Duhovni vodič za Radnika Svetlosti - Poglavlje 9)
 
Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dv010
Datum kreiranja
 
29-01-2009 21:56:38
Datum poslednje izmene
 
29-01-2009 22:00:57
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
3155
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Završni set usmerenja „Duhovnog vodiča...“
 

81) Karmičke naslage su zamrznule svest većine, te propadljivu materiju i fizički svet iluzija doživljavaju kao najvišu, jedino moguću i jedino postojeću realnost. Besmisleno je pričati im neke druge priče, sve dok bolesti i patnja ne otkrave malo njihovu svest.

82) Radnik Svetlosti zna da treba da se usmerava po smernicama koje mu daje Bog kroz dobra duhovna učenja, te se i ne obazire u svom duhovnom kretanju na priče, ubeđivanja i upozorenja bližnjih, suseda, prijatelja...

83) Radnik Svetlosti zna da nastupa NOVO vreme za one koji su smeli, otvoreni, energični i trudoljubivi...

84) Na unutrašnje impulse za delovanje Radnika Svetlosti nikako ne može da utiče okruženje. Kada nema božanski usmerenih saradnika - Radnik Svetlosti ume da deluje samostalno.

85) Radnik Svetlosti zna da bi mu lakša varijanta svetlosnih obaveza bila negde u prirodi, na selu, daleko od teških vibracija mase ljudi. Ali zna da nije slučajno kao Radnik Svetlosti u poziciji tzv. prosečnog radnog i porodičnog čoveka. Svaka veća muka i veći svetlosno-radni izazov znače i veću "zaradu" na Nebu.

86) Slušao je Radnik Svetlosti duhovne tragaoce koji su objašnjavali ljudima da upućuju ljubav i zamišljenu svetlost na obolelo mesto, u oboleli organ... radi samoizlečenja. Slušao je i shvatao da se tu radi o uskogrudom sagledavanju kojim se ljudi udaljavaju od šire slike i navode na bavljenje marginalijama.

87) Kretao se tako Radnik Svetlosti po usmerenjima Učenja Bića Hijerarhije Svetlosti, i po usmerenjima ovog Duhovnog vodiča... ...I ušao u zonu svetlosnih vizija. Dakle, počeo je da zalazi u novu knjigu...

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0025 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Završni set usmerenja „Duhovnog vodiča...“" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške