Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dkhip13
Datum kreiranja
 
02-01-2010 03:08:12
Datum poslednje izmene
 
02-01-2010 03:11:04
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
2313
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Kosmičko buđenje samoizabranih
 

Kakva je sad ovo ćebancija?!

Kakvo sad ludilo, nepostojanje, neki otac...?!

* * *

Hallllooo! Je l´ neko hoće da mi objasni o čemu se radi?!

Ili da cupkam u mestu, nad tastaturom do sutra u 13:48, i da čekam?

Još jednom pitam: kakva je ono ćebancija u pitanju?!

* * *

Kamilica (članica foruma): " Probaj da pitaš Plavogzraka sa Sva vaša pitanja za Plavogzraka, možda on zna."

U pravu si, Kamilice...! Išao sam na "Suptilnije iluzije", međutim - tamošnji Plavi Zrak se umorio od njihovih diskusija. Kaže - da malo sačekam, koji dan, dok opet bude u svom fazonu. I dok povrati dušu od dugih poruka koje niko ne čita, jer se i tamošnji reagujući narod umorio od nečitanja tih dugih poruka.

Ne lipši, magarče, do zelene trave! Ko će da čeka do sutra i do prekosutra?! Čekao bih ja, da mi ne govi pod nogama, mislim, cupkam pred tastaturom kao cupika pred kineskom radnjom.

Mislim, ne volim tako neodgovorne ljude... Ako ti dođem za pomoć, ti treba sve da ostaviš i pomogneš mi, jer ja nemam vremena za gubljenje. A ti posle pa sređuj šta imaš, odmaraj se, ako treba, i tako to. Važno je da ti meni pomogneš.

To je moj životni princip, i mislim da je very pravedan, kao što je very pravedno sve što ja kažem. A i poneko sa foruma. Ali - uglavnom ja! Ja po toj pravdi toliko prednjačim, da vidim kako i iz Višh sfera malo negoduju. Mislim, ne kažu oni to direktno, oni me gledaju nekako u zavijenoj formi. Ali - čitam ja između redova njihovog pogleda. Žešće no Giba, koji je posle mene najžešći izmeđuredničitač na forumu.

I tako... spleo sam se, ne znam više o čemu sam počeo da govorim, ni šta sam hteo da kažem. Ova kiša lepo ubija u pojam, jer pada i po ulicama, i po drveću. I šta ja onda da radim u stanu?! A šupu sam već završio. Doduše, treba još malo dodatne malteracije, jedna vratanca. Ali, sve u svemu - kiša pada li, pada!

* * *

Ne vredi - dok čekam jednog, drugog i trećeg Plavog Zraka, vreme prolazi...

Pa sam morao sam da se snađem...

Preko gougla sam našao da je u pitanju citat iz romana našeg savremenog pisca Svetislava Basare - "Napuklo ogledalo".

A čemu taj citat - ne znam!

* * *

Dakle, doživeo sam jutros veliko kosmičko buđenje. Iako sam legao u 2:08, pod impulsima velikog kosmičkog buđenja, ustao sam u 5:58.

Ona buđenja o kojima se tu i tamo govori na ovom forumu - u odnosu na ovo moje buđenje su, izvinite na izrazu: boranija!

Ko doživi buđenje koje sam jutros ja doživeo - ne može više da spava, nego ustaje rano. Doduše, dok sve ovo zapišem, prileći ću još koji sat, pošto je u toku svinjakos gripos, pa može da se spava više puta dnevno...

Ali... kao što rekoh, to je bilo takvo kosmičko buđenje, da nema reči u srpskom jeziku kojima ono može da se opiše. A druge jezike ne znam, tako da... eto kakva je situacija...!

* * *

O čemu se radi?

I sam se ponekad teško snalazim u svojim dubokim i zamršenim mislima. Teško mogu da se pohvatam, u idejama i uvidima.

Da, jeste u toku velika, presudna bitka na Nebesima. Ili jedna od presudnih.

Ali, nemojte se plašiti, dok sam ja jedan od zemaljskih svetlosnih stubova-svetionika.

Bilo bi tu još stubova, kad bi se oni samo setili da mogu biti stubovi. Ali, oni radije uživaju još malo u iluzijama, odlažu svoje veliko kosmičko buđenje...

A i nije lako, bogami...! Da legneš u 2, a ustaneš u 6... A u svesti ti kao vatromet...! I da kažeš sebi: "Ovo je veliko kosmičko buđenje!" Za ovako nešto nije sposoban bilo ko! Samo onaj ko sebe odabere za tako nešto. Samo onaj ko je samoizabran! Malo je takvih u ova teška vremena u Srbiji! Mogu se izbrojati na jednom prstu jedne ruke!

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0062 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Kosmičko buđenje samoizabranih" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške