Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dv002
Datum kreiranja
 
22-01-2009 01:23:19
Datum poslednje izmene
 
22-01-2009 02:43:48
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
3454
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Radnik Svetlosti nije Ratnik Svetlosti
 

1) RaDnik Svetlosti nije RaTnik Svetlosti, jer stanje-osećanje borbe NIJE BOŽANSKO STANJE-OSEĆANJE

2) Radnik Svetlosti je viši duhovni nivo od Ratnika Svetlosti. Duhovno prevazišavši ratnika u sebi – Radnik Svetlosti je zadržao neka njegova iskustva-svojstva. Na primer: junačko suočavanje sa nevoljama, smireno trpljenje, izdržljivost, istrajnost, posvećenost jednom cilju, posvećeno služenje, kaljenje vere i u najtežim uslovima, itd.

3) Misija Radnika Svetlosti počinje onda kada on prepozna i povinuje se impulsu Svetlosti iz svoje unutrašnjosti, nezavisno od duhovnih dostignuća i kapaciteta koje ima. Čak i ako su minimalni: prepoznavanjem impulsa Svetlosti i povinovanjem tom impulsu - misija mu je započela.

4) Radnik Svetlosti SHVATA da muke i nevolje koje ga snalaze imaju svoju karmičku uzrokovanost koju na sadašnjem nivou svesti NE SHVATA.

5) Niko Radniku Svetlosti ne dokazuje da je neko duhovno učenje dobro ili najbolje. Jednostavno, privuku se: vibracije svesti koje Radnik Svetlosti postigne - postaju SAZVUČNE vibracijama određenog duhovnog učenja.

6) Pre ulaska u dobro duhovno učenje, Radnik Svetlosti odloži u stranu prtljag već stečenih ovozemaljskih znanja. Na izlasku - uzme ga, jer zna da mora da ga tegli sve do ulaska u Novo doba!

7) Sa skladom u sebi - Radnik Svetlosti odlično funkcioniše u haosu oko sebe.

8) Radnik Svetlosti drži se JEDNOG duhovnog učenja, kao duhovnog i životnog programa. Kada ga prevaziđe, pa ga privuče neko drugo - opet se drži JEDNOG duhovnog učenja. Sve dok ga Put ne navede na Učenje Bića Hijerarhije Svetlosti. Tada je na vrhu.

9) Najave fizičkih promena u-na ljudskom telu, u-na planeti Zemlji - prolaze mimo Radnika Svetlosti. On je sav usredsređen na duhovnost i na Više svetove. Jer zna da su tu ishodišta svih tih fizičkih promena.

10) Dok se grčevito trudio da sve sređuje, organizuje, planira, da o svemu brine, svuda da stigne, sve da uradi, svakoga da zadovolji... - Radnik Svetlosti je bio kao plivač u grču. Lakoća plivanja-življenja mu je došla tek kada se opustio i volju svog ega potčinio Božjoj Volji. Više u grču ne organizuje, ne planira, ne brine o svemu, ne trči sve da uradi, svuda da stigne... Sa unutrašnjim usmerenjem lako postiže i uradi sve ono bitno što treba da postigne i uradi.

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0076 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Radnik Svetlosti nije Ratnik Svetlosti" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške