Duhovni vodič za Radnika Svetlosti - Poglavlje 7)
 
Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dv008
Datum kreiranja
 
25-01-2009 18:36:00
Datum poslednje izmene
 
25-01-2009 18:43:01
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
2877
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Na Zemlji niže služi višemu, na Nebu – više nižemu
 

61) Radnik Svetlosti zna da je u Dobu preobražaja njegov prioritet izvođenje čišćenja i sređivanja sopstvene unutrašnjosti, i pomaganje drugima da to isto u sebi izvedu. A kako zna da u ovom Dobu sile iluzije divljaju i vršljaju na fizičkom planu više nego ikada - digao je ruke od svih nebitnih poslova na ovom planu. Zna da je princip: unutrašnji sklad pre ili kasnije će početi da se izliva napolje.

62) Sva silna znanja ovozemaljskih nauka, IZNIKLA VAN BOŽANSKE MUDROSTI - osuđena su na lagano izumiranje i propadanje, kao i svet iluzija u kojem je čovek gomilao ta znanja.

63) Što su dublji karmički uzroci čovekovih bolesti i oboljenja - to je medicina proporcionalno SVE NEMOĆNIJA. Stoga su psihologija i psihoterapija već u ćorskoaku i prednjače kao nepotrebne i besmislene nauke, koje nisu ni od kakve pomoći NI ONIMA KOJI SE NJOME BAVE, A KAMOLI ONIMA KOJI SE NJIMA OBRAĆAJU ZA POMOĆ.

64)Prvu ljubav ne izaziva REALNO određena osoba u našem životu, ona nema REALNO nikakve veze sa tim našim uzvišenim osećanjem, ona samo isprovocira da se u jednom, obično kraćem periodu svog života setimo Božanske Ljubavi koju nosimo u sebi, i koju smo prekrili nanosima karmičkog mulja.

65) "Blizanački plamen" koji tražimo nije u drugoj osobi, jer bi to značilo našu zavisnost i vezanost za spoljašnje - čega se duhovno težeći oslobađaju. "Blizanački plamen" je naše Ja Hrista, sa kojim plamen naše duše treba da se spoji.

66) Živeći u svojoj porodici, sa porodičnim problemima, radeći u nekoj firmi, sa profesionalnim problemima, u zemlji sa društveno-ekonomskim i političkim problemima - Radnik Svetlosti je tajni agnet Bića Hijerarhije Svetlosti, koji tajno radi na podrivanju i svrgavanju sveta iluzija i na preobražavanju fizičkog sveta.

67) Preveliki su pritisci sila iluzija na Radnika Svetlosti, i direktni, u vidu velikih unutrašnjih tereta i muka, i indirektni, preko njihovog "huškanja" na njega ljudi kojima je okružen. I nije mu lako da ostane Radnik Svetlosti, mnogi od njih se privremeno samosuspenduju i prepuste se svetu iluzija, čekajući neku novu, ZNATNO TEŽU, priliku za nastavljanje svetlosnog rada.

68) Na Zemlji je suprotan princip u odnosu na Nebo: na Zemlji niže služi višemu, a na Nebu više služi nižemu.

69) U postojećem svetu vlada princip zaštite autorstva i autorove originalnosti, KAO PRINCIP ZAŠTITE NJEGOVOG EGA. U svetu budućnosti neće biti suština u autorstvu i U originalnosti, već u kreativnom pronalaženju što boljih i brojnijih načina da Božanska Mudrost i Božanska Nauka postanu što dostupniji što većem broju ljudi.

70) Ako lekar pomoću lekova izleči neku bolest, on nije time neutralizovao negativnu karmičku energiju koja je kroz bolest izbijala, i ona mora da nađe neku drugu bolest, da kroz nju izbije. A ako lečenje traje dugo, onda lekar samo prividno leči, pomažući pacijentu da lakše podnosi bolest, pri čemu će bolest trajati onoliko koliko je potrebno karmičkoj energiji vezanoj za tu bolest – da se izliva u svest, i lekarevo verovanje da je na kraju doneo izlečenje samo se poklapa sa završetkom izlivanja dela karmičke energije kroz tu bolest.

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0027 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Na Zemlji niže služi višemu, na Nebu – više nižemu" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške