentaruri-Siti, poznata i kao Planeta-Mljackalica, biće bliže Zemlji za desetak kilometara... Izađite napolje i podmetnite potiljak, jer ona deluje isključivo preko vratnih žila.

Dakle, malo malter, malo cigla, malo inspiracija...

Pa promenim: malo cigla, malo malter, malo pogledam na sat, da idem na pauzu...

I - skrpim naziv nove religije. Koncepciju ću tek da tražim.

Naziv nove planetarne religije je...

* * *

...Ha, hteo sam da vas malo držim u neizvesnosti...! Moša...!

Nova religija je...!

Nooovaaa religiiijaaa jeeee:

OOOJ!

"Aplauz!"

Hvala, hvala!

Skraćenica znači: "otkačeno odlepi od jiluzija".

Pojam "iluzije" nije mi se uklapao u skraćenicu, pa sam uveo novi pojam - "jiluzija", i molim svoje sledbenike da dosledno ubuduće koriste ovaj termin, "jiluzija" umesto "iluzija".

Himna nove religije je uvertira za operu "Ofinger", koju izvodi naša eminentna estradna umetnica...

http://www.youtube.com/watch?v=LyBSy1DOwig

Ja u novoj religiji imam funkciju Plavog M´sje, tj. ja sam Plavi M´sja. Sažimanje je bilo neophodno, da bi mi sledbenici manje trošili energiju na bezbrojna izgovaranja moga imena.

* * *

Pitija: "Pozdrav produhovljenom društvu..uživancija je biti i večeras s vama. Plavom Panti posebno..pita je super,odlična čak...mada se jutros činilo da je malo gorka.."

* * *

5. element (članica): "Plavi za ovaj biser mudrosti ,koji si bacio pred nas - poljubac.

Riješio si moj momentalno najveći problem..a i shvatila sam da sam upotrijebila tu tvoju Lom Logiku baš jučer ,evo da opišem :

Rade meni majstori stan već godinu i pol i prošli tjedan završili terase,sa lom kamenom ( ali nije lom logika). Obiđoh je terase a one z brda s dola..pa i nešto slično Rtnju na sredini. Objašnjava meni majstor da su to velike površine pa je logično da se moraju izlomiti da bi voda imala pad prema odvodima ( sifonima).Meni i dalje kao i svakoj plavuši koja godinu i pol vodi bitku s majstorima nije jasno zašto mora imati takove brežuljke..ali logika je neumoljiva. Pala kiša prije dva dana i van svake logike..kako kaže dotični majstor..voda ušla u dnevni boravak i poplavilaq parket .

Ovo je bio primjer iluzorne svjetovne logike .

Jučer ja lijepo majstoru dreknem..Lomi lom kamen i ravnaj terasu..ali logika..Ma šta logika ..Dreknem ja ..ili Lomi ili ču ja tebe da polomim.Skinuli su sve..terasa je ravna i to pokazuje da je LOM LOGIKA najbolje riješenje.

Hvala ti Plavi za potvrdu mojih postupaka!"

* * *

Hvala ti, Elementice, za potvrdu moje teorije!

Samo, pazi da se ne zaneseš, pa da lom-logiku demonstriraš na majstorima.

Nehumano bi bilo da se posle maltretiraš i tražiš nove majstore.

* * *

5. element: "Lujo i Plavi, umirem od smijeha. Iskreno HVALA!"

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0101 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Nova religija - "Otkačeno odlepi od jiluzija" (OOOJ)" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške