Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dv004
Datum kreiranja
 
22-01-2009 02:35:05
Datum poslednje izmene
 
22-01-2009 02:45:01
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
3276
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Veliki Radnik Svetlosti ne zauzima velike funkcije u društvu
 

21) Um Radnika Svetlosti je prihvatio rizik da posredstvom srca primi u sebe Sile i Svetove koje ne može da vidi, opipa, shvati...

22) Veliki Radnik Svetlosti ne zauzima velike funkcije u društvu. Kao anonimni nosilac-provodnik Svetlosti, on iznutra tajno preobražava ljude oko sebe i društvo, ili im pomaže u tome, ili ih nadahnjuje na to, i to se dešava u vidu koncentričnih krugova.

24) Radnik Svetlosti je kao Ratnik Svetlosti umeo da žrtvuje svoj život radi Opšteg Dobra. U ovom životu od njega se traži mnogo više: DA CEO SVOJ ŽIVOT PRETVORI U AKT NESEBIČNOG SLUŽENJA I SAMOPOŽRVOVANOSTI.

25) Radniku Svetlosti je žao kada su ljudi srećni. Zato se trudi da ljudima pomogne da ne budu srećni. Sve dok sreću traže u iluzijama.

26) Radnik Svetlosti odlično razume ljude oko sebe. I strpljivo podnosi osuđenost na to da oni njega ne mogu da razumeju.

27) Radnik Svetlosti pokušava da se ugleda na mrave i pčele: sledeći svoj instinkt svaki od njih pojedinačno kroz neumorni rad služi zajednici. Niko od njih pojedinačno ne čeka pohvale i nagrade, ne ističe svoj učinak, već radi i radi, i zadovoljan je onoliko koliko je zajednica zadovoljna.

28) Radnik Svetlosti nastoji da dešavanja sagleda dublje i šire. Zato njegovo sastradanje i milosrđe prolaze kroz maglu nevolja koje ljude snalaze i njegovo sastradanje i milosrđe zalaze do njihovih duša.

29) Radnik Svetlosti zna da se mir, sreća i ljubav kriju ispod naslaga tamnih energija u njemu. Zato, kao arheolog, kreće u raščišćavanje stotinama hiljada godina stvaranih naslaga.

30) Radnik Svetlosti se ne plaši da u tišini dugo sedi sa sobom i da ćuti. Zato i ne gleda televiziju.

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0062 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Veliki Radnik Svetlosti ne zauzima velike funkcije u društvu" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške